"Szachy dla debili" Korwin o paraolimpiadzie

RiGhT_WiNg

Schizoid
233
44
Odnoszę wrażenie że to wszystko jest bardzo podejrzane. JKM nie po raz pierwszy pisze ostro, zdarzały się bardziej hardkorowe teksty (np. "lekka pedofilia") które mało kto zdawał się zauważać. Teraz napisał dość sensowny tekst (IMHO) o paraolimpiadzie i nagle w mainstreamie wrzawa jak na rozkaz a jego samego zapraszają do reżimówki.

Co jest grane? o_O

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Umie wokół siebie robić rozgłos. I o to mu zapewne chodzi.

Ale z innej mańki. Ważne. Umieścił na swej stronie swoje wideo, hostowane na YT. I tvn mu go wyłączyło, bo widziało tam swoje "prawa autorskie". Nie wiem czy tam była choć jedna klatka od nich ale dzięki temu można pokazać, że "prawa autorskie" to nic innego jak narzędzie cenzury cudzych treści. I o to w tym chodzi.
usunięte wideo ➟

OP
OP
MaxStirner

MaxStirner

Well-Known Member
2 781
4 723
Ha TorrentFreak napisał ostatnio ciekawy tekst o tym że booty copyrightowców usuwają z Googli i YT ich własne trailery filmów :D
Albo żądają usunięcia strony filmu z IMDB choć to służy przecież promocji. Albo odnośnika do repertuaru kina bo boot zidentyfikowal to jako naruszenie. W ten sposób liczba Takedown Notices w Google wzrosła do półtora miliona żądań tygodniowo :)
Psy szczekają karawana jedzie dalej..
https://torrentfreak.com/should-bogus-copyright-takedown-senders-be-punished-120909/

D

Deleted member 427

Guest
ogląda ktoś?
imo totalne samozaoranie Pana Janusza.
największy w RP wróg demokracji powołuje się na większość - że większość nie ogląda, większość nie chce.

S

stormtrooper

Guest
Oglądam, chodź na shouta.
Śmieszny był argument Korwina, że broni debili przed niedyskryminacją, których dyskryminują Korwin-Piotrowska i Lis. Rotfl.
Racja samoranie jest totalne, ale Lis traci cierpliwość.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
A zdążył powiedzieć cokolwiek mądrego? Nie mam tunera, mam nadzieje, że ktoś wrzuci na tube.

D

Deleted member 427

Guest
Końcowy akord samozaorania: "według mnie człowiek bez nóg doskonale nadaje się do chodzenia po Antarktydzie, bo mu nogi nie odmarzną"

R.I.P.

G

grudge

Guest
I co wzruszyliście się i popłakaliście jak JKM mówił o kalekach? Korwin Piotrowska uczy się tolerancji od Biedronia. Zakładam blokadę rodzicielską na TVN style żeby jej ryja więcej nie widzieć.

D

Deleted member 427

Guest
Ale chuj jej w dupe - nikt tu nie kibicował jak sądzę tej różowej suczy ;) Najlepszy tekst kobity "w sporcie nie ma lepszych ani gorszych". Taaa - sport jest demokratyczny :)

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Nie wiem, może coś ze mną nie tak, ale to była rozmowa z zombies, samozaorana to chyba Korwin-Piotrowska a nie Korwin, umysł gimnazjalistki. "Obraził pan wszystkich myślących ludzi", co ty kobieto wiesz o myśleniu :D

D

Deleted member 427

Guest
Macieju, jeżeli dla ciebie samozaoraniem nie jest argument padający z ust wroga demokracji nr 1, że większość nie chce, nie lubi, nie życzy sobie, nie płaci, to sorry, ale chyba inny tok-szoł oglądaliśmy.

D

Deleted member 427

Guest
Argument większości - o to mi chodziło. Schizofrenia w trzy dupy. Paraolimpiada to nie sport, bo większość nie chce oglądać. No to kurwa konsekwentnie liberalizm to nie doktryna polityczna, bo większość nie głosuje na liberałów. Ja bym tak zaorał Korwina - nawet bym Lisowi do słuchawki podpowiedział, jak orać dziadka ;)

G

grudge

Guest
Macieju, jeżeli dla ciebie samozaoraniem nie jest argument padający z ust wroga demokracji nr 1, że większość nie chce, nie lubi, nie życzy sobie, nie płaci, to sorry, ale chyba inny tok-szoł oglądaliśmy.
Dopóki jest to z pieniędzy publicznych JKM ma rację, powołując się na opinię większości. Czy jeżeli by powiedział, że większość mężczyzn nie chce uprawiać stosunków homoseksualnych to też by zrobił źle bo by się powołał na większość?

D

Deleted member 427

Guest
Czy jeżeli by powiedział, że większość mężczyzn nie chce uprawiać stosunków homoseksualnych to też by zrobił źle bo by się powołał na większość?

A czy jeżeli by powiedział, że większość mężczyzn ma dwie nogi, to też by źle zrobił? Jezus...

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Argument większości - o to mi chodziło. Schizofrenia w trzy dupy. Paraolimpiada to nie sport, bo większość nie chce oglądać. No to kurwa konsekwentnie liberalizm to nie doktryna polityczna, bo większość nie głosuje na liberałów. Ja bym tak zaorał Korwina - nawet bym Lisowi do słuchawki podpowiedział, jak orać dziadka ;)

Takiej zbitki nie słyszałem, może się zapędził, mało kto jest bezbłędny podczas słodkiej nawałnicy paradziennikarzy. Sport to jedno, a to, że nikt nie chce oglądać to drugie. To, że nikt nie chce oglądać to znaczy, że transmisja jest nieekonomiczna, a jak jest nieekonomiczna to jest z podatków.

D

Deleted member 427

Guest
Mi sie i tak najbardziej podobał fragment (cytuję z pamięci):

Korwin: od 4 lat nie byłem w telewizji!
Korwin-Piotrowska: może dlatego, że do telewizji zapraszają tylko zdrowych i mądrych?

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Nie wiem Kawi, mi się kobitka wydała na najwyższych dostępnych jej intelektualnych obrotach, ale jak mawiają ruskie: wyżej d**y nie podskoczysz :)

D

Deleted member 427

Guest
Wyżej wchodzić nie musiała, wystarczyło - od dzisiaj każda paniusia po studiach dżenderowych i każda prezenterka telewizji śniadaniowej będzie miała patent na oranie Korwina.

Do góry Bottom