F
Filip
Guest
Zasadniczo wszystko składa się w zgrabną całość:
http://natemat.pl/159781,korwin-do-lamusa-czas-na-partie-wiplerWyborcza porażka partii Korwin-Mikkego dostarczyła kolejnych dowodów na to, że z twarzą “krula” nie da się wygrywać. Korwiniści powinni wziąć przykład z PiS i Jarosława Kaczyńskiego. Receptą na sukces może być wizerunkowa wolta i przywództwo Przemysława Wiplera.
Jak zwykle. Kłócić i rozwalać od środka.Korwin do lamusa, czas na partię WIPLER
Taaaa, sprzed 3 miesięcy filmik, z okazji urodzin. Smutny i refleksyjny.
Ala ja mam podobne zdanie. Nawet tu na forum o tym pisałem:No ale Korwin to całe zło które niszczy idee wolnosciowe? A gówno. Tylko dzięki Korwinowi idee te są u nas szeroko słyszane. Tylko i wyłącznie.
Szukaj libów w Niemczech. Albo gdziekolwiek. Nie ma ich.
Właśnie sobie go obejrzałem i byłem w trakcie pisania posta z dokładnie takim przesłaniem.Ja serio nie kumam dlaczego jest wyśmiewana za tamto wideo. Znaczy kumam - ludzie to debile. Ale ona ma bardzo rozsądne kryteria dotyczące mężczyzny, których nie spełnia 99% internetowych pizd, które wyśmiewają ją od tępiej dzidy i głupiej loszki.
Ta pani stała się dziś jedną z bardziej nie lubianych / wyśmiewanych pań w polskich Internetach. A tu takie cos i powody sensowne w sumie. (Ale wysmiana z powodu innego wideo, o "idealnym facecie", ble.)
Ja serio nie kumam dlaczego jest wyśmiewana za tamto wideo. Znaczy kumam - ludzie to debile. Ale ona ma bardzo rozsądne kryteria dotyczące mężczyzny, których nie spełnia 99% internetowych pizd, które wyśmiewają ją od tępiej dzidy i głupiej loszki.
Ja bym chciał, gdybym miał córkę, aby szukała kogoś, kto zarabia powyżej średniej krajowej. Nie ma w tym nic złego, że chce się bogatego faceta. To są jej kryteria, nie? Nie ma w tym nic tępego. I to nie jest też prawda, że nie da się w Polsce zarabiać powyżej średniej krajowej.
Pytanie co ona może zaoferować takiemu facetowiJa bym chciał, gdybym miał córkę, aby szukała kogoś, kto zarabia powyżej średniej krajowej. Nie ma w tym nic złego, że chce się bogatego faceta. To są jej kryteria, nie? Nie ma w tym nic tępego. I to nie jest też prawda, że nie da się w Polsce zarabiać powyżej średniej krajowej.
Dlaczego? Ja się zgadzam z tym stwierdzeniem. Trzeba mieć dwie lewe ręce lub niski intelekt, żeby zarabiać poniżej średniej.
Albo satysfakcjonować się mniejszymi zarobkami (chociaż w Polsce ciężko wykonalne). Subiektywna teoria wartości to protip.Dlaczego? Ja się zgadzam z tym stwierdzeniem. Trzeba mieć dwie lewe ręce lub niski intelekt, żeby zarabiać poniżej średniej.
Pytanie co ona może zaoferować takiemu facetowi