F
Filip
Guest
Zasadniczo wszystko składa się w zgrabną całość:
http://natemat.pl/159781,korwin-do-lamusa-czas-na-partie-wiplerWyborcza porażka partii Korwin-Mikkego dostarczyła kolejnych dowodów na to, że z twarzą “krula” nie da się wygrywać. Korwiniści powinni wziąć przykład z PiS i Jarosława Kaczyńskiego. Receptą na sukces może być wizerunkowa wolta i przywództwo Przemysława Wiplera.
Jak zwykle. Kłócić i rozwalać od środka.Korwin do lamusa, czas na partię WIPLER
Taaaa, sprzed 3 miesięcy filmik, z okazji urodzin. Smutny i refleksyjny.
Ala ja mam podobne zdanie. Nawet tu na forum o tym pisałem:No ale Korwin to całe zło które niszczy idee wolnosciowe? A gówno. Tylko dzięki Korwinowi idee te są u nas szeroko słyszane. Tylko i wyłącznie.
Szukaj libów w Niemczech. Albo gdziekolwiek. Nie ma ich.
Właśnie sobie go obejrzałem i byłem w trakcie pisania posta z dokładnie takim przesłaniem. imho odleciała troszkę, gdy chciała metroseksualnego i męskiego faceta jednocześnie. Generalnie spoko laska, pewna siebie, wie czego chce.Ja serio nie kumam dlaczego jest wyśmiewana za tamto wideo. Znaczy kumam - ludzie to debile. Ale ona ma bardzo rozsądne kryteria dotyczące mężczyzny, których nie spełnia 99% internetowych pizd, które wyśmiewają ją od tępiej dzidy i głupiej loszki.
Ta pani stała się dziś jedną z bardziej nie lubianych / wyśmiewanych pań w polskich Internetach. A tu takie cos i powody sensowne w sumie. (Ale wysmiana z powodu innego wideo, o "idealnym facecie", ble.)
Ja serio nie kumam dlaczego jest wyśmiewana za tamto wideo. Znaczy kumam - ludzie to debile. Ale ona ma bardzo rozsądne kryteria dotyczące mężczyzny, których nie spełnia 99% internetowych pizd, które wyśmiewają ją od tępiej dzidy i głupiej loszki.
Ja bym chciał, gdybym miał córkę, aby szukała kogoś, kto zarabia powyżej średniej krajowej. Nie ma w tym nic złego, że chce się bogatego faceta. To są jej kryteria, nie? Nie ma w tym nic tępego. I to nie jest też prawda, że nie da się w Polsce zarabiać powyżej średniej krajowej.
Pytanie co ona może zaoferować takiemu facetowi Tym bardziej, że ma to być "związek", a raczej panienka opisuje relację typu "utrzymanka". Oczywiście ma do tego prawo, ale niech nie kurwi pojęćJa bym chciał, gdybym miał córkę, aby szukała kogoś, kto zarabia powyżej średniej krajowej. Nie ma w tym nic złego, że chce się bogatego faceta. To są jej kryteria, nie? Nie ma w tym nic tępego. I to nie jest też prawda, że nie da się w Polsce zarabiać powyżej średniej krajowej.
Dlaczego? Ja się zgadzam z tym stwierdzeniem. Trzeba mieć dwie lewe ręce lub niski intelekt, żeby zarabiać poniżej średniej.
Albo satysfakcjonować się mniejszymi zarobkami (chociaż w Polsce ciężko wykonalne). Subiektywna teoria wartości to protip.Dlaczego? Ja się zgadzam z tym stwierdzeniem. Trzeba mieć dwie lewe ręce lub niski intelekt, żeby zarabiać poniżej średniej.
Pytanie co ona może zaoferować takiemu facetowi