D
Deleted member 427
Guest
ustrój wolnościowy tylko przy pomocy wojska, jak to zrobił Pinochet.
Uwaga, zakrzywienie czasoprzestrzeni.
ustrój wolnościowy tylko przy pomocy wojska, jak to zrobił Pinochet.
To twierdzenie wcale, nie jest takie głupie... Trzeba sobie zadać pytanie czy organizacja, która siłą będzie broniła przestrzegania NAP-u sama go łamie... moim zdaniem nie... a więc żadne zakrzywienie.Uwaga, zakrzywienie czasoprzestrzeni.
Taaaa, sprzed 3 miesięcy filmik, z okazji urodzin. Smutny i refleksyjny.
Michalkiewicz zapytany kiedyś przez bodaj "Opcję na Prawo" o to, co umieściłby na licznych billbordach, gdyby miał je do dyspozycji, odpowiedział mniej więcej tak.
"W pierwszym odruchu pomyślałem, ze próbowałbym uświadomić ludziom ich rzeczywiste położenie. Doszedłem jednak zaraz do wniosku, że to by ich unieszczęśliwiło, więc po zastanowieniu odpowiadam: reklamy środków na przeczyszczenie."
O tak, tego szukałem. Wieczór wyborczy partii KORWiN. Fap, fap, fap.
Ta ruda ma wygląd rosyjskiej agentki z filmów szpiegowskich. Kolejny argument, żeby sprzedać się Moskwie.O tak, tego szukałem. Wieczór wyborczy partii KORWiN. Fap, fap, fap.
Janusz Korwin 1% challenge completed!
Odpowiedź dlaczego tak się stało jest jedna: VUVUZELA MISSION accepted by JKM and all kuc, kuc, kuc.
reszta tajwanu sie nie liczy czy co?34.Miasto Tajpej-21,35%
Wydaje mi się, że trochę to przeceniasz, elektorat KORWiNy nie przepada za nowoczesną... Chociaż te dziesiętne części % to rzeczywiście mogło zaważyćJanusz Korwin 1% challenge completed!
Odpowiedź dlaczego tak się stało jest jedna: VUVUZELA MISSION accepted by JKM and all kuc, kuc, kuc.
Zupełnie mi to wyleciało z głowy. To chyba faktycznie agenturalna menda a nie zwykły kretyn.Przypomnę że min. przez niego właśnie przedłużył się sam proces rejestracji KORWiN w sądzie (bo złożył dodatkowy wniosek). Menda i tyle. Nie wiem dlaczego Korwin trzyma go obok siebie.