GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 168
nie płace żadnych podatków nie utrzymuje żadnych kontaktów z organami skarbowymi...Ja akurat pracuję niemało a ty płacisz podatki, bo na takich jak ty wymyślili podatki pośrednie, żebyś nie mógł wybrać czy zapłacisz czy nie.
i nadal nie jestem tobie nic winien i mam gdzieś twoje pogróżki, gadasz jak zwykły dres, daj kase abo wpierdol...
nie płace nic urzędnikom, nie utrzymuje kontaktów z urzędami, reszty bełkoty nie komentuje bo nei wiem nawet o co ci chodziNie chcesz mojego rozwiązania bez urzędników-pośredników, z księgą kapitału nad którą kontrolę ma wyłącznie większość kapitału, to płać pod przymusem urzędnikom na waciki.
a ty se możesz wciskac kity które se w swoim zjebanym łbie ubzdurałeś by wymyślić usprawiedliwienie dla tego że chcesz po proastu okradać ludzi, ale ile w tym sensu?Możesz zaprzeczać faktom ale ile w tym sensu?
podsumowanie: chcesz bym ci powiedział co posiadam i zapłacił tobie haracz bo inaczej grozisz mi jakimiś konsekwencjami...
czyli daj kase abo wpierdol jest dla ciebie rozwiązaniem by świat był lepszy niż teroz...
jesteś zwykłym podludziem, mentalność typowego złodzieja i to jeszcze zawistnego, masz bul dupy o to że inni coś maja i kiedyś chciałeś tego zakazać nawet, jachtów odrzutowców i innych rzeczy...
chcesz karać ludzi za to że są zaradniejsi od ciebie.
pierdolisz że chcesz żyć sobie bez napierdalania sie z innymi ciągle, jednocześnie chcesz pobierać od wszystkich haracz grożąc wpierdolem czy od razu odjebką...
nie opłaca ci sie uznawania czyjejś własności, ciekawe czy opłaca ci sie życie bez rąk, pewnie w twojej rachubie bardziej opłacalne jest ryzyko utraty łap czy życia niż zapracowanie se na cos, jebana leniwa komusza szmata...
chcesz ludziom zakazywać posiadania różnych rzeczy, chcesz im utrudniać zbierania kasy na coś tam...
kurwisz pojęcia...
na zakończenie rozmowy, bo nei ma tu już nic więcej do powiedzenia, powtórze ci to, że twoje pogróżki i pierdololo przelatuje mi 100 mil koło mojej dupy, nie jestem ci nic winien, i nie zamierzam tobie mówić co posiadam, mam też w dupie czy ty uznajesz moją własność czy nei, tkniesz sie jej to ci upierdole złodziejską łape, a jak bedziesz przy tym głupio gadał i kurwił pojęcia to ci jebne siekierą też w ryja twojego głupiego...
pamiętaj o tym tym swoim protomózgiem komuchu
Ostatnia edycja: