Ból dupy Układu w/s Korwina!

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Dobry radiowiec, świetny głos, wysoka kultura i niewątpliwa klasa, ale państwowiec i zwolennik interwencjonizmu jednak. Utożsamia płacenie podatków z uczciwością i żywi słabość do Szejnfelda, przy którym mięknie mu faja niemal do zera.

Stwarza czasem pozory, za to go chwalą słuchacze, ale jak go kiedyś przycisnąłem dzwoniąc, to jednak wylazło szydło z worka. Znajdę, to dam linę.

Ostatnia edycja:

Łukash

Well-Known Member
261
531
Super, wiele razy miałem dzwonić bo nóż się w kieszeni otwierał ale nie było czasu w pracy...
Ale spodziewałem się od niego lepszego przygotowania , a on wciąż o tych gównianych kontrowersjach ..

Szejnfelda nie trawię w takim samym stopniu jak Niesiołowskiego , ale Niesioł jak bezczelny cham i prostak , tak Szejnfeld cham najwyższych lotów i cynik do potęgi.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 700
7 113
Jeśli nie był agentem (TW), to powinien powiedzieć - Nie byłem agentem.
Jeśli był agentem (TW), to powinien przeprosić tych, na których kablował. Powinien przeprosić tych którym wyrządził krzywdę.
Każde inne zachowanie to hańba, gorsza od współpracy.

A co w koncu Fijor mial do powiedzenia w tej kwestii? Ja tylko pamietam ze pozwal kogos z IPN o oszczerstwo (ten z IPN podal ze Fijor to agent). Jak to wszystko sie zakonczylo? Fijor przyznal ze byl agentem czy dalej zaprzecza?

Patriciush

akcjonariusz Najjaśniejszej RP Sp. ZOO
118
281
Nie ma co przesadzać z korwinoeuforią. Mam obawę, że ślepej kurze trafiło sie ziarno...
Z drugiej strony może wysokie poparcie wśród młodych nie zjebie sie szybko i co rok będzie przybywać nowy upojony korwinizmem rocznik... Wkurwiają mnie tylko jego niektóre prorosyjskie wypowiedzi. Jestem carofobem i wszedzie widzę carskich agentów.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Niektórzy hakerzy też mają ból dupy. Skoro dupa boli, to musieli coś zrobić.
http://niebezpiecznik.pl/post/serwis-nowej-prawicy-zhackowany/
nowaprawicajkm.png

Racibor

Well-Known Member
408
2 160
Dobry ból dupy z wyborczej! Cierpi towarzysz Tomasz Piątek:

W stepie szerokiem patrzę za Okiem, widzę Putina z gazu obłokiem. Tam Korwin pnie się...
Wyniki eurowyborów należy oceniać pozytywnie. Narzekamy, że młodzież nie zna historii. No to teraz będzie mogła ją na nowo przerobić.

Francuski Front Narodowy chce odbudować zapory na granicach swej ojczyzny. Proponuję Linię Maginota, świetnie się sprawdziła ostatnim razem. No właśnie: do Brukseli oficjalnie jedzie pierwszy niemiecki nazista od czasów von Rundstedta. A na Wyspach triumfuje Mr Farage: w Polsce reklamował Solidarną Polskę, w Anglii namawiał Anglików, żeby solidarnie wręczyli Polakom bilet Luton - Modlin w jedną stronę. Może liczy na to, że Polacy w samolotach znów powstrzymają Niemców? Jednym słowem, nastał nam Złoty Świt.

U nas sukces odniósł kandydat, który chce sięgnąć głębiej niż inni. Deklaruje, że zamierza przywrócić wiek XIX. A co mówi, to się sprawdza. Powiedział, że niepełnosprawnością można się zarazić. Jego wyborcy są tego najlepszym dowodem. Proszę Państwa, chcieliśmy w Polsce rewolucji seksualnej. I mamy: seksualną i polską. Wysyłamy do Brukseli kandydata, który odważnie promuje takie orientacje jak pedofilia, gwałcicielstwo i sado-maso w wersji MF (bicie kobiet), a nawet w wersji SS (bicie Żydów). Głosowało na niego około połowy młodych mężczyzn w wieku 18-25 lat. Czytelniczko, kup gaz.

I może właśnie o kupowanie gazu chodzi: Korwin popiera Putina, a Putin Korwina. Nawet się rymują. A co by było, gdyby się jeszcze wymienili pierwszą samogłoską! Po Tin to osiedle w Hongkongu słynne z dusznych toalet.

http://wyborcza.pl/1,75968,16063678,W_stepie_szerokiem_patrze_za_Okiem__widze_Putina_z.html

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Ale możemy długo czekać, znam wielu grubych ludzi, którzy żyją i żyją i żyją, zresztą na jego miejsce przyjdą następni :(.

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
To jest szczególny rodzaj "grubości". Twardy jak piłka, okrąglutki brzuszek z tłuszczem międzyorganowym. Działa to jak dokrewna sekrecja trucizny, czyli kolo sam się uśmierca. 200 kg tłuściochy mają większe szanse na przeżycie, bo większość fatu gromadzą pod skórą.

A tak, racja, przyjdą następni niestety, dlatego warianty związane z demokracją nie działają.

Ostatnia edycja:

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
Mam poważne pytanie (serio) do drogiej społeczności, spora część z was zna mnóstwo wypowiedzi Korwina, więc powiedzcie mi coś.
Wysyłamy do Brukseli kandydata, który odważnie promuje takie orientacje jak pedofilia, gwałcicielstwo i sado-maso w wersji MF (bicie kobiet), a nawet...
Po wszystkich dyskusjach z ludźmi nie umiejącymi poprawnie dodać dwa do dwóch łatwo wyobrazić sobie kogoś kto, przykładowo, słyszy jak ktoś mówi "Alkohol powinien być zalegalizowany" i jedyne co zapamiętuje z całego zajścia to "Aha! Alkoholik". Wiadomo. Na tej samej zasadzie działają przekształcenia z "Korwin chce zniesienia państwowego kodeksu pracy" do "Korwin chce żeby ludzie żyli na tym poziomie co w XIX wieku", albo "X chce zalegalizować posiadanie CP" (bo np. nie podoba mu się skazywanie ludzi niewinnych, którym podrzucono taki materiał) do "X to pedofil". Wiadomo.

Ale powiedzcie mi:
...a nawet w wersji SS (bicie Żydów).
Mikke mówił cokolwiek nt. Żydów czy to już ostatni destylat czystej konfabulacji?

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Korwin akurat specjalnie się o Żydach nie wypowiada. To domena Michalkiewicza.

Ostatnia edycja:

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Przyszło mi do głowy, że rasiści wierzą w polilogizm rasowy, marksiści w polilogizm klasowy, a polski medialny shitstream w polilogizm wiekowy. Niech najpierw udowodnią, że osiemnastolatek z definicji jest głupszy od czterdziestolatka, bo bez tego ich pierdolenie ma zerową wartość merytoryczną. Jakby na inną partię zagłosowali młodzi, to diagnozy byłyby zupełnie odmienne, że młodzi to świeżość, nowoczesność, blabla.

Olbratowski podsumował!

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom