Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 468
To pewnie te miliony, które poszły na spot promujący 10 lat Polszy w UE
"Miliony wydane na promocje naszego kraju będą zneutralizowane przez to, co ten człowiek będzie tam wygadywał"
Miliony! Haha! Jebłem!
Nie wiem z czego się śmiejecie. Przecież przedstawiciele państwa wydają mnóstwo pieniędzy na to żeby dobrze się prezentować (auta, garnitury, fryzjer, etc.), a zawiązywanie znajomości z możnymi z europy zachodniej też tanie nie jest (drogie alkohole, prezenty... nie można wyjść na biedaka). Te tysiączki i dziesiątki tysiączków z całą pewnością składają się na grube miliony, nie ulega też wątpliwości że Mikke na oświeconych biurokratach nie zrobi dobrego wrażenia.To pewnie te miliony, które poszły na spot promujący 10 lat Polszy w UE
W komentarzach pod artem który podesłał tomkiewicz już dają pomysły:To się chyba szykuje reforma edukacji, bo indoktrynacja przestaje działać.
z tvn:Za 800 stów i dziś masz od ręki. Więc riposta kulą w płot.
Niemal połowa ciąż w Polsce prowadzona jest w prywatnych gabinetach, wynika z szacunkowych danych zebranych przez Instytut Matki i Dziecka, na które powołuje się wtorkowy "Dziennik Gazeta Prawna".
Jan Fijor, który tydzień wcześniej chciał dać Korwie po ryju, dziś radośnie obwieszcza, że Korwin wygrał i złożyły się na to takie firmy jak KonteStacja, Fijor Publishing, Asbiro....
No dobra, tydzień temu nie wierzył w wygraną i gadał, że Korwa sam się niszczy tym co gada - walić to! Najbardziej rozśmieszyło mnie twierdzenie, że za sukces odpowiada Kontestacja. Jasne, zwłaszcza po miesiącach kretowego działania Lechowicza, jak jeszcze tam agencił.
- http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/fijor_razem_z_zona_zaglosujemy_na_nowa_prawice/94674OPINIA: P. Jan Fijor, znany i lubiany publicysta, a także wydawca książek wolnorynkowych ujawnił, że zagłosuje na Nową Prawicę.
- Namówiłem już żonę, namówię sąsiadki i kogo tylko będę mógł i pójdziemy zagłosować na Nową Prawicę - powiedział w internetowym radiu Kontestacja p. Fijor.
Zgłaszam do prokuratury.Ta licealistka, co napluła na tuszczenko fajna dupa z twarzy
Agentura gada co się jej każe. Kazali opluwać, to opluwali, kazali chwalić, to chwalą... Widać ostatnio dostali zadanie lizać dupę JKM-owi i to robią. TW "Beretom" i Martinom nie należy wierzyć.Jan Fijor, który tydzień wcześniej chciał dać Korwie po ryju, dziś radośnie obwieszcza, że Korwin wygrał i złożyły się na to takie firmy jak KonteStacja, Fijor Publishing, Asbiro....
No ja tylko pokazuję różnice podejścia na przestrzeni zaledwie tygodnia. TW "Beretom" i Martinom nie należy wierzyć.
Właśnie za to dostałeś lajka.No ja tylko pokazuję różnice podejścia na przestrzeni zaledwie tygodnia
Agentura gada co się jej każe. Kazali opluwać, to opluwali, kazali chwalić, to chwalą... Widać ostatnio dostali zadanie lizać dupę JKM-owi i to robią. TW "Beretom" i Martinom nie należy wierzyć.
Brawo dla licealistki Marii!! Nie przyjęła kwiatów od Ryżego
http://www.tvn24.pl/licealistka-nazwala-premiera-zdrajca-kwiatow-od-tuska-nie-przyjela,433361,s.html
Ja mimo wszystko do Fijora nic nie mam. Nie wiem co on pial o JKM-ie 2 tygodnie temu ale czytalem wiele artykulow tego gostka i pisal zawsze do rzeczy. Noi opublikowal w Polsce wiele dziel libertarianskich wiec nie przesadzajmy z ta krytyka... Mnie tez Korwin czesto wkurza (i np. na Frizonie) nieraz na niego wjezdzalem, jednak jak trza bylo to namawialem ludzi na glosowanie na KNP (bo poki co PL nie ma szans...).
No to w nagrodę za zasługi, dostanie do wyboru całą gamę sznurów, z której będzie mógł wybrać tej jeden, na którym zawiśnie....wspiera niemałymi pieniędzmi Instytut Misesa i sporo innych aktywności...