Ból dupy Układu w/s Korwina!

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
@Rattlesnake , tego, kto se odłoży na czarną godzinę drogi panie. A jak se nie odłoży, to zamknie się nad niem wieko.
Wpuszczenie na wolny rynek usług medycznych spowoduje gwałtowną konkurencję, ceny pospadają i tyle. I jeszcze jedno pokaże free market. Eksplozję upasionych na państwie korporacji. Zdechną albo dostosują się do zdrowej konkurencji. Będą musiały zrozumieć, że istnieje życie bez ustaw i urzędasów spiętych z rynkiem. Już widzę, jak McSracz dokłada mięsa, robi świetne, duże, smaczne hamburgery, buły na zakwasie, frytki jak u mamy, bo inaczej klient sfaczy kompradorów zajebanych i pójdzie gdzie indziej. Nikt tak nie boi się wolnego rynku jak big-korpo kolaborujące z rządami.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Co stoi na przeszkodzie, żeby ludzie tworzyli sobie specjalne społeczne niepaństwowe fundusze, na które by co miesiąc wpłacali pieniądze i które wypłacałyby potrzebne sumy w przypadku poważnej choroby? O firmach oferujących takie usługi już nawet nie wspominam. Możliwości jest mnóstwo, ale nie! Służbą zdrowia musi się zajmować państwo, bo rynek nie podoła i chuj, nie ogarniam takiego myślenia.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
A ten chłystek nie powinien być gdzieś na skoczni narciarskiej? Kurde, zaciągnęli do pracy już chyba ławkę rezerwowych agentów :)

Niebawem odpowiedni przekaz trafi do polskich seriali.

edit: O kurwa!! Ale beka:
M.Wiśniewski: ten Korwin gada farmazony. On nie ma tak naprawdę o niczym pojęcia
Gruby: ale na tym to polega

Ostatnia edycja:
OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Nie słyszałem człowieka. Ikonowicz tylko potwierdził, że jest rasowym komuchem.

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Brawo dla licealistki Marii!! Nie przyjęła kwiatów od Ryżego :)
55579-697931400843377.jpg

Dziewczyna, która w czasie kampanii wyborczej nazwała premiera "zdrajcą", nie przyjęła od niego kwiatów. Donald Tusk spotkał się w środę z uczniami z II LO w Gorzowie Wielkopolskim, w którym uczy się Maria.
Tusk na koniec spotkania dostał od dyrekcji szkoły kwiaty, które postanowił przekazać nastolatce. Ta odmówiła ich przyjęcia.
http://www.tvn24.pl/licealistka-nazwala-premiera-zdrajca-kwiatow-od-tuska-nie-przyjela,433361,s.html

Ostatnia edycja:

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Z kolei portal niezalezna rozmawiał z ojcem Marysi, która również była na spotkaniu:
Z krótkiej rozmowy z córką wiem tyle, że nie zadała żadnego pytania. Siedziała na spotkaniu. Była posadzona naprzeciwko premiera. Gdy dostał on kwiaty od uczniów i chciał przekazać je Marysi ona powiedziała, że kwiatów od zdrajcy nie przyjmuje— relacjonował.
Brawo za refleks.

Przed wyborami podczas festynu kandydaci na posłów rozdawali ulotki. I cały czas zastanawiałem się co im powiedzieć w twarz żeby im w pięty poszło. Przychodziły mi do głowy tylko same przekleństwa. Może macie dobre propozycje na takie sytuacje ?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Kiedyś chciałem zostać piłkarzem i nawet miałem wyniki... Marzyłem, żeby po zdobyciu medalu czy czegoś tam napluć na prezydenta czy premiera.

Szacunek dla tej dziewczyny... Ja bym jeszcze wyjebał temu zalotnikowi, bo ma żonę i młodszą chcę przelecieć.

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
He he, my tu klikamy posty i cwaniaczymy, a dziewucha zaorała premiera na żywca. No piękne to jest i koniec! Jakby wyszło, że było jakoś inaczej, to nie psujcie mi tej cudownej bajki :)

648
1 212
Kiedyś chciałem zostać piłkarzem i nawet miałem wyniki... Marzyłem, żeby po zdobyciu medalu czy czegoś tam napluć na prezydenta czy premiera.
Jak miałem kilkanaście lat, to miałem podobne marzenie. Chciałem zostać znanym piłkarzem, najlepszym w Polsce i nie przyjąć powołania do reprezentacji. Bez dwóch zdań, wiemy co to walka z systemem.

Do góry Bottom