Ból dupy Układu w/s Korwina!

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Ale ja też się wyleczyłem z korwinizmu i się stałem libem (czy tam propem, nie wnikajmy) :). W sumie mnie samego trochę dziwi moje tak zdecydowane poparcie dla Krula, chyba po prostu jak zobaczyłem, że wszystkie kurwy, których szczerze nienawidzę ze wszystkich stron go obszczekują i toczą pianę z mord, to stwierdziłem, że muszę stanąć po jego stronie.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Tia, ale jak pisał o szachach dla debili to też "wszystkie kurwy" szczerze go nienawidziły :D Mówcie co chcecie - sympatię zdobywa się uzyskując status zwycięzcy ;)

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
10308337_678758525507423_4659164724452468777_n.jpg

I zaorane.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
@Piter1489
Ja byłem na jednym z jego pierwszych spotkań (Gliwice), zaraz jak znieśli Stan Wojenny (nie było jeszcze UPR) i przyznam się, że miałem bardziej wolnorynkowe poglądy od niego i nawet mu to w jakiejś drobnej kwestii napomknąłem, a on poprawił się szybko i o dziwo przyznał mi rację. Tak, że nigdy na korwinizm nie chorowałem... Ale zaraz się znajdzie lewak co będzie głosić, że właśnie cały czas byłem i jestem chory na "korwinizm bezobjawowy", choć nie będzie w stanie wykazać jednego, w jaki to sposób się tym "korwinizmem bezobjawowym" zaraziłem.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Kolejny pajac (A.R.) który się "wyleczył z korwinizmu".
Pamiętacie jak jakieś 5 lat temu Jasio-mutualista, ogłosił na tym forum cudowne "wyleczenie się z korwinizmu", także potem komuszy osioł dr. Kardaszewski, ogłosił na antenie Kontestacji, że "z korwinizmu się wyleczył".
Powiedział że wyleczył się po wyjeździe do Kanady* :D

*Kanada to zagłębie "postępowych" lewaków, większe zagęszczenie jest już chyba tylko w Kalifornii

Komentarz pod filmem Wipler vs Ryfiński na youtube:

"Kurwa, amarant czy jak ci tam. NP nic nie ma zaoferowania i dlatego na nich zagłosowałem, bo kurwa nic nie chcę, kumasz? Won, wypierdalać ode mnie i chuj wam w dupę, chcę kurwa żyć a jak będę chciał być wyzyskiwany to się zatrudnię w hucie za darmo, tego właśnie kurwa chcę!"

Ostatnia edycja:

Hitch

3 220
4 876
Ale wciąż pierdolenie, że elektorat kapryśny, bezideowy i zainteresowany tylko przyziemnymi sprawami. Bo wiecie, wolność, wolny rynek i dostatnie życie to takie puste komunały, że aż wstyd... No i przywoływanie palikmiota. Tak jakby wolnościowcy kiedykolwiek widzieli go jako antysystemowego kandydata.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Po raz pierwszy w tvn bez typowego jadu dla tej stacji w miarę przyzwoicie:
Wprawdzie bez jadu ale było notoryczne sugerowanie, że to kapryśny elektorat Palikota itd. Zmieniła się jedynie linia propagandowa.
Ale była jedna dobra wiadomość. Oni nie mają profilów elektoratu JKM. :p I teraz mają dylemat, bo nie wiedzą w jaki target napierdalać.

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Już na pewno analizują, ale chyba nie bardzo będą wiedzieli co z tym fantem zrobić. Myślę, że w dość krótkim czasie usłyszymy od platformersów "propozycje dla młodych" - jakieś projekty typu "Pierwsza Praca" (możliwość zatrudnienia się na stażu w urzędzie miasta), "Własne Mieszkanie" (ułatwienie młodym wzięcia kredytu na 60 lat) czy "Młody Europejczyk" (bilet lotniczy za granicę w jedną stronę). Spodziewam się pięknego pokazu ich bezsilności.

Ostatnia edycja:

Łukash

Well-Known Member
261
531
Mogli przyjąć inną strategię - codziennie będą napierać lżej ( bo pewnie zjeby poszły ) ale non stop będą porównywać ten wynik do wybryku młodych ( tfu młodszych niż stare pierniki) i Palikota sugerując w ten sposób że i tak nic nie ugramy, że to znów jakaś krótkotrwała atrakcja tak żeby nie przejmować już więcej elektoratu ...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Właśnie też mi się wydaje, że oni gówno wiedzą tak naprawdę.
Już na pewno analizują, ale chyba nie bardzo będą wiedzieli co zrobić z tym fantem.
To się wzięło z czegoś zupełnie innego. Oni reprezentują tradycyjne media, a tu wszedł internet w którym ONI są na razie słabi. Ich strony internetowe są adresowane jedynie do ich widowni. Na treści na innych stronach nie mają przełożenia. Co więcej, nie są przygotowani do zarabiania na internecie, na podobną skalę jak na gazetach, radiu czy tv.
I póki ta sytuacja jest na naszą korzyść, to należy ją wykorzystać.

Myślę, że w dość krótkim czasie usłyszymy od platformersów "propozycje dla młodych" - projekty jakieś typu "Pierwsza Praca" (możliwość zatrudnienia się na stażu w urzędzie miasta), "Własne Mieszkanie" (ułatwienia do wzięcia kredytu na 60 lat) czy "Młody Europejczyk" (bilet lotniczy za granicę w jedną stronę). Spodziewam się pięknego pokazu ich bezsilności.
Tak pewnie będzie. I należy każde ich działanie ośmieszać, krytykować i opluwać.

Problem jest jeden, libertarianie są w PL a nie w KNP jak Jan Szymona.

Do góry Bottom