Teraz Sierp!

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Mówcie co chcecie, ale jak na dłoni widać, że military i Rattlesnake są agentami, starającymi się skłócić to zacne środowisko, doprowadzając do rozłamu. Nie z nami te numery, razwiedko!

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
I jeszcze te groźby wywalenia z forum. Bicz-nigga, please...
Klasyka ;) Groźba, jakich wiele - słabe. Swego czasu, z powodu moich kilkunastu bardzo drobiazgowych postów (H.Park) w temacie WTC, zamknięto całe forum muzyczne. Serio. Woleli zamknąć forum niż dyskutować bęcwały :) Dla zmyły podano drugi, idiotyczny powód: nikłe zainteresowanie tematami muzycznymi. Do tej pory, ciężko mi w to uwierzyć :)

Na innym z kolei forum, powstał z okazji Smoleńska potężny wątek-tasiemiec, w którym zaroiło się od wszelakich opinii w temacie plus fajne dyskusje. Admin wytrzymał kilkadziesiąt stron, po czym zupełnie nieoczekiwanie wyjebał ten i kilkanaście innych bogu ducha winnych wątków w kosmos - po to tylko, by nie wyszło, że cyka się mieć u siebie na forum sporą rozkminę w temacie 10.04. Należałem do bardzo nielicznej grupy ludzi, których interesowało co się tam stało BEZ względu na to, kto padł ofiarą.

Te groźby banem wobec Militarego, to chyba jakieś szaleństwo! Lib-net straciłby jednego z ciekawszych userów.

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Bratam się z komuchami, wprowadzam z nimi do spółki fejsbukowy zamordyzm. Jak uczciwi ludzie mi to wspominają, to się wkurwiam :)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Za drobną opłatą Cię wyspowiadam, dam odpust i certyfikat moralności, bo hobbystycznie, w wolnym czasie zajmuję się takimi rzeczami.

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Fat jestem na pejsbuku, czyli pod podłogą piekła, nie ma takich egzorcyzmów a jak są, to nie stać mnie na nie.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Nie mieszajcie tematów może, albo jakoś dyskusję uporządkujmy, okay?

Czym innym jest ocena technicznej organizacji prawyborów (fejsy i szpiegowanie), a czym innym ocena sensowności startu wspólnego z DB.

Ten watek jest o tym, aby głosować na Sierpa, a także innych ludzi PL w prawyborach. Jak chcemy dyskutować o sensowności takiej koalicji, to jest pewnie do tego watek już gotowy, albo można założyć.

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
OK, wróćmy do tematu. Przyszło mi do głowy hasło na kampanię wyborczą:

Teraz Sierp... i młot!

Oświadczenie: Mam szacunek do dokonań i osoby Sierpa, nie chcę nikogo obrazić ani sugerować niczego. Po prostu uważam to hasło za zabawne, zwłaszcza w kontekście wątku i libertariańskich poglądów Sierpa (pasowało mi do rymu, jak by powiedział Kelthuz).

Ostatnia edycja:

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Nie, wystarczy zastanowić się, czy pisząc dany tekst w kierunku konkretnej osoby, nie wychodzi się czasem na buca. To jest aż takie proste, szczególnie dla tych, którzy mają takie dobre mniemanie o swoim IQ.

Warto to sobie wklepać do łba.

Ostatnia edycja:
OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Tak dobrze nie ma :) Co do Sierpa, to wygrywa na Śląsku:

41.png

Reszta libertarian: http://www.libertarian.pl/prawybory-libertarianie-wygrywaja-w-szesciu-okregach

1653547_10202314809889912_734449307_n.jpg

żółte - libertarianie, ciemnobiebieskie - DB, czerwone - Piraci, reszta - niezależni.

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Wg mnie kiepskim pomysłem było podawanie wyników cząstkowych w trakcie głosowania połączone z możliwością głosowania na dowolny okręg. W ten sposób lepiej zorganizowani mogą analizować wyniki i przerzucać swoje "odwody" w zagrożone miejsca. Przy niskiej frekwencji (czekam na jej podanie) to bardziej gra partii niż głosowanie. Tracą na tym kandydaci niezależni.

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Dużo rzeczy można było zrobić lepiej, ale powstrzymywanie się z działaniem do czasu aż nic już nie będzie można zrobić lepiej nie jest dobrym wyjściem.

Co do tego jak radzili sobie kandydaci niezależni - całkiem spoko, wystarczy spojrzeć na mapkę. Publikowanie wyników cząstkowych nakręciło trochę emocji, zrobiło się jak na zawodach sportowych. To wciąga ludzi z zewnątrz :)

Do góry Bottom