- Moderator
- 3 591
- 1 504
Niech każdy zostanie przy swoim zdaniu
Jest jednak gimbaza mentalna, której argumentacja jest debilna i do tego agresywna w formie.
Ta możesz, gówno to zmienia, no ale możesz. Coś jak z pisaniem na forum i dbaniem o czystość poglądową innych libów.A ja dobrowolnie i świadomie nie pozwalam. I choć jestem zapewne szpiegowany na każdym kroku w internecie, to jednak jak ktoś mnie prosi o dostęp do tego, tego, tego, tego i tego, parafować tu i tu, pieczątka, to jednak się wycofuję. Bo mogę.
Kurwa, to już normalnie dyktatura lolbertariatu, zrobię dziś konto i oddam głos, bo strach się bać.@military jeszcze raz napiszesz, że bratam się z komuchami, to wylecisz z Forum.
Zaczęło się od sarkastycznego postu militarego, ale potem spirala agresji i debilizmu nakręcała się z winy obu stron. Nie będę oceniał z czyjej winy bardziej. Ale jak się stawia innych w narożniku gimbazy i lobertarian (nie pierwszy raz zresztą), to jednak wypadałoby samemu trzymać jakiś poziom.
DB w programie ma praktycznie wyłącznie kwestie ustrojowe (głównym celem jest wprowadzenie demokracji bezpośredniej) a w innych sprawach nie zajmują stanowiska. Jednak z tego co wiem to jest tam sporo lewaków, którzy w Sejmie raczej nie byliby za powszechnym dostępem do broni.Jakie jest stanowisko DB w sprawie broni palnej?
Każda wypowiedź potencjalnie celująca w osobę lub grupę osób - jest przejawem agresji.Kurwa, to już normalnie dyktatura lolbertariatu, zrobię dziś konto i oddam głos, bo strach się bać.
A w prospektach reklamowych akapu było napisane, że będzie można mówić i pisać co komu ślina na język przyniesie, bez żadnych konsekwencji
Ja tylko powtórzę: nie drapcie się, dziewczyny i zakończcie tę wojnę na zużyte tampony.
korzystający z rozwiązań wybranych na chybił-trafił, byle łatwiej, bez zważania na to, na jakie ustępstwa się godzicie i czego wymagacie od innych. Owszem - bratający się z komuchami (co już tyle razy wytknięto w innych wątkach i udokumentowano screenami z wypowiedzi tamtych komuchów), a potem reagujący histerią i obrażaniem (się i mnie) na uzasadniony, krótki, konkretny zarzut.