Teraz Sierp!

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Jest jednak gimbaza mentalna, której argumentacja jest debilna i do tego agresywna w formie.

Zaczęło się od sarkastycznego postu militarego, ale potem spirala agresji i debilizmu nakręcała się z winy obu stron. Nie będę oceniał z czyjej winy bardziej. Ale jak się stawia innych w narożniku gimbazy i lolbertarian (nie pierwszy raz zresztą), to jednak wypadałoby samemu trzymać jakiś poziom.

Ostatnia edycja:

deith

Active Member
230
169
A ja dobrowolnie i świadomie nie pozwalam. I choć jestem zapewne szpiegowany na każdym kroku w internecie, to jednak jak ktoś mnie prosi o dostęp do tego, tego, tego, tego i tego, parafować tu i tu, pieczątka, to jednak się wycofuję. Bo mogę.
Ta możesz, gówno to zmienia, no ale możesz. Coś jak z pisaniem na forum i dbaniem o czystość poglądową innych libów.
Korzystają z fejsa i nazywają siebie libertarianami, ale beka z nich nie?

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
@military jeszcze raz napiszesz, że bratam się z komuchami, to wylecisz z Forum.
Kurwa, to już normalnie dyktatura lolbertariatu, zrobię dziś konto i oddam głos, bo strach się bać.

A w prospektach reklamowych akapu było napisane, że będzie można mówić i pisać co komu ślina na język przyniesie, bez żadnych konsekwencji :(

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Zaczęło się od sarkastycznego postu militarego, ale potem spirala agresji i debilizmu nakręcała się z winy obu stron. Nie będę oceniał z czyjej winy bardziej. Ale jak się stawia innych w narożniku gimbazy i lobertarian (nie pierwszy raz zresztą), to jednak wypadałoby samemu trzymać jakiś poziom.

Banowanie byłoby słabe, bo zaś będzie, że Białoruś i mordujo :) Na fejsie typów poniżej normy ignoruję, na Forum też jest taka opcja, więc chyba zacznę z niej korzystać. Wtedy
najbardziej zajebiści z zajebistych będą mogli komentować moją komunistyczną działalność do woli.

Hitch

3 220
4 877
Nie prościej po prostu wyciągnąć kij / głowę z dupy? :)

Trochę dystansu i męskiego przyjmowania krytyki na klatę jeszcze nikogo nie zabiło.

military

FNG
1 766
4 727
Widzisz, Rattlesnake, bo świat od razu wydałby się przyjaźniejszym miejscem, gdybyś nie widział obelg tam, gdzie ich nie ma. Napisałem, że "ruch libertariański (...) brata się z komuchami" (w domyśle: wspólne startowanie z DB, której kandydaci popisują się takimi wykwitami umysłowymi, że gdzieś indziej ich po prostu nie zaliczysz), ale oczywiście znowu - tak jak w przypadku z Sierpem - imputujesz mi coś, czego nie napisałem: zarzucenie TOBIE bratania się z komuchami.

Do działalności "społecznej" powinniście mieć trochę twardszą głowę, skoro nawet na krytykę na forum potraficie się tak obrazić. Co będzie, jak zaczną was krytykować media?

OP
OP
Rattlesnake

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Tak elastyczny, żeby przyjmować na klatę zaliczane w poczet komuchów nie jestem.

Hitch

3 220
4 877
A co ci to za różnicę robi? To tylko literki w internecie. Poza tym, DB mi też jebie komuchem. Póki nie pokażą prawdziwych kolorów, będę ich traktował jak potencjalne zło.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
O obrońcy się znaleźli. No więc, żeby was dupa bolała, potwierdzam groźbę Maćka - military jest od włos od wyjebki.

Głównie za to, że sam zachował się jak rozhisteryzowana panienka i miałem to napisać, ale skasowałem, żeby nie wyszło, że jestem agresywny. Ale widzę, że to błąd był, bo teraz mi się dostało za panienkę.

@Hitch To nie PL słabo zareagowało na krytykę, ale ja na pierdolenie o fejsie i strasznych sprawach z tym związanych. Na dodatek poparte z wyssanym z palca (nie, przepraszam, z dupy) zarzutem. To było słabe i bekowe. No ale zamiast iść w dyskusję merytoryczną - bo można spokojnie podyskutować o zasadności specyficznych pozwoleń - military zauważył poparcie i jedzie dalej w personalne wycieczki. No to jak pojedzie za daleko, to nie będę go tu gościł.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Jakie jest stanowisko DB w sprawie broni palnej? ;)
DB w programie ma praktycznie wyłącznie kwestie ustrojowe (głównym celem jest wprowadzenie demokracji bezpośredniej) a w innych sprawach nie zajmują stanowiska. Jednak z tego co wiem to jest tam sporo lewaków, którzy w Sejmie raczej nie byliby za powszechnym dostępem do broni.

Hitch

3 220
4 877
Ja tylko powtórzę: nie drapcie się, dziewczyny i zakończcie tę wojnę na zużyte tampony.

Mamy dość wrogów poza tym forum i warto trzymać energię na nich, zamiast marnować ją na skakanie sobie do gardeł. Może nikomu od słuchania, weryfikowania i dostosowywania się do krytyki, korona z dupy nie spadnie. Niezależnie czy jest z PL, DB, NSDAP czy zwykłym zatroskanym użytkownikiem.

Dżizas faking krajst.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Kurwa, to już normalnie dyktatura lolbertariatu, zrobię dziś konto i oddam głos, bo strach się bać.

A w prospektach reklamowych akapu było napisane, że będzie można mówić i pisać co komu ślina na język przyniesie, bez żadnych konsekwencji :(
Każda wypowiedź potencjalnie celująca w osobę lub grupę osób - jest przejawem agresji.

Siedź cicho, albo zrobią Ci z dupy demokrację bezpośrednią. :)

psubocz

Member
29
45
Ah te emocje. Wiecie, że można zautoryzować się także mailem? Wdrożenie z przyczyn technicznych się opóźniło. Błędem było, że nie poinformowali o tym jasno, ale to i tak nie tłumaczy takiej masowej histerii.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
korzystający z rozwiązań wybranych na chybił-trafił, byle łatwiej, bez zważania na to, na jakie ustępstwa się godzicie i czego wymagacie od innych. Owszem - bratający się z komuchami (co już tyle razy wytknięto w innych wątkach i udokumentowano screenami z wypowiedzi tamtych komuchów), a potem reagujący histerią i obrażaniem (się i mnie) na uzasadniony, krótki, konkretny zarzut.

@military nie jest moim faworytem, po tym jak podsumował J. Applebauma, ale w tym wypadku muszę się z nim zgodzić. Fajnie, ze sierp kandyduje ale ta DB jest libom potrzebna jak kurwie majtki. Skasowałem konto na FB bo mnie agencje rekrutacyjne aktualnie szpiegujo i nie zagłosuję w tych FB-wyborach, jak bym miał to bym zagłosował - taki disklejmer.

Do góry Bottom