M
Maudit
Guest
Mało wśród nas humanistów... zostają lewakami jak zaczynają obwiniać rynek o swoje marne zarobki...
Tacy Szekspir i Sienkiewicz umieli "robić hajs, robić gold". Trzeba tylko dobrze pisać i zadbać o marketing.
Mało wśród nas humanistów... zostają lewakami jak zaczynają obwiniać rynek o swoje marne zarobki...
Nie porównuj się do tytanów... trochę pokory, młody człowiekuTacy Szekspir i Sienkiewicz umieli "robić hajs, robić gold". Trzeba tylko dobrze pisać i zadbać o marketing.
fun fact: za czasow szekspira nie bylo praw wlasnosci intelektualnej a i tak szekspir byl bogaczemTacy Szekspir i Sienkiewicz umieli "robić hajs, robić gold". Trzeba tylko dobrze pisać i zadbać o marketing.
Propozycje tematów dla nowych użytkowników.
Od czego najlepiej zacząć czytać forum?
Szalom!
Nazywam się Kuba i akapem nie jestem, ale mimo to mam nadzieję, że uda mi się tu trochę podyskutować.
Co masz na myśli?Bania nieco zryta.
Czy to znaczy, że jesteś zwolennikiem teorii płaskiej ziemi?Na świat staram się patrzeć w sposób horyzontalny i diagonalny a nie wertykalny.
Co masz na myśli?
coś o horyzoncie, znaczy płaskoziemcaCo masz na myśli?
Tak - w naszej kulturze, dopóki dostępne są inne źródła pokarmu.No wiesz, jedzenie ludzi nie jest chyba zbyt normalne, nie sądzisz?
Jak dzieci (swoje).dopóki dostępne są inne źródła pokarmu.