U
Coś słabo się Kobietami interesujesz. A pisałeś, że to twoje hobby.A to dobrze wiedzieć, że jest ich więcej
Coś słabo się Kobietami interesujesz. A pisałeś, że to twoje hobby.
uuu, już się boję.jeśli niektórych z was będą te sprawy razić to niezwykle mocno przestraszam
Ale nie piszą? Mało jest Kobiet na tym forum.
Witam wszystkich. Szczerze powiedziawszy od krótkiego czasu interesuje się libertarianizmem i szukam kogoś, kto by mnie mógł bardziej wtajemniczyć
Zapraszam też na discorda
Cześć - książkę można kupić?, opublikowałam też książkę na temat wolnorynkowej transformacji Estonii.
Cześć - książkę można kupić?
Dzk bardzo - może kiedyś przełamię się i kupię za to ośmiornice, mątwę albo inne paskudztwo morskiezaoszczędzony kapitał akumuluj.
Cześć Wszystkim,
Mam na imię Magda i w temacie libertarianizmu siedzę już jakiś czas. Studiowałam ekonomię, działałam w Klubach Austriackiej Szkoły Ekonomii, opublikowałam też książkę na temat wolnorynkowej transformacji Estonii.
Obecnie pracuję dla Fundacji Wolności i Przedsiębiorczości, gdzie zajmujemy się promocją wolności gospodarczej i osobistej.
Na forum wpadłam zupełnie przez przypadek, chociaż już kiedyś o nim słyszałam. Chciałabym nie tylko brać udział w dyskujach, ale także dzielić się z wami informacjami na temat różnych, wolnościowych inicjatyw.