Prawdy życiowe socjalistów.

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Prosto z pieca:

(uwaga jeszcze parzy)

Meyer_Lansky: child
Meyer_Lansky: słuchaj prosiaku
Meyer_Lansky: wczoraj czytałem artykuł o tajemnicy sukcesu gospodarki chile w ostatnich latach
Meyer_Lansky: są nia wysikie ceny miedzi których ten kraj ma 30% światowych zasobów
Meyer_Lansky: górnicy zarabiają kolosalne pieniądze i napędzają popyt wewnętrzny
Meyer_Lansky: po 80 tys dolarów rocznie kasują
Meyer_Lansky: mają po kilka domów i sportowe fury
Meyer_Lansky: napędzają lokalny ruch lotniczy
Meyer_Lansky: wszystko dzięki miedzi

Zródło: Czateria.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Co zapewne nie przeszkadza owemu panu tkwić w przekonaniu, że za bogactwem Norwegii stoi socjalizm... Z kolei Szwecja jest największym w Europie dostawcą rud żelaza. Ciekaw jestem, co gość ma do powiedzenia na temat Rosji, która leży gospodarczo mimo iż posiada olbrzymie złoża zasobów naturalnych wszelkiego rodzaju. Dlaczego tam nie generują one popytu wewnętrznego? Singapur nie ma na stanie żadnych zasobów, nawet wodę musi importować, a przecież żyje się tam dostatnio, gospodarka hula. Może jednak reformy mają kluczowe znaczenie?

Ostatnia edycja:
OP
OP
N

nowy.świt

Guest
poVerking: child_prodigy glupiutki jestes na dodatek globalista i zydomason kapitaliostyczny
child_prodigy: oVerkinga co ma
child_prodigy: globalizm
child_prodigy: do kapitalizmu
child_prodigy: i żydy?

TargetEarth: loodshed!zauwazylem, dziwna to osoba
TargetEarth: wbij na religie
TargetEarth: nawoluje do palenia barw narodowych
Bloodshed!: ja nie walę głową w mur
poVerking: child_prodigy jestes polakiem masz obowiazki polskie i tyle...krotka pilka...trzymasz sie zasady lub z gry odpadasz
TargetEarth: i pisze ze nei jest to przestepstwem
child_prodigy: oVerkinga kto te obowiązki nadaje ? władza czy ty?
Bloodshed!: argetEarthprzecież widzisz że jej wali w dekiel
poVerking: argetEarthto napewno jakas kryptozydowka jest jak wiekszosc tych ktorzy sieja antypolonizm
Bloodshed!: daj jej ignasia i po sprawie
poVerking: child_prodigy prawo natury
poVerking: samo w sobie

child_prodigy: Kto ma monopol na ustanawianie Polskich obowiązków dla kazdego kto ma Polskie obywatelstwo?
child_prodigy: no nie bardzo

poVerking: child_prodigynie zaczynaj mi tutaj klepac liberalnych sloganow
child_prodigy: bo prawo natury nie wymusza na tobie podmiot urzędniczej dyktatury
child_prodigy: tylko naturalny porządek świata

poVerking: liberalizm jak i komunizm to syf
child_prodigy: jaki w Polsce nie jest dopuszczany do głosu
poVerking: zyjesz w wspolnoscie wiec musisz sie podporzadkowac pewnym zasadom
child_prodigy: oVerkingodpowiesz
child_prodigy: na pytanie?
child_prodigy: jakim zasadom ?
child_prodigy: np.?

poVerking: naucz sie prawa wtedy pogadamy
TargetEarth: loodshed!a z nia sie nie kloce, rozmawiam normalnie i chyba ja to boli, bo tak napisalaby ci kibice patrioci to bydlo zobaczcie na tego itp
poVerking: nara
TargetEarth:
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

poVerking: gamoniu

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
Jak dla mnie to syzyfowa praca, ale co kto lubi.

Swoją drogą, jak tam twoje filmy edukacyjne? Zrobiłeś coś w tym kierunku?

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Urzędniczka początkująca:

child_prodigy: podyktyczna_Agaszkodnik jesteś i pasożyt
child_prodigy: zmień się
Apodyktyczna_Aga: Jak się już wzbogacę na tym swoim pasożytnictwie.
Apodyktyczna_Aga: To się zmienię.
child_prodigy:
child_prodigy: wtedy juz za późno będzie
child_prodigy: będziesz opita wsza wtedy
child_prodigy: krzywdą innych
child_prodigy: nie zmyjesz z siebie hańby
Apodyktyczna_Aga: No ale będę bogata.
child_prodigy: kosztem innych
Apodyktyczna_Aga: Bogactwo napędza gospodarkę.
Apodyktyczna_Aga: Powinieneś krzyknąć hura na moje plany.
child_prodigy: ukradne ci
child_prodigy: 200 zł
child_prodigy: i wydam w sklepie
child_prodigy: tez napędze pobyt
Apodyktyczna_Aga: Oh, już się bałam, że cnotę.
child_prodigy: ale co z tego
child_prodigy: jak to nieetyczne
child_prodigy: ty nie masz cnoty
Apodyktyczna_Aga: Nie wiem, czy kapitalizm zna takie słowo jak etyka.
child_prodigy: za stara jesteś

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
child_prodigy: a fundamentem kapitalizmu jest wolny handel i obrót towarami i niskie podatki
Meyer_Lansky: socjalizmu jest tyle co kot napłakał
child_prodigy: ani jednego warunku więc nie ma w Polsce spełnionego aby ten system ekonomiczny który panuje tutaj nazywać kapitalizmem
child_prodigy: w Kapitalizmie decyduje zysk
child_prodigy: a nie urzędnik
Meyer_Lansky: polska to jeden z nielicznych prawdziwie kapitalistycznych krajów
child_prodigy: o tym gdzie płynie kapitał
child_prodigy: A myślisz
child_prodigy: że w ZSRR było też dużo zapomóg ?

Meyer_Lansky: każdy złodziej z głową na karku ma tu raj na ziemi
child_prodigy: ludzie głodowali tam
child_prodigy: bo to jest właśnie wynik
child_prodigy: socjalizmu
child_prodigy: ubóstwo
child_prodigy: albo degeneracja cywilizacyjna
child_prodigy: czego przykładem są USA

Meyer_Lansky: a w carskiej rosji ludzie żyli w dobrobycie zapewne
child_prodigy: nie interesuje mnie historia prymitywnych ludów wschodu
Meyer_Lansky: zsrr w zasadzie też był kapitalistycznym krajem
Meyer_Lansky: bo wyzysk tam był niesamowity

child_prodigy: niezły troling
child_prodigy: sorry
child_prodigy: ale nie wierzę
child_prodigy: że nawet ty możesz być takim idiotą
child_prodigy: tyle ode mnie
child_prodigy: nara

child_prodigy:
user.gif

Meyer_Lansky: dzieki teku w ciągu 30 lat zsrr stał sie przemysłową potęgą

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Narodowca wal z gumowca :> Czytajac ta pouczajaca lekture wyciagu z interii -
przypomniala mi sie kraina elfow. Swoja droga - co slychac na ichnim forum. Ktos tam ma jeszcze wejscie?

Ostatnia edycja:

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Te elfie forum to chyba powstało specjalnie po to, by pod warstwą ochronną spamu o niczym wychwalać Merkel i Tuska.

hanys

Active Member
171
136
Na FB mam dodany fanpage gościa, który jeździ truckiem po USA. Ładne widoczki wrzuca, czasem ciekawe historie, a po za tym jest idiotą:
https://www.facebook.com/nolibab3
No to nasz zawód ma policzone dni. Kapitalizm dąży do tego żeby nikt nie pracował, wydawali wszyscy, a bogacili się tylko najbogatsi. W przyszłości przyjdzie nam tylko jeździć jako "cieć" i jedyną naszą rolą będzie wycofać się pod rampę za marne pieniądze...

Part One: Self-Driving Trucks ‘Inevitable’
cdllife.com

KAPITALIZM ZJADA WŁASNE DZIECI, A MEDIA MILCZOM!!!

Ostatnia edycja:

T.M.

antyhumanista, anarchista bez flagi
1 412
4 448
Pewien starszy pan do mojej koleżanki z Wietnamu:
- Więc pani jest z Wietnamu, tak? Jak tam teraz jest?
-No wie pan, ciężko, wielu ludzi wciąż żyje w biedzie.
-Aha. Tam się chyba wszystko się posypało przez ekonomię, bo założenia były dobre.
(tu wtrącam się ja, bo nie wytrzymałem):
-Co z tego, jakie były założenia, skoro skutki są złe?!
-No, ale założenia były przecież dobre...

Złota myśl na dziś : Założenia są dobre, niestety ekonomia jest zła.

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Nieprawda - to wszystko wina wibracji ego:

Barbara Santana 3 tygodnie temu

Komentarz oznaczony jako spam ukryj • Nie spam

29/9-2013 Ludzie na planecie Ziemia ktorzy sa od wplywem negatywnych vibracji Ego rozwiazuja codziennie problemy.konflikty,wojny i przesteptwa ktore sa stwarzane przez negatywne vibracje Ego.Gdyby zwrocili uwage na negatywne vibracje Ego to przestalyby problemy egzystowac.

APOKALYPSA OZNACZA "ODKRYCIE PRAWDY".Teraz dowiadujemy sie ze negatywne vibracje Ego sa powodem destruktywnosci na calej planecie..Struktury Ego ulegaja obecnie rozkladowi i dlatego wszystkie struktury polityczne i spoleczne tez ulegaja rozkladowi gdyz sa stworzone przez Ego.To jest "KONIEC SWIATA".Koniec egzystencji Ego ktore jest powodem destruktywnosci na calej planecie oznacza koniec ludzkigo cierpienia.Nastepuje globalna zmiana vibracji z negatywnych na pozytywne.

Twoj tekst jest napisany pod wplywem negatywnych vibracji Ego.Jest jednym z wielu mechanizmow obronnych uzywanych przez Ego przy oslabianiu vibracji i struktur Ego.Ludzie nie potrzebuja zadnych nauk i wykladow tylko pomocy z pozbyciem sie struktur Ego,ktore blokuja wiedze o Wszechswiecie.Znajdujesz sie juz w procesie rozkladu Ego.To co ja robie jest procesem ktory oslabia Ego struktury.Nie odpowiadam na tresci textow pisanych pod wplywem vibracji Ego bo to wzmacnia Ego struktury na Ziemi.

Jestes w procesie rozkladu Twojej struktury Ego.To co czujesz i piszesz jest normalna i przejscowa FAZA psychologicznego SZOKU :zaprzeczanie rzeczywistosci,agresja,atak,irytacja,gniew,strach.

TEKSTY KTORE JA POWTARZAM OSLABIAJA EGO STRUKTURY.

POWTARZANIE jest normalnym procesem we Wszechswiecie pory roku,rytm dobowy,narodziny,umierania.Ego vibracje tez POWTARZAJA, stwarzjac co sekunde na calej planecie nowe konflikty,problemy,chroby,morderstwa itd.

PISZESZ I MYSLISZ POD WPLYWEM NEGATYWNYCH VIBRACJI EGO.

Im wiecej jest symboli religijnych, roznych agresji i atakow w tym co piszesz tym silniejsza jest Twoja Ego struktura.

Pozytywne jest to ze juz jestes w procesie rozkladu Ego i Twoja Ego struktura juz sie oslabia.

Gratuluje procesu i pozdrawiam.

OP
OP
N

nowy.świt

Guest
Nie wchodzę na Interii dział artykułów już nigdy - dlaczego taki bojkot ?

Za ograniczanie swobody wypowiedzi - otóż nawiązałem do krzywej laffera i przy okazji wyzwałem lewicowców od zwierząt (czyli żaden hardcore - taki casual dla zasady) - po czym skupiłem się na czymś innym - po czasie wróciłem na stronę z kontrolą (zawsze patrzę czy komentarz zostaje przepuszczony i jak nie jest - to pouczam moderatorów, że widzę co robią i że są kurwami)

Dostałem monit u góry, że mój komentarz nie przeszedł i podane powody, że prawdopodobnie za szerzenie nienawiści itd.

Tak więc z postępowania moderatorów portali można wywnioskować jedno: Lewactwo może zabierać pieniądze, przymuszać do ubezpieczeń emerytalnych, rabować na akcyzie w paliwie - w zamian za dziurawe drogi i płatne bramki na autostradach (wybudowanych na koszt naszych wnuków) wtrącać się w rodzinę, wydzielać linijką rozmiar foteli w naszych firmach, ilości wyprodukowanego mleka - może to wszystko robić o ile robią to kulturalnie i bez przekleństw ^^

Nie masz prawa wyzywać lewaków bo to niekulturalne i nienawistne - ich działania natomiast to apogeum miłości do bliźniego - dlatego należy im się szacunek chociażby się świat walił.

Do góry Bottom