military
FNG
- 1 766
- 4 727
makumbapl: to co jest im niezbędne do życia
makumbapl: zapasy
"To po chuja siedzisz na zbędnym internecie?" - i towarzysz zaorany.
makumbapl: to co jest im niezbędne do życia
makumbapl: zapasy
Społeczeństwo sprywatyzowaliśmy. Pierwszy raz w 1989 roku, drugi w 2004.
A tu pejsy żydomasona kapitalistycznego mi wypadły z pod kapelusza (nie podołałem zamaskować odpowiednio mojej masońskiej agendy przed tym inteligentem):veee: czyli lepiej, że y dzieci były niewolnikami rodziców?
child_prodigy: ja tez wielu rzeczy nie mam
veee: a na starość odwrotnie?
veee: ty przecież teraz zdemaskowałeś mega system niewolniczy
"hipokryzja lewicujących anarchistów" (...) tu kontynuuje kwiatki z kamienicy:
Z zasady do kamienicy nie wpuszcza się policji, chyba ze maja nakaz (szkoda w razie czego naprawiać drzwi bo i tak wejdą jak maja papier) lub osoba do której przyszli wyraziła na to zgodę.
Chłopak z jednego mieszkania od trzech lat nie chodzi do szkoły, (edukacja domowa, formalnie zalegalizowana zgodnie z obowiązującymi zasadami). Pukanie do drzwi, po otwarciu okazuje się, ze to mundurowi do chłopaka w sprawie nie związanej z edukacja, czyli zadać parę pytań jak to maja w zwyczaju. Grzeczne pytanie czy mogą wejść do mieszkania(nie wiadomo skąd wiedzieli, które mieszkanie i jak się dostali na klatkę schodowa, drzwi zawsze zamknięte brak nr mieszkania i listy mieszkańców), na odmowę grzecznie kontynuują rozmowę na klatce. W pewnym momencie pojawia się sąsiadka, ACAB wydziabane na palcach, na drzwiach jej mieszkania FUCK THE POLICE i zamiast trzymać japę na kłódkę, bez pytania wyraża swoja opinie " on powinien chodzić do szkoły", policjanci mimo ze nie przyszli w tej sprawie, oczywiście zainteresowali się tematem, zadali kilka dodatkowych pytań i poszli. Matka chłopaka powiedziała " wole gadać z gliniarzami niż z ta hipokrytką sąsiadką, tamci przynajmniej nie udawali kim są"
"Jesteśmy socjalistami, jesteśmy wrogami obecnego systemu kapitalistycznego, który wykorzystuje ekonomicznie słabszych, z jego niesprawiedliwymi płacami, z niesprawiedliwą oceną osoby ludzkiej według jej zamożności a nie według odpowiedzialności i rzeczywistych dokonań. Jesteśmy zdeterminowani aby zniszczyć ten system za wszelką cenę"
Adolf Hitler
Anorektyczna_Aga: Cebul...
Anorektyczna_Aga: Czytaj mnie teraz uważnie.
Meyer_Lansky: makumba przejmij pałeczke
Anorektyczna_Aga: Albo Cię zmiażdżę jak lewaka.
Meyer_Lansky: tylko sie nia nie baw za bardzo
makumbapl: ja nie imam sie pałeczek
Meyer_Lansky:
Anorektyczna_Aga: Jeszcze jedno zaproszenie na priv... a masz dożywotniego ignora, tępy baranie.