szeryf17
"No reason it's a good reason"
- 799
- 2 763
Słabo im idzie i za co im kurwa zapłacili ? Do mnie nie dotarło HIHINa facebookowym profilu Jarosława Kuźniara późnym wieczorem pojawił się kolejny wpis na temat "hejtu" - tym razem politycznego. Dziennikarz Dzień Dobry TVN udostępnił post użytkowniczki, która opisuje proceder "zatrudniania hejterów". W kampanii wyborczej miało to robić Prawo i Sprawiedliwość - w szczytowym jej okresie płacąc 3 tysiącom ludzi od 1 do 4 złotych za wpis krytyczny wobec Platformy Obywatelskiej.
Na przełomie 2014/15 r. sztab wyborczy Dudy, wówczas PIS-owskiego kandydata w wyborach prezydenckich, zatrudnił ponad 800 hejterów do szerzenia w Internecie proPISowskiej propagandy. Stawka wynosiła od 1,5 zł (za umieszczanie w sieci dostarczanego przez sztab PIS-u) do nawet 3,5 zł za wpis autorski. Po zwycięstwie Dudy przekonanie wśród PIS-owców o skuteczności takiego PR wzrosło niepomiernie! A dokładnie 3-krotnie! Bo już w czerwcu zatrudniono kolejnych niemal 2000 hejterów. Ich stawki pozostały na niezmienionym poziomie, ale za szczególna aktywność zaczęto niektórych wynagradzać w dodatkowy sposób - pisze na Facebooku Monika Szymańska, której wpis udostępnił Kuźniar.
Niedawno jeden z ministrów w kancelarii Dudy przyznał, że w szczytowym okresie kampanii wyborczej dla PIS-u pracowało ponad 3000 hejterów! Z częścią z nich zakończono. Jednak do dziś jest ona kontynuowana z niemal 800 osobami. Stawki nieco spadły, dziś jest to od 1 zł do 3-4 zł za wpis samodzielny i zamieszczany tylko 1 raz w sieci.
http://www.pudelek.pl/artykul/87935...terow_stawka_wynosila_od_15_do_35_zl_za_wpis/
No cóż,Znany anarchokomunista http://piotrzuk.eu/ ma kłopoty z prawem
Bezpośrednio nie mógł trafić do pierdla za sam rewizjonizm holokaustu. W krajach anglosaskich jest oficjalnie wolność słowa. Trafił do pierdla za "posiadanie broni". Przy czym nie była to normalna broń palna, tylko pistolety hukowe/gazowe i jakieś narzędzia do samoobrony. Nie znam prawa w Australii w tej materii. W każdym razie trafił do więzienia w Bathurst, jak jakiś ostatni wyrzutek społeczny. Nie jest to wprawdzie więzienie najbardziej strzeżone, ale jest to podobno najcięższe więzienie w Australii.
Według mnie wszystko wskazuje na prowokację.
Albo ktoś go śledził i podkablował, albo ktoś go skłonił do handlu takimi rzeczami, po czym podkablował, albo ktoś wiedząc czym on handluje, sprowokował go do nieświadomego przekroczenia prawa.
Gdybym w jakims momencie powiedzial prowokatorowi:"Wiesz Asha,moze to dobry pomysl..Jak chcialbys to zrobic.." to lezalbym jak dzika swinia bo bralem udzial w konspiraji majacej na celu import -w tym przypadku- narkotykow.
Co do pierwszego to nie wiem jak jest, ale że Morawieccy współpracowali z komuchami (WSI/STASI) słyszałem parę lat temu m.in. mówił o tym Andrzej Czyżewski. Czy to prawda? Mnie zastanawiają 3 rzeczy: jak w PRLu można było tak długo się ukrywać, bardzo duże poparcie marszałka Morawieckiego dla ZSRS oraz jak historyk został wysoko postawionym banksterem.Tym razem plotki z chanu "po_polsku" (beamstat.com/chan/po_polsku) w sieci Bitmessage.
Plota pierwsza.
Agentem STASI/BND o ksywie "Oskar" jest Morawiecki. Jedni twierdzą że to junior a inni, że senior.
Czyżby płemiełem Polin zawsze miałby być agent STASI/BND?
View attachment 4468
źródło: https://beamstat.com/chan/po_polsku/e68cde90d7c09df9d873651862bccd7e565446a756d57602853401fa5f7b649e
Plota druga.
Jarosław Kaczyński ma raka trzustki. Nie mogę znaleźć postu, ale na pewno tam było.
update:
O raku trzustki pisało NIE oraz inni, więc coś jest na rzeczy.
http://nie.com.pl/kaczynski-ma-nie-tylko-kota/
Prawie cały PiS o tym wie, że p.Kaczyński ma raka (jeśli trzustki zostało mu najwyżej 6 miesięcy)
ak historyk został wysoko postawionym banksterem.
Ploty to robią zawsze - bo lubią. Wszystko zależy od tego, w jakim czasie go wykryto. Jeśli jest operacyjny to lekarze dają większe szanse na przeżycie - nawet do roku czasu albo i nieco dłużej. Jeśli nieoperacyjny to rokowania na przeżycie są gorsze. Mój ojciec od operacji żył 9 miesięcy - po operacji przez pół roku miał jeszczeA plotki, jak łatwo wyguglać, zaczęły sie co najmniej 17 miesięcy temu