solnedgang
Member
- 180
- 120
Śmiech mnie bierze, jak ktoś nazywa PiS partia socjalistyczną, skoro na PiS głosowali ludzie którzy raz na zawsze chcą skończyć z "socjalizmem", skoro Korwin namawiał do głosowania na PiS, skoro ich ministrem gospodarki jest banskter... Szkoda gadać, jak wygląda rząd PiS, każdy wie. To partia konserwatywno-liberalna, podobnie jak PO. Nie ma nic wspólnego z socjalizmem, tym bardziej z libertariańskim socjalizmem.socjaliści z PiS
To kapitalizm potrzebuje państwowej przemocy, żeby się utrzymać...Bez państwowej przemocy socjalizm się nie utrzyma. To jest utopia.
Somalia ma 4 rządy, które ze sobą konkurują, trudno nazwać to anarchią, to nawet anarchokapitalizm nie jest (nie jest bo anarchokapitalizm nie może istnieć), a o terenach plemiennych w Pakistanie nic nie wiem.Ani na terenach bezpaństwowych w Somalii, ani na terenach plemiennych w Pakistanie, socjalizm nie występuje.
True, mam taki plan, stworzyć właśnie taki kolektyw.Z lektury tego tematu wnioskuję, że są dostarczane przez komunistyczne kolektywy skoro takie kolektywy są wydajniejsze bo ludzie są w nich szczęśliwi i tańsze bo nie muszą pracować na zysk kapitalisty.
Ostatnia edycja: