We Francji jest większośc muzułmanów? Mają większość we francuskiej policji, wojsku? Mają większość w większości miast, tak aby mogli spodziewać się wsparcia w razie kontrataku francuskiego wojska? Zanim coś napiszesz, to pomyśl, bo już nie chce mnie się czytać tych twoich biedakomentarzy na libnecie.
Aluzci, jesteś tak głupi, czy tylko szukasz atencji?
Nieładnie. Zarzucasz komuś bycie głupim, a w kolejnym poście sam wychodzisz na głupka. Nie pisałem o Francji, geniuszu. Na północy jest czysto, nawet w Paryżu nie mają większości.
Taa, bo wszyscy muzułmanie są tacy solidarni i z pewnością solidarnie zaatakują białe korpusy. Ja wiem, że można się odwołać do szantażu. Ale zrozum, że duża część populacji muzułmańskiej pochodzi z lat siedemdziesiątych/osiemdziesiątych i jest w pełni zasymilowania z francuskim społeczeństwem. A co do nowych, to czego się kurwa boisz? Oni będą musieli najpierw uciec z obozów koncentracyjnych, żeby coś w miastach nabruździć.Mają większość w większości miast, tak aby mogli spodziewać się wsparcia w razie kontrataku francuskiego wojska?