GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
no ale to nadal nie powód by sie czepiać imigrantów... winne jest państwo a nie ludzie którym pastwo gado gdzie mają mieszkać...Gorzej, jeśli państwo postanowi mi siłą paru imigrantów osiedlić w mieszkaniu na przykład.
dlatego w polsce nigdy nie bedzie wolności... ludzie lubią komune...Ludzie wolą stabilność, więc agresywni nosiciele zmian są niemile widziani.
w albanii bośni turcji maroku brunei ?wszędzie tam, gdzie ismaliści są w większości, odjebują głowy.
a kto tu twierdził że jakieś państwa z muzułmańską większością są wolnościowe??? są to nadal państwa...zostałbyś zajebany w Arabii Saudyjskiej - taką mają wolność.
ja pierdole weź kurwa sciągnij tą czapke z folii aluminiowej bo ci sie mózg przegrzewa...Przed wojną? Naprawdę wierzysz w to co napisałeś?
w jebanym iraku afganistanie syrii jest jebana wojna zresztą wywołana przez jebane europejskie państwa... nie, żaden człowiek by nie uciekał przed takim czymś... pojebało cie, z burakostanu spierdalali i spierdalają a wojny nimo to nie dziw że z takich krajów gdzie jest jeszcze bardziej chujowo ludzie idą tam gdzie wydaje im sie że bedzie lepiej i kurwa chuj z tym kto im pomaga abo że wybierają jakis kraj gdzie jest spokój i dostaje sie coś za friko... całkiem logiczne że wybiera sie najlepszą opcje kurwa...
Przy poważnej pomocy służb specjalnych. Państwa.
no i co kurwa? zadrościsz?sądzę, że ci ludzie jadą tu ssać socjal.
boisz sie kurwa ze nie styknie na twoje roszczenia?Nie chodzi o odjebkę łbów, chodzi o odgórnie zaplanowany przerzut zwykłej roszczeniowej hołoty w koszulkach, butach adidasa i nike
no to bedą idealnie pasować do siebieNie dość, że Ubekistan i Europę wypełnia po brzegi roszczeniowa, donosicielska, cebulacka hołota, to jeszcze chcesz tu mieć hołotę bliskowschodnią z ich parciem na socjal, allahem i obyczajami? Niech spierdalają. Amen.
another leming detectedprzyjeżdża tu nielegalnie
to czym sie przejmujesz?Nie mam dzieci (antynatalizm), więc przyszłe (ewentualne) skutki frajerstwa i degeneracji białej rasy mnie nie przerażają.
no i co z tego? problemem jest nadal państwo podatki i redystrybucja, a nie ludzie których państwo uzależniaSetki tysięcy klientów ładuje się na socjal lewiatana, w którym sobie mieszkam - nie wystarczy?
Ostatnia edycja: