Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 467
Szykuje się nagonka na Pana Stanisława.
Jeden z dociekliwych internautów zauważył, że jedna z liderek tej prowokacji (z twarzą zasłoniętą okularami), to zawodowa prowokatorka, która jeździ po Polsce i wszędzie jej pełno. Między innymi była na procesie wrocławskim, za spalenie kukły Sorosa.
Jak na razie to widzę, że atakujący nie za bardzo wiedzą do czego się mają przyczepić, więc macają i szukają miejsca zaczepienia. Widocznie komuś za bardzo Pan Stanisław zalazł za skórę.
Szykuje się nagonka na Pana Stanisława.
Jeden z dociekliwych internautów zauważył, że jedna z liderek tej prowokacji (z twarzą zasłoniętą okularami), to zawodowa prowokatorka, która jeździ po Polsce i wszędzie jej pełno. Między innymi była na procesie wrocławskim, za spalenie kukły Sorosa.
Jak na razie to widzę, że atakujący nie za bardzo wiedzą do czego się mają przyczepić, więc macają i szukają miejsca zaczepienia. Widocznie komuś za bardzo Pan Stanisław zalazł za skórę.
Mistrz Michalkiewicz pisze list do RPO Bodnara
Użył zbyt ogólnego sformułowania "naród". Oko.press niczego tu nie sprostował.W rzeczywistości Bodnar nie powiedział nic kontrowersyjnego
No ja się nie zgodzę. To co wynika z całości wypowiedzi to to, że Bodnar jest ojkofobem. Wymsknęło mu się w jednym zdaniu. Zdaniu, które go obnażyło. Państwo było dobre, trzymało tą polską hołotę za mordę, ale naród to kurwy, który ludzie jego pokroju chcieliby przerobić na swoje podobieństwo. Człowiek, który jest ojkofobem nie może być Rzecznikiem Praw Obywatelskich. Dla mnie natychmiastowa dymisja.Michalkiewicz popisuje się erudycyjnie, a zapewne wypowiedzi Bodnara nie zna z pierwszej ręki - jak wszyscy którzy po nim jadą, i jest to kurwa typowe w dzisiejszych czasach.
W rzeczywistości Bodnar nie powiedział nic kontrowersyjnego. https://oko.press/zmanipulowano-slowa-adama-bodnara-o-udziale-polakow-holocauscie/
Tak w ogóle, to Bodnar jest z poglądów lewicującym liberałem, jednak przy tym zachowuje wysoką klase osobistą i potrafi wznieść się ponad swoje poglądy. Ci którzy po nim bezrozumnie jadą, od razu mają u mnie -20 do rispektu.
Taki chuj. Albo udowodnij.No ja się nie zgodzę. To co wynika z całości wypowiedzi to to, że Bodnar jest ojkofobem. Wymsknęło mu się w jednym zdaniu. Zdaniu, które go obnażyło. Państwo było dobre, trzymało tą polską hołotę za mordę, ale naród to kurwy, który ludzie jego pokroju chcieliby przerobić na swoje podobieństwo. .
kolejna przecudna orka interwencjonizmu