W czasach gdy byłem w liceum nie było jeszcze tanich kamer. Były duże na taśmę filmową, którą trzeba było wywoływać. Ale gdyby nakręcić te imprezy, które zaliczyłem można by dojść następujących wniosków:
- laski uwielbiają, gdy się u nich na chacie wyciera fiuta do firanki lub story
- laski lubią spuszczanie we włosy, bo to dobrze robi na cebulki
- laski lubią spuszczanie na twarz, bo to dobrze robi na cerę
- laski lubią też łykać, bo to dobrze robi na twarde jędrne piersi
- jak się wejdzie za laską do ubikacji lub łazienki to laska jest zawsze chętna i gotowa
- laski są szczęśliwe jak się do gumki włoży dwie piłeczki do ping-ponga
- laski wiedzą, ze toalety męskie to palarnie a tylko damskie służą do seksu
- prezerwatywy są jadalne
- picie wina wytrawnego z waginy jest trudna sztuka i skurcz powoduje oblanie twarzy partnera
- dobrze wychowana laska jak kocha się "na jeźdźca" powinna facetowi masować jądra i włożyć mu palec do dupy jak on szczytuje.
- ładna laska powinna się jak najszybciej upić, by jak najwięcej facetów mogło ją przelecieć
Tak neguję wszelkie "prawa mas", bo nie jestem marksistowską spierdoliną.
Masy mają jedno prawo, być posiekanymi z broni maszynowej, być posiekanymi szablami kozackich sotni, być polanymi napalmem i podpalonymi, być ostrzelanymi artylerią, lub ginąć pod gradem bomb. To jest prawo mas i wszelkiego ludzkiego bydła.
No bo to stara zasada wszelkich oszustów: jak wepnę autorytet w klapę, to ty atakujesz autorytet, a nie mnie.
Nosił dziad amulet, a amulet dziada chronił i będzie chronił nawet po śmierci, bo starych bab logiką nie przekonasz. Jedyne wyjście to wziąć dziada na Jasną Górę i złożyć w ofierze Matce Boskiej z Dzieciątkiem. Wtedy się powie, że zarżnięto świętokradcę i nawet sam Pan Bóg był świadkiem, a baby uwierzą.
Tak, łażenie do sądu zamiast samosądu jest żałosne i poniżające. Ale spoko.
Za niedługo dostaniecie swoje Jedwabne, gdzie musieliście zrobić braterski pochód do stodoły z popiersiem waszego boga Lenina. A jak nie to znów nowe kozackie sotnie zaorzą wasze japy. I na koniec będziecie wybierać pomiędzy Mahmutem z południa, a tymi co was nienawidzą i mają frajdę was zabijać. Mahmut z południa was pozrzuca z wieżowców za ostentacyjną pederastię lub poderżnie wam wasze gardziołka tępym nożem za bezbożność. A z drugiej strony są prawaki i reszta, która chce was użyć do rekonstrukcji historycznych. Będziecie mieli wolny wybór.
Z punktu widzenia wolności, najlepszymi religiami są wiara rodzima, taoizm, animizm i szamaństwo. Najdalej od komunizmu i kolektywizmu jest wiara rodzima. Animizm może zostać zatruty ideami ekologicznymi, a z szamanami może być różnie, bo niewidzialna ręka rynku szybko wyeliminuje kiepskich uzdrawiaczy, jednak na wiarę w coś czego nie ma, niewidzialna ręka rynku wpływu niema.
W tym roku na Święta nikogo nie zabiłem. Matka kupiła karpie w kawałkach
Zazwyczaj co roku zabijałem karpie młotkiem i jak je zabijałem to przed śmiercią nadawałem im imiona. W sumie zabiłem kilku Mazowieckich, Michników, ze dwie Suchockie i co najmniej jednego Balcerowicza, Kiszczaka, Leppera, Kwacha i Jaruzela.
Ot tak, dla lepszego samopoczucia. By się uśmiechnąć do inteligenta podczas golenia. Zresztą jak zabijam muchę, osę, szerszenia, komara czy mysz to zawsze myślę sobie "masz ty komunistyczna (etatystyczna, zamordystyczna) kurwo".
https://libertarianizm.net/threads/zabiajnie-karpikow.1047/
"Razem", "Teraz", "Zmiana"...
Nazwy tych wszystkich komunistycznych partii, to pewnie wymyśla ta sama osoba jakiegoś bezpieczniackiego resortu.
Pomnik powinien ją przedstawiać w jakiejś scenie z filmu erotycznego. Najlepiej jak zaspokaja pięciu murzynów szczodrze obdarowanych przez Pana Boga. W tym jednego słynnym głębokim gardłem. A słynnym, bo Sasha jest jedną z nielicznych niewiast, które opanowały wykonanie tej sztuki miłosnej do perfekcji.
Byłaby lokalna operetka. Już widzę protesty rozmodlonych niewiast nasłanych przez lokalnego biskupa a uzbrojonych w różańce i moherowe berety, czy napierdalanki NOP-u z psiarnią broniącą pomnika. Do tego protesty zawodowych gejów i trans-shemali z Biedroniem i Grodzkiem na czele zbulwersowanych tym, że pomnik "wyklucza" te środowiska przedstawiając i promując wyłącznie heteroseksualne rozpasanie.