Atak na redakcję pisma satyrycznego "Charlie Hebdo"

D

Deleted member 4683

Guest
Bez lewaków nie byłoby w Europie problemu z masowym napływem muzułmanów ( nie byłoby zasiłków i specjalnego traktowania, prężna gospodarka wchłaniałaby pracowitych przyjezdnych a leniwi by zdychali ) więc jako sprawcy zła lewicowcy zasługują na odjebkę bardziej niż muzułmanie. Inaczej mówiąc - lewactwo to korzeń chwasta a muzułmanie część nadziemna. Żeby usunąć chwasta trzeba wyrwać korzeń.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Kurna, oby to nie okazało się początkiem jakiejś wersji Operacji Gladio, aż się włos jeży na glowie. Na razie wygląda jednak na to, że kilku popierdoleńców uznało, że Allah ma już konkretnie dość.

vapaus

Active Member
209
251
Daniel Cohn Bendit, europoseł, przywódca Maja 68, dla "Liberation":
"Zamordowano nasze pokolenie, pokolenie karykaturzystów, jedną z ostatnich postaci ducha Maja 68. Islamofaszyzm jest faktem. To nie islam a faszyzm, nie mam co do tego wątpliwości. Tak jak cywilizacja zachodnia zrodziła faszyzm, tak wydała go też cywilizacja islamu. Teraz trzeba mu dać odpór. Mówiono zawsze, że "faszyzm nie przejdzie". To trudne ale trzeba zachować jasną głowę i unikać mieszania rzeczy, które nie mają ze sobą nic wspólnego. Przedmiotem ataku padło prawo do radykalnej krytyki każdej religii. Charlie-Hebdo reprezentuje radykalny antyklerykalizm i dlatego ich zabito. Nasza cywilizacja, to czego chcemy bronić, to właśnie prawa do takiego radykalizmu".

Minister spraw wewnętrznych Niemiec Thomas de Maiziere:
"Mamy powód do zmartwienia i do pojęcia kroków profilaktycznych, lecz nie ma powodu do paniki" - powiedział polityk CDU. Zastrzegł, że "radykalny islamizm, islamistyczny terroryzm to coś zupełnie innego niż islam". "Szczególnie w takim dniu jak dzisiaj powinno się odróżniać (te pojęcia)" - zauważył szef resortu spraw wewnętrznych.

Liberbarian

Member
64
45
Bez lewaków nie byłoby w Europie problemu z masowym napływem muzułmanów ( nie byłoby zasiłków i specjalnego traktowania, prężna gospodarka wchłaniałaby pracowitych przyjezdnych a leniwi by zdychali ) więc jako sprawcy zła lewicowcy zasługują na odjebkę bardziej niż muzułmanie. Inaczej mówiąc - lewactwo to korzeń chwasta a muzułmanie część nadziemna. Żeby usunąć chwasta trzeba wyrwać korzeń.
Zaraz. Ja wiem, że definicja komucha czy lewaka przyjęta na tym forum jest raczej szeroka, ale pamiętajmy że jest wśród zjebów dużo frakcji. Zdaję sobie też sprawę, że w sumie każdy z nich się w jakiś sposób przyczynia do tego, co mówisz (stagnacja gospodarcza), ale nie zapominajmy, że ci goście jako jedni z niewielu w papierowej prasie mieli odwage napierdalać w ten islam i w chyba od dawna żyli pod groźbą takiego ataku (kojarze coś mętnie sprzed paru lat?). Komuchy, ale myślę że to jednak jest imponujące.

D

Deleted member 427

Guest
A według mnie muzułmanie w ogóle nie stanowią problemu.

Żadnego.

Problemem jest rząd polski i lewactwo - oni rozbroili mnie do gołego.

Każdy muslim odjebujący komunistę to dla mnie bohater, bez względu na pobudki, które nim kierowały. Dla komunistycznego ścierwa nie mam szacunku, nawet nie postrzegam ich jako ludzi.

P

Przemysław Pintal

Guest
Wiem, że go wczoraj zamordowali i nie wypada... Ale facet wyglądał komicznie. Ta chuda rączka zaciśnięta w pięść.

Byłby i będzie nadal ze względu na tanią siłę roboczą.

Pierdolenie głupot nie łamie NAP, wdrażanie ich kosztem kogoś już tak. Dlatego to zamachowcy są przeznaczeni do koszernej odjebki. Czy ci z redakcji sprzedali ich na policji, nie oddali im pieniędzy, by mięli choć namiastkę słusznego powodu?

Nie będę się silił na analizy, ale jest coś na rzeczy z islamem, że ciągle produkuje tego typu odpały.

Każdy muslim odjebujący komunistę to dla mnie bohater, bez względu na pobudki, które nim kierowały. Dla komunistycznego ścierwa nie ma szacunku, nawet nie postrzegam ich jako ludzi.

Przecież to komuna jak skurwysyn! Rodzina, jednostka niewyzwolona spod władzy rodu. Wpierdalanie się w co kto robi na swojej własności. Zero poszanowania dla samoposiadania.

P

Przemysław Pintal

Guest
Nie są. Rozumiem, gdyby odjebali w Polsce redakcje Gówna, to też byś płakał?

Jedyne po kim jestem w stanie płakać, to po swoim dziecku. Czasem ktoś nikczemny zrobi coś dobrego i czy nagle przestaje być zły? Czasem bandyci mordują się między sobą. Jakiś komunista zabił jakiegoś nazistę w 1945 r. I czy dzięki temu wszedł w poczet dobrych komunistów? Taki Stalin ilu komunistów odjebał? Tu libertarianina obowiązuje zasada zatrutego drzewa - http://en.wikipedia.org/wiki/Fruit_of_the_poisonous_tree. Oczywiście bywa to zabawne i przewrotne, że ktoś coś admirował przez całe życie i nagle z tego powodu źle kończy.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Nie są. Rozumiem, gdyby odjebali w Polsce redakcje Gówna, to też byś płakał?
Płakałbym, gdyby zostali zabici na przykład za karykatury. No jak dla ciebie islamskie komuchy są bohaterami to gratuluję. Tu nie rozchodzi się kto kogo zabił, ale za co zabił. Zabił za głupie rysunki, trudno sobie wyobrazić bardziej idiotyczny powód.

A

Antoni Wiech

Guest
Swoistą ciekawostką jest, że PCF (Komunistyczna Partia Francji), którą wspierał ten typ, który zginął i wkleił go Kawador jest za regulacją emigracji.

Na dole wypowiedź niejakiego Georges Marchais 'a byłego szeda PCF, chyba z lat 80, albo wcześniej [można włączyć tłumaczenie].

W ogóle oni wyglądają jakby mieli bardzo silne korzenie w rewolucyjnym marksizmie. Jeśli wierzyć wiki, uważali do lat 70 np. że homoseksualizm to " "the rubbish of capitalism" :D Stosunkowo późno, bo w latach 90 przyjęli formę pluszowej lewicy (uznanie praw gejów, odcięcie się od ZSRR).

Jednak ciągle wspierają regulację emigracji, cokolwiek to dokładnie znaczy.

D

Deleted member 427

Guest
Krótko: ja bym ich nie ścigał. W życiu nie będę ścigał kogoś, kto eliminuje moich największych wrogów - ludzi lobbujących za rozbrojeniem. Redaktor tego śmiesznego chujowego pisemka popierał Partię Komunistyczną, kurwa, dla mnie temat zamknięty.

Tu nie rozchodzi się kto kogo zabił, ale za co zabił.

Tu się rozchodzi o to, że był komuch i nie ma komucha.

A

Antoni Wiech

Guest
Krótko: ja bym ich nie ścigał. W życiu nie będę ścigał kogoś, kto eliminuje moich największych wrogów - ludzi lobbujących za rozbrojeniem. Redaktor tego śmiesznego chujowego pisemka popierał Partię Komunistyczną, kurwa, dla mnie temat zamknięty.

Tu się rozchodzi o to, że był komuch i nie ma komucha.

Mam takie przewrotne pytanie: Skąd wiadomo czy oni byli za gun control? :D Zna ktoś francuski? Można im maila napisać z pytaniem..

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
A ja się ucieszyłem! Przeczytałem o bezsilności obecnych elit-cwelit politycznych! Pokolenie lewicowych spierdolin '68 czuje swój koniec. Spierdoliny widzą poparcie dla islamu, który ich zmiecie.
Ja od ponad 10-lat pisałem i mówiłem, że wcześniej czy później we Francji zapanuje kalifat, a Wersal będzie zamieniony na stajnię wielbłądów samego kalifa. Przecież we Francji wśród młodych ludzi 23% popiera radykalny islam.

ci goście jako jedni z niewielu w papierowej prasie mieli odwage napierdalać w ten islam i w chyba od dawna żyli pod groźbą takiego ataku (kojarze coś mętnie sprzed paru lat?). Komuchy, ale myślę że to jednak jest imponujące.
Religia ⇒ ryt ⇒ warunkowanie ⇒ wyprany mózg. Żadne bohaterstwo.
Komunizm i marksizm to takie same religie jak islam czy chrześcijaństwo tyle, że bez Boga.

Nie będę się silił na analizy, ale jest coś na rzeczy z islamem, że ciągle produkuje tego typu odpały.
Każda religia czy ideologia produkuje odpały.

Krótko: ja bym ich nie ścigał. W życiu nie będę ścigał kogoś, kto eliminuje moich największych wrogów
Mylisz się. Jeśli złodziej okradnie komunistę, ubeka i mordercę w jednej osobie wyłącznie z chęci zysku, to jutro dobierze się do przypadkowego gościa, a pojutrze do Ciebie. Otóż jumaków należy tępić tak samo jak komuchów. Jak będziesz się cieszył, to jutro zamiast rządów komuchów, będziesz miał rządy jumaków, którzy będą gorsi od komuchów, bo się jeszcze nie nakradli.

Poza tym, nie jestem pewien (mam za mało danych) czy Charlie Hebdo waliła w czerwony bęben ot tak sobie, czy waliła w czerwony werbel idąc w braterskim szeregu czerwonych smroli. Jeśli byli niezależni i mieli jakiś moralny kręgosłup, to absolutnie nie należy się cieszyć. Natomiast jeśli to były lewicowe spierdoliny to należy żałować. Żałować tego że to nie nasi ich rozwalili.

D

Deleted member 427

Guest
Mylisz się. Jeśli złodziej okradnie komunistę, ubeka i mordercę w jednej osobie wyłącznie z chęci zysku, to jutro dobierze się do przypadkowego gościa, a pojutrze do Ciebie.

Zła analogia.

To, że nie mogę się bronić przed muslimami, to nie wina muslimów tylko lewactwa.

Jak będziesz się cieszył, to jutro zamiast rządów komuchów, będziesz miał rządy jumaków

Tak będzie, bo zostałem rozbrojony przez komuchów.

• Like
Reactions: fds
D

Deleted member 427

Guest
Ja się zastanawiam, czemu ekipy odjebkowiczów nie mają przygotowanego awaryjnego schronu, żeby "przeleżeć" pierwszy tydzień po zamachu? Mogliby zgromadzić żarcie, wodę i się zabunkrować gdzieś i czekać az przycichnie. Oni w ogóle planują, co będzie potem czy wszystko puszczają na żywioł?

Do góry Bottom