Atak na redakcję pisma satyrycznego "Charlie Hebdo"

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Zła analogia.
To, że nie mogę się bronić przed muslimami, to nie wina muslimów tylko lewactwa.
Oni nie zostali odjebani za lewaczenie, a za obrazę proroka. To jest różnica. Gdyby zostali odjebani za lewaczenie, to byłoby wszystko o.k.

Gdyby jakiś muslim odjebał komuchów za lewaczenie, to byłbym pierwszym na tym forum, by go beatyfikować. ;) Przy czym byłoby to dla mnie obojętne czy to muslim, czy faszyzujący buddysta, czy zoroastrianin.

Tak będzie, bo zostałem rozbrojony przez komuchów.
Muslimy też zostały rozbrojone przez komuchów, a jednak potrafiły zorganizować sobie broń. Jak chcemy nie być pod buciorem kalifa, to musimy być skłonni ryzykować, łamać prawo, zabijać i działać mądrzej niż islamiści.

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 427

Guest
Muslimy też zostały rozbrojone przez komuchów

Zależy gdzie. W Jemenie komuchy nic nie zdziałały, bo muslimy miały broń. Gan-Ganowicz o tym pisał i bardzo wyraźnie zaznaczył, że to broń uchroniła Jemen przed czerwonymi rządami.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Pytanie czy to zorganizowanie nie sprawdzało się do tego, że po prostu jakaś razwiedka, obca lub nie, dostarczyła im tę broń.
Nie sądzę. One po prostu w swym zamkniętym środowisku mają większe możliwości działania.

Zależy gdzie. W Jemenie komuchy nic nie zdziałały, bo muslimy miały broń. Gan-Ganowicz o tym pisał i bardzo wyraźnie zaznaczył, że to broń uchroniła Jemen przed czerwonymi rządami.
Oczywiście. Ale my mówimy o Europie w której rozbrojeni są i oni.

Patriciush

akcjonariusz Najjaśniejszej RP Sp. ZOO
118
281
Prawdopodobnie mieli zginąć. Oni przecież nie myślą o konsekwencjach tylko o dziewicach w niebie. Z resztą to młodziaszki były, robote wykonywali pewnie z rozkazu imama który miał na nich wyjebane, sekciarze przeznaczyli ich na śmierć.

Dla mnie to była pełna profeska (sam sposób przemieszczania się, strzelania, trzymania broni i przygotowania do odwrotu), a nie chłopaczki z francuskich przedmieść. Pies Lorenty wczoraj w jakiejś telewizji też na to zwracał uwagę.
"Liberalni" muzułmanie twierdzą podobno, że to robota prawicy - chłopców narodowców. Ponadto dziwią się, że zamachowcy mieli zasłonięte twarze i przeżyli. I żadna organizacja się do tego jeszcze nie przyznała. Taka mało islamska ta akcja, oprócz okrzyków "Allah akbar".
Może ewentualnie to byli jacyś zbuntowani muzułmanie z francuskiej armii?
Ktoś tu rzucił hasło "Operacja gladio". Też ciekawy trop.

• Like
Reactions: Alu

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Francja: granat wrzucony do meczetu w Le Mans
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/francja-granat-wrzucony-do-meczetu-w-le-mans/5w4d0

Opracowałem nowy sposób robienia popcornu:

Ze stoiska z pieczywem w markecie kradniesz (market i tak okrada Mance'a, więc nie ma to znaczenia, nie da się okraść złodzieja) papierowe torby bez folii do gorącego chleba (Tesco takie ma). Do torebki wsypujesz popcorn, dodajesz trochę masła, zamykasz torbę i wrzucasz do mikrofali na 2 minuty. Po 2 minutach wyciągasz, potrząsasz i wstawiasz na kolejne 2 minuty. Et voila, jak to mówią Francuzi, zwłaszcza ci, którzy nie mówią Allahu Akbar. Popcorn nigdy nie jest przypalony i nie jest zbyt tłusty. Mam nadzieję, że przepis się przyda w nadchodzących dniach :)

D

Deleted member 427

Guest
Nastepny news:

Francja: Mini-atomówka odpalona na placu w Nantes

akap soon ;)

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
OP
OP
Alu

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
To rzeczywiście wygląda na szytą grubymi nićmi intrygę. Choć to nie przesądza, że to nie były oddolne muzułmańskie czuby - mogli zostawić czyjś skradziony dowód po prostu dla zmylenia tropu. Prawdy jak zwykle się nie dowiemy.

P

Przemysław Pintal

Guest
To, że nie mogę się bronić przed muslimami, to nie wina muslimów tylko lewactwa.

Różnica jest taka, że lewactwo jest przy żłobie a islamiści nie. A to, że nie będę mógł sobie w centrum miasta siąść, zapalić i pogapić na krótkie spódniczki, to będzie wina islamistów.

D

Deleted member 427

Guest
Nie, to też będzie wina lewactwa. Żaden szariat nigdy nie zostanie zaprowadzony w Teksasie czy Arizonie czy gdziekolwiek.

P

Przemysław Pintal

Guest
Nie, to też będzie wina lewactwa. Żaden szariat nigdy nie zostanie zaprowadzony w Teksasie czy Arizonie czy gdziekolwiek.

Tam mają swój popierdolony religiancki paradygmat, bazujący na chrześcijańskich odpałach, którzy zdążyli zwiać za ocean, nim ich w Europie zajebano. Rzeczy typu nie ruchaj małolaty, możesz iść na wojnę ale piwka się nie napijesz bo nie masz 21 lat, kreacjonizm, etc.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Mi lewactwo z nieznanej francuskiej gazety żadnej krzywdy nie uczyniło, więc takie emocjonalne podejście niektórych jest dosyć zabawne.
Francuzom też nie robili oprócz dostarczania sucharów w postaci satyry. Jakbym miał patrzeć tylko pod względem poglądów i tendencji do zakazywania to musiałbym walić konia po każdym wypadku samochodowym, bo prawdopodobieństwo przebywania lewaka w takowym jest dosyć spore.

Do góry Bottom