Atak na redakcję pisma satyrycznego "Charlie Hebdo"

A

Antoni Wiech

Guest
@tomahawk , a kto tu mówił o żałowaniu? Dla wolnościowca jeśli ktoś (ktokolwiek nie będący z rządu) został zajebany za krytykę powinno być co najmniej niepokojące, zwłaszcza, że muslimi nie mieli motywu politycznego, ale religijny. A nie, podejście: a to lewaki, to spoko, jest luz.

@tolep nie odpowiedziałeś mi.

tolep

five miles out
8 579
15 476
Ale na czym polegała ta ich lewicowość? To były takie typowe lewaki czy zostali tak nazwani przez to, że się śmiali z tego kozojebcy proroka mahometa?

Do Wikipedii sobie zajrzyj. Skoro w wiki piszą "left-wing" - i z dalszej części opisu też to wynika - to znaczy że 100 lat temu postawiliby pod ściana Lenina i Trockiego za odchylenie prawicowe.

@Antoni Wiech pytasz dlaczego ich nie żałuję? A bo jakoś nie. Bardziej mi żal właścicieli setek samochodów palonych co weekend.

No i nie żałuję bo choinka w Paryżu od Francuzów wyglądała tak

VWmCz7h.png

A na choinkę przed katedrą Notre Dame nie było pieniędzy, więc zapłacił za nią Putin.
h10lHHY.png

Uprzedzając - żal to uczucie, jego powody nie muszą być racjonalne. Więc do piekła.

A

Antoni Wiech

Guest
Kurwa, czy tak trudno wejść na google i poczytać o tej gazecie i ich redaktorach? Np: He was a long time supporter of the French Communist Party and the Left Front.[2] (Nawiasem mówiąc, został dzisiaj odjebany, nazywał się Stéphane Charbonnier)
Kurwa, źródła są podane po francusku, a ja nie znam francuskiego kurwa.

tolep napisał:
@@Antoni Wiech pytasz dlaczego ich nie żałuję? A bo jakoś nie. Bardziej mi żal właścicieli setek samochodów palonych co weekend
Acha, bo myślałem, że to miało jakiś związek z okładką, którą wkleiłeś, a Ty po prostu tak sobie jebnąłeś w powietrze zdanie. Luz.

D

Deleted member 427

Guest
Odjebali długoletniego towarzysza, co wspierał Partię Komunistyczną? Jak dla mnie, medal powinni dostać. Cel mieli dobrze sprecyzowany - uderzyli w komunistów i dwóch szkiełów, co pewnie lobbowali za zaostrzeniem prawa dot. broni ;)

D

Deleted member 4683

Guest
Ja jebie, rozczulający jest z tą poczciwą mordką i wzniesioną piąstką. Tacy są najgorsi :cool:

K

krasnys

Guest
Pobudowali im meczety i teraz zdziwieni,tak samo Anglicy i Niemcy będą mieli z nimi problemy.Problem z terroryzmem islamskim sam się skończy .jak skończy się ropa i skończą pieniądze, czyli dopiero za 50-60 lat

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
O ile dobrze pamiętam co czytałem, po tym jak nieznany sprawca/sprawcy rozłupali dynię Kennedy'emu, zabijając go na miejscu, w świat poszła informacja, że słynny dupokrata zmarł w szpitalu. Muszę to gdzieś znaleźć. Tak mi się jakoś pokrętnie skojarzyło.

D

Deleted member 427

Guest
Znane są już tożsamości odjebkowiczów, najmłodszy ma 18 lat. Sądzę, że do jutra rana ich znajdą.

Milanista

Active Member
74
178
Zgadzam się z Antonim. Nie chodzi o to kogo tam odjebali, czy komuchów czy nie komuchów, tylko o to, że odpierdalają za obrażanie. To nie pierwszy przypadek, gdzie muzułmanie robią odjebkę w Zach. Europie. Był już ten żołnierz w Londynie co go przejechali i obcięli głowę, były już przypadki podcinania gardeł francuskim żołnierzom, a ostatnio kolejny muzułmański pojeb krzycząc "Allahu Akbar" rozjechał chyba z 20 przechodniów w Dijon. Takie rzeczy będą się coraz częściej zdarzały, wraz z falą wracających ISISowców i rosnącą populacją muzułmanów. Dla mnie w hierarchii: Akapowiec>Korwinista>Narodowiec>Lewak>Muzułmanin islam jest na samym dole, a dopiero później lewactwo.

Do góry Bottom