Grzechotnik
Well-Known Member
- 988
- 2 223
Przydałaby im się chyba mała seria defenestracji...
JKM prosto z mostu:
Nagranie zostało najpierw opublikowane na oficjalnym kanale KNP, po chwili zdjęte, ale ktoś zdążył zrzucić.
Cóż, opis sytuacji zgodny z tym co podlinkował dataskin i Bosak. W świetle tego, podoba mi się ten ruch, postawienie sprawy jasno - albo będzie kompromis z obu stron, albo UPR bis i się żegnamy - wydaje się optymalnym posunięciem, szczególnie przy takim poparciu średnich i dolnych struktur. Jak się zjebało statut i zakładanie partii to nie można teraz liczyć na zbyt wiele.
Może być, tym bardziej jak wcześniej wydaje się dla bezpieczeństwa mówił bardzo ogólnie że sprawa ma 2, 3, 4 ... dno ...Zastanawiam się dlaczego film zniknął z profilu. Może jednak zmienił zdanie i dzisiaj na konferencji z Wiplerem i Berkowiczem ogłoszą powstanie nowej partii.
Serio?! :>
Pamiętam ją jeszcze z Frizony. Ja pierdolę. :x
Nie podoba mi się to co Korwin powiedział. On nie rozumie, że z tymi ludźmi nie da się współpracować. Albo się to przetnie teraz i raz na zawsze, albo dalej będą sabotaże. Blokowanie wejścia do partii nowym członkom to to samo co blokowanie wejścia do zawodów przez grupy interesów za pomocą licencji, czyli to z czym KNP chce walczyć! Jak ci ludzie mogą mówić, że są za wolnym rynkiem, jeśli na poziomie partyjnym stosują takie same mechanizmy zwalczania konkurencji jak władza i grupy interesów na rynku pracy??
Dominika Sibiga?! Przecież ona była miss UPR (PNP - Pierwsze Nogi Prawicy) i twarzą wyborów do PE za prezesury pana Wicia!
Pamiętam również chujowy spot z jej udziałem, ale niestety linka nie mam.
http://mikke.fora.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=1461