Za nic nie mogę pojąć czemu JKM to zrobił! Nawet jak lubi, to chyba wie o możliwości zabezpieczenia się? Ta dwójka za 18 lat być może odda swoje głosy na partię wolnościową. A tysiące wolnościowców w tym roku nie odda swojego głosu na JKM-a i KNP. Nie dlatego, że mają coś przeciwko nieślubnym dzieciom, ale mają dużo przeciwko nieodpowiedzialnym TROLLOM, którzy nie rozumieją, że gawiedź tego nie kupi! Wypowiedzi o zmieniającej poglądy kobiet spermie, dobrym Hitlerze i zaletach pedofilii dla rozwoju seksualnego małych dziewczynek to jedno, ale narażanie naszej reputacji na szwank, bo się stary musiał spuścić bez gumy to już przegięcie!
Za nic nie mogę pojąć czemu JKM to zrobił! Nawet jak lubi, to chyba wie o możliwości zabezpieczenia się?
A to co, wojujący antynatalista?Za nic nie mogę pojąć czemu JKM to zrobił! Nawet jak lubi, to chyba wie o możliwości zabezpieczenia się? Ta dwójka za 18 lat być może odda swoje głosy na partię wolnościową. A tysiące wolnościowców w tym roku nie odda swojego głosu na JKM-a i KNP. Nie dlatego, że mają coś przeciwko nieślubnym dzieciom, ale mają dużo przeciwko nieodpowiedzialnym TROLLOM, którzy nie rozumieją, że gawiedź tego nie kupi! Wypowiedzi o zmieniającej poglądy kobiet spermie, dobrym Hitlerze i zaletach pedofilii dla rozwoju seksualnego małych dziewczynek to jedno, ale narażanie naszej reputacji na szwank, bo się stary musiał spuścić bez gumy to już przegięcie!
Wypowiedzi o zmieniającej poglądy kobiet spermie, dobrym Hitlerze i zaletach pedofilii dla rozwoju seksualnego małych dziewczynek to jedno, ale narażanie naszej reputacji na szwank, bo się stary musiał spuścić bez gumy to już przegięcie!
Ale gdzie mamy iść?"Idźcie i rozmnażajcie się" ?
A kto mówił, że akurat "Wy"?Ale gdzie mamy iść?
Nie, to jego siostrzenica nastoletnia i laska, która świeci cyckami na showup.tv. Ja jestem ciekaw, czy te dwoje dzieci to z dwiema kobietami, czy bliźniaki.
"Nasza" w sensie "ruchu wolnościowego", bo JKM jest kojarzony przez gawiedź jako jego reprezentant. 8 lat broniłem JKM-a jak mogłem przed krytykami (także wolnościowcami) - na zasadzie "to konieczność, bo demokracja, bo lud głupi i chce igrzysk". Ale wreszcie zrozumiałem jego wrogów. Korwinizm tak, JKM- nie. Sorry, że wylewam tu swoje żale, ale jestem zły :/Twoja/wasza (czyja?) reputacja zależy od tego czy Korwin spuszcza się z gumą czy bez gumy?
Nie mam nic przeciwko płodzeniu dzieci, nawet jeśli są to dzieci człowieka i szympansicy. Ale gawiedzi się to nie podoba (szczególnie jeśli robi to starzec z młódką), więc tego typu informacja NIE MOŻE wypłynąć do publiki.
Spoko, przed wyborami też pojawiali się tu kolesie, którzy pisali tylko o Korwinie i że się zawiedli i w ogóle. My to rozumiemy jak nikt inny, że pieniądz nie śmierdzi."Nasza" w sensie "ruchu wolnościowego", bo JKM jest kojarzony przez gawiedź jako jego reprezentant. 8 lat broniłem JKM-a jak mogłem przed krytykami (także wolnościowcami) - na zasadzie "to konieczność, bo demokracja, bo lud głupi i chce igrzysk". Ale wreszcie zrozumiałem jego wrogów. Korwinizm tak, JKM- nie. Sorry, że wylewam tu swoje żale, ale jestem zły :/
To zdanie nie ma sensu.Korwinizm tak, JKM- nie
Wygląda na to, że masz rację. Właśnie przeglądam jutrzejsze wydanie artykułu z Rzepy o problemach Korwina. Stoi tam jak byk, że Żółtek to stary, dobry znajomy Gowina. Ciekawa sprawa, zważywszy na wczorajszą podnietę Migalskiego na jego twitterze.@dataskin, to ja się powtórzę jak zryty winyl. Inaczej widzę sytuację w KNP. Podział na beton i młodych jest dla mas. Realnie nie ma żadnego betonu, to po prostu banda razwiedczyków, którzy nieco tylko rotując się przez lata, stoją lojalnie na straży, by żadne z ugrupowań wolnościowych nigdy nie dostało się na Wiejską. .