KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Nork

New Member
3
7
Za nic nie mogę pojąć czemu JKM to zrobił! Nawet jak lubi, to chyba wie o możliwości zabezpieczenia się? Ta dwójka za 18 lat być może odda swoje głosy na partię wolnościową. A tysiące wolnościowców w tym roku nie odda swojego głosu na JKM-a i KNP. Nie dlatego, że mają coś przeciwko nieślubnym dzieciom, ale mają dużo przeciwko nieodpowiedzialnym TROLLOM, którzy nie rozumieją, że gawiedź tego nie kupi! Wypowiedzi o zmieniającej poglądy kobiet spermie, dobrym Hitlerze i zaletach pedofilii dla rozwoju seksualnego małych dziewczynek to jedno, ale narażanie naszej reputacji na szwank, bo się stary musiał spuścić bez gumy to już przegięcie!

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
Za nic nie mogę pojąć czemu JKM to zrobił! Nawet jak lubi, to chyba wie o możliwości zabezpieczenia się? Ta dwójka za 18 lat być może odda swoje głosy na partię wolnościową. A tysiące wolnościowców w tym roku nie odda swojego głosu na JKM-a i KNP. Nie dlatego, że mają coś przeciwko nieślubnym dzieciom, ale mają dużo przeciwko nieodpowiedzialnym TROLLOM, którzy nie rozumieją, że gawiedź tego nie kupi! Wypowiedzi o zmieniającej poglądy kobiet spermie, dobrym Hitlerze i zaletach pedofilii dla rozwoju seksualnego małych dziewczynek to jedno, ale narażanie naszej reputacji na szwank, bo się stary musiał spuścić bez gumy to już przegięcie!

Prawdziwy konserwatysta robi to bez gumy!

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 871
12 259
A to co, wojujący antynatalista?

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Wypowiedzi o zmieniającej poglądy kobiet spermie, dobrym Hitlerze i zaletach pedofilii dla rozwoju seksualnego małych dziewczynek to jedno, ale narażanie naszej reputacji na szwank, bo się stary musiał spuścić bez gumy to już przegięcie!

Twoja/wasza (czyja?) reputacja zależy od tego czy Korwin spuszcza się z gumą czy bez gumy?

Nork

New Member
3
7
Nie mam nic przeciwko płodzeniu dzieci, nawet jeśli są to dzieci człowieka i szympansicy. Ale gawiedzi się to nie podoba (szczególnie jeśli robi to starzec z młódką), więc tego typu informacja NIE MOŻE wypłynąć do publiki. A najlepszą metodą, żeby mieć pewność, jest założenie gumki. Dużo ludzi pracuje nad tym, żeby jak najwięcej gawiedzi popierało wolność, ale JKM najwyraźniej ma to gdzieś.
Twoja/wasza (czyja?) reputacja zależy od tego czy Korwin spuszcza się z gumą czy bez gumy?
"Nasza" w sensie "ruchu wolnościowego", bo JKM jest kojarzony przez gawiedź jako jego reprezentant. 8 lat broniłem JKM-a jak mogłem przed krytykami (także wolnościowcami) - na zasadzie "to konieczność, bo demokracja, bo lud głupi i chce igrzysk". Ale wreszcie zrozumiałem jego wrogów. Korwinizm tak, JKM- nie. Sorry, że wylewam tu swoje żale, ale jestem zły :/

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Mirek Topolánek, premier Czech w latach 2006–2009, w roku 2007 spłodził dziecko z koleżanką z partii, mimo że posiadał wtedy żonę. 60% ankietowanych w tym okresie twierdziło, że nie interesuje ich co robi w swoim życiu prywatnym.

Jego karierę polityczną zakończyło dopiero nagranie trzy lata później, na którym - jak donosi Gazeta Wyborcza:

O ministrze transportu Gustawie Slameczce mówił, że jest niewiarygodny, bo jest gejem. Jeszcze gorszy - dodawał - jest premier Fischer, który jest Żydem. - A Kościół dzięki totalnemu ogłupianiu ludzi panuje nad masami - stwierdził były szef rządu.

tolep

five miles out
8 576
15 476
Nie mam nic przeciwko płodzeniu dzieci, nawet jeśli są to dzieci człowieka i szympansicy. Ale gawiedzi się to nie podoba (szczególnie jeśli robi to starzec z młódką), więc tego typu informacja NIE MOŻE wypłynąć do publiki.

Same błędne założenia. Więc i wnioski raczej słabe.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 871
12 259
"Nasza" w sensie "ruchu wolnościowego", bo JKM jest kojarzony przez gawiedź jako jego reprezentant. 8 lat broniłem JKM-a jak mogłem przed krytykami (także wolnościowcami) - na zasadzie "to konieczność, bo demokracja, bo lud głupi i chce igrzysk". Ale wreszcie zrozumiałem jego wrogów. Korwinizm tak, JKM- nie. Sorry, że wylewam tu swoje żale, ale jestem zły :/
Spoko, przed wyborami też pojawiali się tu kolesie, którzy pisali tylko o Korwinie i że się zawiedli i w ogóle. My to rozumiemy jak nikt inny, że pieniądz nie śmierdzi.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Generalnie, otrzymałem info, które potwierdza moją wersję:

"To jest element ich [konwentyklu] wytłumaczenia się na zewnątrz. Co jest oczywiście wredne, chamskie i trąci elementami "polityki", którą podobno gardzą. Jak wczoraj oglądałem ten filmik gdzie Korwin z Marusikiem informują o całej sytuacji, to po mowie ciała Korwina było widać, że niekoniecznie zgadza się z decyzją tych, którym jakoś tam zaufał i założył z nimi KNP.
Potwierdził to potem pośrednio na facebooku. To nie ma nic wspólnego z obowiązkami i nieślubnymi dziećmi. Tu chodzi o władzę, bo na konwencie stara gwardia dostała wyraźny sygnał, że młodsi (stażem i/lub wiekiem) się umocnili i mogą łatwo przejmować stołki nie tylko w KNP, ale i ewentualne stołki z wyborów, choćby poprzez ustawienie ich na miejscach biorących.
Grupa Marusika i Maurera postanowiła więc zrobić jedyne co im pozostało - pokazać kto tu rządzi i odwołać, zdawałoby się nienaruszalnego, prezesa. Z tym, że to im raczej nie pomoże. Zamiast efektu "jesteśmy silni, bo możemy nawet odwołać samego Korwina", może się to skończyć założeniem nowej partii przez JKM i Wiplera. Ale jeszcze nie w tym roku, no chyba, że w czerwcu na sam początek kampanii parlamentarnej, aby wejść jako "świeżynka".
Tak czy siak, panowie z konwentyklu prawdopodobnie doprowadzą do rozpadu KNP swoją decyzją. Co ma niestety swoje źródło w irracjonalnym strachu Korwina przed demokracją. Z tego strachu zrodziło się to elitarne ciało, które go właśnie odwołało. Gdyby to było uprawnienie konwentu by powoływać i odwoływać prezesa, to całego tego cyrku by nie było, bo Korwin poparcie większości członków KNP ma."

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
@dataskin, powtórzę się jak zryty winyl. Inaczej widzę sytuację w KNP. Podział na beton i młodych jest dla mas. Realnie nie ma żadnego betonu, to po prostu banda razwiedczyków, którzy nieco tylko rotując się przez lata, stoją lojalnie na straży, by żadne z ugrupowań wolnościowych nigdy nie dostało się na Wiejską. Ci ludzie realizują określone zadania i koniec, świadczy o tym choćby powtarzalność upadków kolejnych projektów Króla. Będę uparcie trwał przy swojej hipotezie, no chyba, że nagle okaże się, że sam JKM ma za uszami sabotaż idei wolnościowych.

Poza rozłamowcami i rozpierdalaczami na topie, są też pomniejsze przywry, o których pisałem tu niejednokrotnie, więc nie będę się powtarzał. Jednak nie do końca byłem pewny osoby Dziambora. Teraz jestem zdania, że powinien wylecieć razem z Wilkiem, Marusikiem, Żółtkiem i całą Bandą Z Listy. Niestety wyleciał Korwin.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
@dataskin, to ja się powtórzę jak zryty winyl. Inaczej widzę sytuację w KNP. Podział na beton i młodych jest dla mas. Realnie nie ma żadnego betonu, to po prostu banda razwiedczyków, którzy nieco tylko rotując się przez lata, stoją lojalnie na straży, by żadne z ugrupowań wolnościowych nigdy nie dostało się na Wiejską. .
Wygląda na to, że masz rację. Właśnie przeglądam jutrzejsze wydanie artykułu z Rzepy o problemach Korwina. Stoi tam jak byk, że Żółtek to stary, dobry znajomy Gowina. Ciekawa sprawa, zważywszy na wczorajszą podnietę Migalskiego na jego twitterze.

Jest też parę innych ciekawostek n.t. osób z konwentyklu, którymi steruje Żółtek, a które wysadziły Korwina (Paciek, Sierżant, Szatan), które są jednocześnie na jego liście płac (asystenci europosła). Oczywiście, na tej samej liście znajduje się n.p. Pawlak który również jest asystentem (krajowym) i częścią "kolegium", oraz parę innych osób.

http://www.europarl.europa.eu/meps/en/124902/STANISLAW_ZOLTEK_home.html

a tu Marusik: http://www.europarl.europa.eu/meps/en/124894/MICHAL_MARUSIK_home.html

comment_3V4mfFwBoq8q6qHGfFl1x4pdGKzUjs4K.jpg

Ostatnia edycja:
A

Antoni Wiech

Guest
Ej, ale tak, bo nie wiem do końca, serio pytam. O co chodzi, że Mucha ma dzieci nieślubne, czy chodzi o to, że zdradzał żonę (on ma żonę? I zdradzał? Serio, nie wiem) i do tego ma dzieci?

Do góry Bottom