Taki legalista jak krul prawka ze sobą nie nosi?
No właśnie teraz masz rozwój cywilizacji. Podoba Ci się?Kiedyś naturalnym wynikiem samoorganizacji było zbieranie plonów niewolnikami, bo taki był etap rozwoju. Ale to nie znaczy, że te rzeczy są niezmienne i nie można rozważać oraz proponować rozwoju cywilizacji.
A o tym nie wiedziałem, zwracam honor krulowi.Prawo jazdy: Od 5 grudnia nie musisz mieć przy sobie dokumentu
Od 5 grudnia kierowcy będą mogli jeździć bez posiadania przy sobie prawa jazdy; w razie kontroli drogowej dokumentu nie trzeba okazywaćprawo.gazetaprawna.pl
No właśnie teraz masz rozwój cywilizacji. Podoba Ci się?
Bardziej chodzi o to, że "nie udało się potwierdzić w systemie", czy ma, czy nie ma w ogólePrawo jazdy: Od 5 grudnia nie musisz mieć przy sobie dokumentu
Od 5 grudnia kierowcy będą mogli jeździć bez posiadania przy sobie prawa jazdy; w razie kontroli drogowej dokumentu nie trzeba okazywaćprawo.gazetaprawna.pl
"Narodowcem nigdy nie byłem"tradycjonalisty i narodowca.
"Narodowcem nigdy nie byłem"
raczej bolszewika i rusofila podlanego sosem nacjonalizmu.
Sorry, miałem na myśli nacjonalizm solidarnościowy, cokolwiek to znaczy.gdyby Ruch Narodowy zmierzał w kierunku stania się siłą odwołującą się do społecznego organicyzmu i narodowego solidaryzmu
"Narodowcem nigdy nie byłem"tradycjonalisty i narodowca.
solidaryzm narodowy, czyli "bolszewizm podlany sosem nacjonalizmu".Sorry, miałem na myśli nacjonalizm solidarnościowy, cokolwiek to znaczy.
Już się zaczyna... Czego człowiek nie zrobi dla atencji...
View: https://twitter.com/JkmMikke/status/1368167770110783495
W porównaniu do cywilizacji innej niż zachodnia i w porównaniu do innych czasów cywilizacji zachodniej.A właściwie w porównaniu do czego ma mi się nie podobać czy podobać?
W porównaniu do cywilizacji innej niż zachodnia i w porównaniu do innych czasów cywilizacji zachodniej.