bombardier
Well-Known Member
- 1 413
- 7 096
Menzen masakruje żóliborską grupę rekonstrukcji historycznej sanacji:
Gabiś broni UBkistanu. Czepia się skrótów myślowych, bierze wybrane fakty, a inne przemilcza. No i broni ubeckiej czeredy (a dokładniej WiSIorowej) jakim jest CAS sławiąc go, że to "ośrodek niezależnej myśli ideowo-politycznej".Gabiś o lustracji i JKM.
Wg mnie dobitniejszego przykładu hipokryzji znaleźć sie juz nie da. Socjaliści kradną, ale twierdzą, że według ich wizji świata jest to fer. Wipler stwierdził że Korwiny mają to zmienić, po czym kradnie socjal, i wsadza zone na stołek w machinie którą ponoć chce zaorać. Jeśli Wipler jest ok, to chyba sam zwariowałem bo szlag mnie trafia jak to czytam.Politycy muszą się z czegoś utrzymywać.
Gdzie i kiedy?po czym kradnie socjal
Bo są pieniądze na tym stołku, które niewykorzystane przepadną. To nie jest synekura urzędnicza, tylko stołek pomocnika e-posła w Brukseli.wsadza zone na stołek w machinie którą ponoć chce zaorać
Widać, że Stare Kiejkuty zmieniły opcję dywersji na kierunek narodowy. Prawdopodobnie maja lepszych analityków i politologów niż najlepsi na LibNecie, więc Libki słuchajcie uważnie: to oznacza, że położyli już krzyżyk na Korwinie, dając mu 1% w najbliższych wyborach... A może planują "wykolejenie" JKMa i przyspieszenie implozji kuców?
to oznacza, że położyli już krzyżyk na Korwinie, dając mu 1% w najbliższych wyborach...