KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

OP
OP
tosiabunio

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
11427234_987376454629888_4579019644853344065_n.jpg

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Ej, co z tym Kukizem? Człowiek systemu, czy osoba chcąca coś zmienić w tym kraju? Jak to w końcu jest, bo nie wiem. Ja już k*rwa nie rozumiem co się dzieje, kto jest kim w tym wszystkim, Korwin teraz atakuje Kukiza, że tworzy PO-bis, a mieli przecież rozmawiać i startować wspólnie, czy coś tam. Znowu na jesień będzie gówno, a nie zmiany.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
W Poniedziałek (czyli - jutro) mają być tzw. "rozmowy ostatniej szansy", gdzie Korwę będzie m.in. próbował przekonać Kukiza do zmiany części postulatów, t.j. np. JOW.

Jeśli się nie uda, to na jesieni idą do wyborów osobno.

kowaI

Well-Known Member
422
561
..ograniczenia płynności to jest to co pisałem wcześniej. Wyrwanie na tym kilkunastu miliardów dolców - absolutna abstrakcja. Kto mógłby je wypłacić i z czego? PRL nie było stać na płacenie odsetek od długu porównywalnej wielkości.

W Zmiennikach (1987 zdaje się) była taka akcja że w banku zabrakło waluty.

No i jeszcze coś. W tym burdelu było kurewsko daleko od pewności, że uda się ten kurs utrzymać. O wiele dalej od pewności jaką dają dziś greckie obligacje. Michalkiewicz mruga okiem i mówi "kto miał wiedzieć ten wiedział"..

Wprowadzasz zamęt swoimi hipotezami.
Co do faktów - właśnie wtedy NBP drukował masę banknotów bez pokrycia to raz..
dwa- kasa była przewalutowywana.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
O kurna, jak ja nie znoszę tego typa! Często udziela wywiadów pewnemu agentowi skierowanemu na młodzież. Pies go trącał fujarą! Gadać to se każdy może i deklarować. Pierdoleto!

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Przykro mi, ale nie tutaj. Trza mieć uszy rozwarte i oczy hehe ;)

ps: Poza tym, jakże przedstawić dowody w takich sprawach, no nie? To kwestia czuja, a że tylko tego, byłoby nie w porządku stawiać personalia.

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296
No nie wiem. Wrzucam filmik, po czym jebiesz w gostka, jak w burą sukę, nie przedstawiając żadnych argumentów, tylko powołując się na czuja. Sprawdziłem kilkanaście stron na youtube i nie widzę, żeby udzielał wywiadów komukolwiek, robi tylko sam jakieś filmiki z jakiejś wioski. W przeszłości widziałem kilka jego filmików i nie zobaczyłem niczego podejrzliwego w tym, co mówi. We wszystkich konfliktach wewnętrznych zawsze popierał Korwina.
PS. Znalazłem tylko jakiś chujowy filmik z audycji z "Rozmowy w nocy", w której opowiada o jakichś problemach z otworzeniem świetlicy... O to chodziło tobie?

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Można dokładniej? Bo nie każdy jest w temacie...
Naturalnie, chodzi o Kubę z video-audycji Rozmowy w Nocy. Muszę zmartwić antyfanów Kuby, nadaje on już dla Wprostu, i ja w najbliższą sobotę o 20:00 będę miał audycje u niego na żywo prosto z Austrii, 5km od spotkania grupy Bilderberg....

@tomkiewicz

Jak boisz się agenta Waszyngtońsko-Izraelskiego to co mówić o polskiej razwiedce! Bój się Pana Buka!

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
O kurna, jak ja nie znoszę tego typa!
Ale typ prawdę mówi. Podobnie było na Górnym Śląsku i podobnie było w innych miejscach. Najpierw były typy usłużne, a potem rozwalały, oddziały lub okręgi, często pozostawiając po sobie zadłużenie.

Często udziela wywiadów pewnemu agentowi skierowanemu na młodzież.
Agentura musi się podeprzeć naturszczykami.

Poza tym, jakże przedstawić dowody w takich sprawach, no nie?
Dowody najprościej zebrać, metodą tortur kończących się zjazdem lub porwań.
Czy jesteś gotowy bronić publicznie kogoś, kto zdobył dowody na krecią robotę służb, torturując i zabijając agenta?

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Korwin teraz atakuje Kukiza, że tworzy PO-bis, a mieli przecież rozmawiać i startować wspólnie, czy coś tam. Znowu na jesień będzie gówno, a nie zmiany.
Pewnie Korwin przeczytał tekst Wielguckiego (swoją drogą to idiota, tutaj przekonuje, że Korwin, Braun to gówniarze, bo startują nie majac szans na zwycięstwo) o zapleczu Kukiza. Moim zdaniem JKM powinien startować z Kukizem, jeśli KORWiN dostałby gwarancję dobrych miejsc na listach, bo szkoda żeby takie poparcie jakie teraz ma Kuki się zmarnowało w Sejmie. Czemu jego ruch ma iść w lewo, skoro może pójść w prawo? Nawet jak Ozjasz przekroczy próg i wejdzie do sejmu to będzie tylko opozycją bez szans na wprowadzanie ustaw, bo PiS wybierze Kukiza a nie Korwina. Korwin zawsze będzie na samym końcu listy ewentualnych koalicjantów.

Do góry Bottom