Niby stare wypowiedzi, ale tej o braunie nie widziałem, więc wrzucam:
http://wmeritum.pl/dzialacz-knp-korwin-starym-pedofilem-oddala-sie-wizja-wspolpracy/
http://wmeritum.pl/dzialacz-knp-korwin-starym-pedofilem-oddala-sie-wizja-wspolpracy/
Pisałem o tym samym w temacie o "Montażu" Volkoffa. Ogólnie odpowiedź brzmiała: po co, żebyś się głupio pytał... Po prostu kolejna forma dezinformacji z frontu ideologicznego.W jakim celu agent służb miałby wyjawiać sabotaże tychże służb w ugrupowaniach Korwina? Tomkiewicz chyba przesadził z trunkami w ten długi weekend...
Przecenianie przeciwnika może być równie bolesne jak jego niedocenianie.Pisałem o tym samym w temacie o "Montażu" Volkoffa. Ogólnie odpowiedź brzmiała: po co, żebyś się głupio pytał... Po prostu kolejna forma dezinformacji z frontu ideologicznego.
Według mnie nie ma racji w kwestii emigracji. Emigracja jest jeszcze bardziej manipulowana niż lud miejscowy. Agentura też tam działa i to raczej bardziej intensywnie. Oni nie mogą dopuścić do sytuacji, w której naród w ziomalach na wygnaniu ma oparcie, bo to byłby początek ich końca. Stąd nie wierzę w znaczną ilość pokemonów, co głosowali na Komorę, jedynie po to, by było gorzej. Oni zostali zmanipulowani.Inteligentny gość, Sebastian Barycza:
Dokładnie.Ogólnie odpowiedź brzmiała: po co, żebyś się głupio pytał... Po prostu kolejna forma dezinformacji z frontu ideologicznego.
Kogo/co masz na myśli?poza odjebką ciasteczka
Kogo/co masz na myśli?
Wg. najnowszego sondażu TNS PiS ma ponad 30%, PO 25, Kukiz 20. Cała reszta pod progiem.
Jeszcze nic nie jest przesądzone. Łaska wyborców na pstrym koniu jeździ.Korwin już przepadł w tych wyborach.
Jest w tym jakaś prawidłowość. Im więcej Hitlera, tym większe poparcie.Jak Korwin dobrze Hitlera posadzi w jakiejś rozmowie to może jakoś pójdzie.
Korwin musi zacząć promować jakichś frontmanów, bo nie wydoli. Ostatni występ w polsacie z Celińskim był słabiutki, JKM sprawaiał wrażenie zmęczonego. Przed podziałem było już kilka rozpoznawalnych medialnie osób – musi to odbudować, bo sam Wipler nie wystarczy.
W KNP Marusik chociaż stary, pewnie agent i zbyt podobny do Korwina, to nie robił chociaż siary.