Mam swoje powody, by nie głosować na Korwina i Wiplera.
Jeżeli Jacek Wilk wbił klin rozłamowy to dobrze. Do tej pory było to nie wiadomo co?! Łączenie katolików z libertynami, jakieś dziwne deklaracje, łapanie libertarian na lep i ich rozbijanie się o ścianę. Mętna woda przejrzysta jedynie dla agentury. Teraz jest KNP, Partia Libertariańska i KORWiN jadący wyłącznie na popularności i ekscesach lidera. Czasem trzeba zrobić czystkę.
A hołd myckowy już był?Mam swoje powody, by nie głosować na Korwina i Wiplera.
Jeżeli Jacek Wilk wbił klin rozłamowy to dobrze. Do tej pory było to nie wiadomo co?! Łączenie katolików z libertynami, jakieś dziwne deklaracje, łapanie libertarian na lep i ich rozbijanie się o ścianę. Mętna woda przejrzysta jedynie dla agentury. Teraz jest KNP, Partia Libertariańska i KORWiN jadący wyłącznie na popularności i ekscesach lidera. Czasem trzeba zrobić czystkę.
Latarnik Wyborczy to nie przypadkiem projekt gównojada Lisa reklamowany przed każdymi wyborami na natemat.pl? Sprawdziłem i rzeczywiście, pełno artykułów o tym, a ponadto "Powstanie strony internetowej przed wyborami do Parlamentu Europejskiego w 2014 roku dofinansowały Open Society Initiative for Europe oraz Unia Europejska w ramach programu Grundtvig", "Partnerzy: Gazeta Wyborcza". Nie powinno więc nikogo dziwić, że po wypełnieniu ankiety z poglądami w 99% przypadków jako twój kandydat wychodzi Kukiz.Wyszło mi Kukiz 86%, Korwin 80%. Ciekawy wynik skoro zaznaczyłem, że nie popieram JOWów.
U ciebie Korwin to nieustanny obiekt ataków. Atakujmy za realne głupoty tego człowieka, a nie za rzekomo "duży konserwatyzm" czy inne wyimaginowane oskarżenia.Tak się spodziewałem. Jacek Wilk nie ma tam dobrej opinii, ze względu na to, że Janusz Korwin-Mikke jest powszechnie postrzegany jako weteran, nieskalany rycerz, etc. Któremu, w pospolitym mniemaniu, niektórych rzeczy nie można zarzucić.
Ale jaja, Adrian Chmielarz który jeszcze parę miesięcy temu był antykorwinistą, teraz zastanawia się, czy na niego zagłosować
Wybacz, ale to wielkie świństwo z Twojej strony. Zmuszasz Jacka Sierpińskiego do zabrania stanowiska i zaprzeczenia lub potwierdzenia Twoich słów, bo jeśli tego nie zrobi (zakładając, że to co o nim napisałeś nie jest jednak zgodne z prawdą) to ktoś będzie miał o nim nieprawdziwe informacje.Wcześniej dodałem, że wydaje mi się, że papież polskiego libertarianizmu Jacek Sierpiński też odda swój głos na Jacka Wilka, więc czuję się rozgrzeszony.
Wybacz, ale to wielkie świństwo z Twojej strony. Zmuszasz Jacka Sierpińskiego do zabrania stanowiska i zaprzeczenia lub potwierdzenia Twoich słów, bo jeśli tego nie zrobi (zakładając, że to co o nim napisałeś nie jest jednak zgodne z prawdą) to ktoś będzie miał o nim nieprawdziwe informacje.
Głosować na danego kandydata bo tak wyszło w jakimś quizie na stronie internetowej...
Swoje zdanie to jedno, spoko, ale dopuściłeś się paskudnego kłamstwa, kiedy napisałeś, że JKM na libnecie jest traktowany jako nieskalany rycerz - słowem, że jest IDEALIZOWANY. Trzymaj się faktów, bo trudno dyskutować z osobą, która świadomie lub nie, wprowadza niezdrowy ferment.Kopiuję z FB:
Moja deklaracja, by głosować na Jacek Wilk, nie spotkała się z dobrym przyjęciem na Forum Libertarian. Tak się spodziewałem. Jacek Wilk nie ma tam dobrej opinii, ze względu na to, że Janusz Korwin-Mikke jest powszechnie postrzegany jako weteran, nieskalany rycerz, etc. Któremu, w pospolitym mniemaniu, niektórych rzeczy nie można zarzucić.
Korwin - bezwzględnie. Nawet wg mojej antypaństwowej definicji (tej samej notabene, którą stosuje np. Korwin nazywając UE antyeuropejską). Dlaczego? Abstrahując już od wygłaszanych absurdalnych poglądów, w zasadzie wszystkie dyskusje na te tematy zbywa w trojaki sposób:9. Niestety wszystkie partie antysystemowe są prorosyjskie.