- Admin
- #1 981
- 6 985
- 15 153
Nie przesadzajmy z tą większością. Nie wiadomo ile koszów dostał, a że podrywał całe życie to ma sporo na liczniku. Ja tam mu nie żałuje i nie zazdroszczę, bo z tego co widzę, zdobycze Janusza raczej nie w moim typieGdyby Korwin zrezygnował jednak na starość z polityki, zawsze może sobie dorobiać jako trener PUA (uwodzenia). W przeciwieństwie do niewiarygodnych wręcz przypałów działających w tej branży w Polsce (Adept, Fenix, O'rety, Volant i cała gama pomniejszych), on naprawdę ma charyzmę i tę specyficzną męskość, do której większość dup w naturalny sposób lgnie, a przy tym jest oczytany oraz inteligentny
No właśnie nie rozumiem tego combo.A jak on to obrócił?
Mógłbyś przypomnieć? Bo słyszałem, co Agent gadał, tylko nie wiem, co miałbym odszczekać.
Tomasz Agencki to zalajkował.
http://www.mpolska24.pl/post/6825/szesc-sposobow-na-ktore-starzy-wychujali-mlodych
fragment:
Zatem co? Namawia młodych do krwawej rozpierdówy, czy też masowego wypowiedzenia posłuszeństwa i przejścia do Szarej Strefy (bo tylko to może zaburzyć post-okrągłostołową rzeczywistość - NIC INNEGO), albo jest to kolejny łajdak, mający na celu dyskredytację działań Mikke.
ps: BTW, wiesz co se możesz Agencki zrobić z tym swoim filmem, "kontestatorze"?
Będzie taki język potrzebny, jak powstanie Wielka Sławia., nowy język słowiański.
to jakiś projekt przyszłego panslawistycznego państwa po wodzą rosji jak juz podbiją tereny?jak powstanie Wielka Sławia
Nie. To był mój żart.to jakiś projekt przyszłego panslawistycznego państwa po wodzą rosji jak juz podbiją tereny?