Piter1489
libnetoholik
- 2 072
- 2 035
Trigger Happy napisał:Raczej powinno to brzmieć, "zakłamane kurwy z rządów, które okradły i okłamały nas nie raz, są entuzjastami globcia, więc coś jest na rzeczy" ...
Może i tak być.
Antoni Wiech napisał:@Piter i @Orion,
Czyli de facto nie wiecie co miał na myśli Korwin, ale wrzasku narobiliście jakbyście dokładnie wiedzieli
Przecież pisałem. Korwin porównuje zanieczyszczenie pyłami po upadku meteorytu, do zwiększonej ilości CO2 w atmosferze. To są dwie, zupełnie różne sprawy. Pogląd, że po upadku meteorytu czy wojnie nuklearnej nastaje globalne ochłodzenie (pył nie przepuszcza promieni słonecznych) absolutnie nie jest sprzeczny z teorią GLOBCIA, CO2 i inne gazy cieplarniane przepuszczają promienie słoneczne, które odbijając się od powierzchni Ziemi zostają przez warstwę CO2 z powrotem odbite, podobnie jak w szklarni.
Ja też nie jestem ekspertem, ale jeśli już coś krytykuję to staram się przynajmniej jakieś podstawy znać. Pisząc takie teksty, JKM robi tylko przysługę tym "maniakom od GLOBCIA", później lewactwo ma argument, że sceptycy nie mają pojęcia o czym piszą.