GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
muslimy zaatakowały państwo francuskie???
a i merci za tytuł
a i merci za tytuł
muslimy zaatakowały państwo francuskie???
a i merci za tytuł
komuchy odjebują ludzi lemingów komuchów... tyle widze...Nie, nie państwo francuskie! Precyzyjnie namierzyli przeciwników własności i ich odjebali. Tylko głupiec podejrzewałby, że muslimy chcą zdestabilizować działanie państwa francuskiego. To byli muslimscy libertarianie, którzy po prostu walczą o wolność.
Masz rację! Zgadzam się. Odjebują komuchów. Każdy Francuz to komuch. W ogóle każdy człowiek to komuch i prewencyjnie trzeba go odjebać.komuchy odjebują ludzi lemingów komuchów... tyle widze...
czemu nie powiedziałeś rodzicom że skończyły ci sie lekarstwa? masz już jakieś halucynacje...Masz rację! Zgadzam się. Odjebują komuchów. Każdy Francuz to komuch. W ogóle każdy człowiek to komuch i prewencyjnie trzeba go odjebać.
Warto dodać, że to zespół Josha Homme (Kyuss, Queens...), spoko "ludzia".Podobno ten zespół co tam grał nie opuścił budynku... Menedżer napisał na twitterze że nie wie gdzie podziewają się członkowie zespołu...
Mają chłopaki darmową reklamę. Pierwszy raz w życiu usłyszałem o Eagles Of Death Metal, bo muza którą grają, z death metalem nic wspólnego nie ma.Podobno ten zespół co tam grał nie opuścił budynku...
czemu nie powiedziałeś rodzicom że skończyły ci sie lekarstwa? masz już jakieś halucynacje...
ja nigdzie nie pisałem że każdy człowiek to komuch bo komuch nie może być człowiekiem, abo jest sie człowiekiem abo komuchem... tak samo nie pisałem nigdzie że każdy francuz to komuch...
dlatego mi sie wydaje że to fa;lse flag attack był... atakowali stadion gdzie było w chuj ważniaków z preziem łącznie i żadnego nie odjebali, już koło północy policja wiedziała kim są napastnicy??? granice zamknęli tak szybko i sprawnie jakby wcześniej juz wiedzieli...Takie zamachy to dar niebios dla totalitarystów - więcej zamordyzmu, więcej uprawnień dla siepaczy państwa. Ten cwel z Wielkiej Brytanii, który lubi jebać świnie i chce cenzurować internet, pewnie przebiera nóżkami ze szczęścia.
Mignęły mi komunikaty, że francuskie służby ostrzegały w ciągu ostatnich tygodni, że są przygotowywane ataki/atak, których nie da się uniknąć. Jednak, jak zwykle w takich sytuacjach, jest obecnie chaos informacyjny, media prześcigają się dramatycznych nagłówkach, licznikach ofiar itp. Są np. info rzekomo z isis o przygotowywanych kolejnych atakach w Londynie, Rzymie i Waszyngtonie, ale to się będzie weryfikować w kolejnych dniach/tygodniach.granice zamknęli tak szybko i sprawnie jakby wcześniej juz wiedzieli...
Zgadzam się, ale przed ostatecznym wyrokiem zaczekałbym jeszcze na to co ma Alex Jones do powiedzenia.IMO typowa fałszywa flaga.