tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 008
To ciekawe, bo przed wyborami Trump deklarował ujawnienie jakichś faktów w/s 9/11. Ktoś pamięta, czy tylko ja?
Tak, twierdził, że ujawni tajną część raportu, która według różnych spekulacji może zawierać informacje o powiązaniach zamachów z Arabią Saudyjską.To ciekawe, bo przed wyborami Trump deklarował ujawnienie jakichś faktów w/s 9/11. Ktoś pamięta, czy tylko ja?
Zważ, że życie mu miłe, seryjny samobójca piję kawę i czeka...To ciekawe, bo przed wyborami Trump deklarował ujawnienie jakichś faktów w/s 9/11. Ktoś pamięta, czy tylko ja?
Mógł, ale nie jego dziób...Co do teorii samolotów-projekcji to w 1945 bombowiec B-25 przywalił w Empire State Building. Skoro dał rade wybić dziurę w żelbecie to wierze, że trzy razy cięższy i dłuższy oraz trzy razy szybszy boieng 767 mógł przebić się przez konstrukcję z metalowych ram.
Mógł, ale nie jego dziób...
..jest zrobiony z plastiku... Zara, zara, a może to był pancerny plastik?!
...jest zrobiony z plastiku... Zara, zara, a może to był pancerny plastik?!
...jest zrobiony z plastiku... Zara, zara, a może to był pancerny plastik?!
Wydaje się ta jego teoria na pierwszy rzut oka absurdalna, ale łapię jego idee, i nie wykluczam, że też tak mogło być.
Wymowne jest zaciemnienie obrazu na pół sekundy, po ewidentnym spapraniu roboty. Jak zwykle przypadek...
Jakie jest moje stanowisko: w WTC1 i WTC2 walnęło coś mocniejszego niż samolot z pasażerami (rakieta, dron, bomba?).
Przez takie debilizmy wszelkie legitne alternatywne scenariusz 9/11 traktowane są jak wytwory oszołomstwa.
W końcu to nie oszołomskie sygnatury jak chmura w kształcie szatana, buzia w tęczy, czy atak UFO na kompleks WTC.
Claude mOnet napisał:A tutaj grafik Ace Baker tłumaczy swój punkt widzenia i objaśnia od A do Z tą sprawę: