bombardier
Well-Known Member
- 1 413
- 7 097
Ruscy właśnie tą kartą próbują grać z Amerykanami
Ok, źle sformułowałem pytanie. Dziwi mnie dlaczego przed wysadzeniem nie wpakowali tam kolejnego latawca. Zero konsekwencji. Jak to (oraz późniejsze wytłumaczenia dt. przyczyn zawalenia WTC-7) wpłynęło na zaufanie w rządową wersję wyderzeń chyba nie muszę wyjaśniać.W WTC-7 miały siedziby następujące instytucje: FBI, Department of Defense, IRS (urząd skarbowy), US Secret Service, the Mayors Office of Emergency Management, Securities & Exchange Commission (zajmuje się przekrętami giełdowymi), a także dużo prywatnych firm jak Citibanks Salomon Smith Barney. Jak stwierdzono, cała wiedza tam zgromadzona o kilkunastoletnich śledztwach i przekrętach przepadła... Dobry powód do takiej "carte blanche"?
A jednocześnie wystawić się na zdjęcia satelitarne Ruskich, czy Chińczyków, pokazujących sytuację z góry. Logiczne.Podsumowując temat: dlaczego mieli by "zamachowcy-spiskowcy" użyć hologramów zamiast prostszych rozwiązań? Aby sprawdzić tą technologię psychotroniczna w realu, przed kamerami i miliardami świadków.
Ja bym kupił, przyznaje się. Co więcej, kupiłbym z zadowoleniem. Przecież tacy przybysze, mający do dyspozycji taką technologię, musieliby reprezentować naprawdę porządną cywilizację. Nie sądzę, że byłoby tam miejsce na jakiekolwiek przejawy socjalizmu - w ustroju socjalistycznym nie ma możliwości takiego rozwoju. Z takimi istotami warto by się skontaktować i objaśnić panującą tutaj sytuację. Prawdopodobnie nawet nie trzeba by ich prosić o pomoc w DŚ, sami by przystąpili do deratyzacji.Kolejnym krokiem dla tych "spiskowców" jest użycie karty "UFO false flag", w celu wprowadzenia NWO... Z tego forum tylko 2 ludzi nie kupi tego "nowego" przedstawienia...
Ostatnia edycja: