tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 006
O kurwa, poszli w fałsz na maksa, czy walka między służbami rozgorzała również w lokalach wyborczych? Ściema, ściema i po stokroć ściema. Ale żeby aż tak? Ja pierdzielę ...
To na pomarańczowo oddać Niemcom, niebieskie przyłączyć do Czech i Słowacji, a zielone niech biorą ruskie.
I don't want to live in this state any longer. (Załapałbym się na Czechy XD).
Ja też postawiłem w jednej książeczce kilka krzyżyków na kilku stronach, ale po to, by oddać nieważny głos. PSL zyskało tylko, gdy ktoś nie wiedział, że na pozostałych stronach są inne partie (musiałby być ślepy i głupi jednocześnie), albo gdy to ci z komisji nie zrozumieli regulaminu i nieważne głosy liczyli na konto PSL.
Wczoraj Mazowsze, dzisiaj Polska, jutro cała Europa!Są już oficjalne wyniki:
O kurwa, poszli w fałsz na maksa, czy walka między służbami rozgorzała również w lokalach wyborczych? Ściema, ściema i po stokroć ściema. Ale żeby aż tak? Ja pierdzielę ...
Demokratę Madlocka ruszyła profanacja świętego, ludowładczego obyczaju? Niesłusznie. Przecież kto ma większość fałszerzy w swych komisjach wyborczych, ten uczciwie wygrywa. PSL przygotowało zawczasu alternatywne listy z zaznaczonymi krzyżykami, napracowało się przy tym, więc zasłużyło na zwycięstwo. Gdyby pozostali się wykazali w podobnym stopniu, wynik może byłby bardziej wyrównany.To na pomarańczowo oddać Niemcom, niebieskie przyłączyć do Czech i Słowacji, a zielone niech biorą ruskie.
I don't want to live in this state any longer. (Załapałbym się na Czechy XD).
To by się zgadzało. Widzieli krzyżyk na pierwszej stronie i nie sprawdzali dalej, doliczali PSLowi.Na wykopie czytałem wypowiedź podobno dwóch członków komisji, którzy stwierdzili że u nich właśnie tak odbywało się liczenie...
Wtedy pewnie skrupulatniej sprawdzaliby głosy.Swoją drogą szkoda, że KNP/DB nie trafiło jedynki...