Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 555
Polsat (i Superstacja) akurat podchodzili do niego zawsze lepiej niż nasza "publiczna" i TVN.
To jest w ogóle najbardziej szablonowa odpowiedź, jaką może dać w wywiadzie osoba oskrażana o jakieś krzywienie. Najbardziej skrajni ukraińscy naziole, co to są skrzywieni prawie na wszystko, odpowiadają na przykład dokładnie tak samo ."Absolutnie nie jestem rusofilem – jestem polonofilem. (...)"
Właśnie wyszedł, acz całkowicie niewiarygodny. Ten rządowy CBOS coraz bardziej się kompromituje.Czekam z niecierpliwością na kolejne sondaże wyborcze, czy PO dalej będzie spadało poparcie? Czy poparcie KNP wzrośnie? Na te, oraz inne pytania poznamy odpowiedź już wkrótce!
CBOŚ zawsze kłamał, od momentu powstania. Tę instytucję trzeba zniszczyć i zaorać, tak by się nigdy nie odrodziła.Właśnie wyszedł, acz całkowicie niewiarygodny. Ten rządowy CBOS coraz bardziej się kompromituje.
Wasze zarzuty byłyby słuszne gdyby Krul był ideologiem lub jakimś głosem akademickim. Krul niestety jest politykiem. Gdyby naprawdę mówił to co myśli i do tego to robił, to albo skończyłby w rynsztoku, albo by został odjebany jak Lepper czy inny.
Jako polityk ma dwa wyjścia, może pierdolić słodkie i neutralne frazesy lub robić to co robi.
Ale nie do końca...Ale przecież Korwin mówi co myśli...
CBOŚ zawsze kłamał, od momentu powstania. Tę instytucję trzeba zniszczyć i zaorać, tak by się nigdy nie odrodziła.
Monopol na kontakty z Kremlem może zostać przełamany, co dla środowisk żydokomunistycznych może stanowić poważny problem.Najlepszym tego przykładem jest zgorszenie, jakie w żydowskiej gazecie dla Polaków, kierowanej przez pana redaktora Michnika, wzbudził widok Janusza Korwina-Mikke, który przyszedł do rosyjskiej ambasady na przyjęcie. Według informacji w tejże gazecie, w przyjęciu tym uczestniczyło 1500 gości, ale cyngle pana redaktora Michnika, który w swoim czasie też popijał i zakąszał i to nie tylko w ambasadzie, ale nawet u samego prezydenta Włodzimierza Putina w Klubie Wałdajskim, zauważyli w tym tłumie tylko Korwina-Mikke. Najwyraźniej ścisłe kierownictwo musiało uznać, że jego monopol na kontakty z Putinem został zagrożony.
Myślę, że to raczej świadoma strategia biznesowa. Po wyborach nagle okazało się, że Korwin ma ogromne (i rosnące) poparcie akurat w grupie wiekowej, w którą celuje TVN (16-49, mieszkańcy miast) i która jest wysoko ceniona przez reklamodawców. Prokorwinowscy raczej nie będą z tego powodu, ale możliwe, że będą starać się zachować jakieś pozory obiektywizmu.
A ja wczoraj usłyszałem, że ten Korwin to tfuu... "damski bokser". Serio... Starsza kobiecina nawet nie zrozumiała co powiedziała...radość z obicia szczura...