Kobity takie rzeczy łykają jeśli są prawdopodobne, Korwin mógł kiedyś klepnąć jakąś posłankę? Mógł, więc z automatu to prawda! Moja matka jak odkrywała internet i facebooka to zobaczyła jakiś łańcuszek typu udostępnij a facebook sypnie hajsem dla jakiegoś chorego dziecka to od razu mnie zapytała jak to udostępnić, mówię jej, że to kłamstwo a ona, nie bo to prawda bo ona WIE, że to jest prawda. To samo jest w sytuacji posłanek, skoro się poskarżyły to znaczy, że to prawda (wg kobiecej logiki).
Potwierdzam. Ja znam niewiele kobiet, które się nie biorą na takie rzeczy. Co więcej, te same które się "nie biorą" podczas rozmów towarzyskich, gdy są same i zostały zaskoczone taką sytuacją, to dają się na to nabierać.Kobity takie rzeczy łykają jeśli są prawdopodobne,
....
mówię jej, że to kłamstwo a ona, nie bo to prawda bo ona WIE, że to jest prawda.
Kobieta to kobieta [emoji1] Nie za mądrą, nie za głupia, lecz w sam raz. Wyobrażacie sobie mieć w łóżku kogoś w stylu Randowej? Boże!Potwierdzam. Ja znam niewiele kobiet, które się nie biorą na takie rzeczy. Co więcej, te same które się "nie biorą" podczas rozmów towarzyskich, gdy są same i zostały zaskoczone taką sytuacją, to dają się na to nabierać.
My prawica (Ja, Ciek, Korwin) po prostu dużo robimy w łóżku z kobietami - ale o tym nie gadamy.Z tego Korwina to jednak jest stary ruchacz.
Akurat to było za nazwanie mnie osobą "z małym poczuciem refleksji i wrażliwości"Jeżeliby miałbym zdzielać za obrażanie Korwina, to większość rodziny dostałaby po pysku
Za dalszy ciąg tekstu trzeba zapłacić Michnikowi.-Nie donosiłem ani nie stworzyłem zagrożenia dla działalności podziemnej - powiedział w "Poranku radia TOK FM" kadydat na ministra pracy rządzie Donalda Tuska Michał Boni. Dodał, że za sugestie, że był agentem, będzie wytaczał procesy.
- Zawsze zaznaczałem kolegom (z PO), że nie zamierzam brać udziału w konkretnych pracach rządowych - powiedział Boni. - Sytuacja się zmieniła, zaproszono mnie do współpracy w rządzie. i wtedy...
Zostało jeszcze 93% treści.
My prawica (Ja (...)) po prostu dużo robimy w łóżku z kobietami
"Znak" nr rej. 54946 dalej się stawia.
Za dalszy ciąg tekstu trzeba zapłacić Michnikowi.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo..._ids=604851012955867&fb_action_types=og.likes
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo..._ids=604851012955867&fb_action_types=og.likes
Po to by było na czym budować potem mit założycielski 3 RP i mitologię bohaterskich, heroicznych TW, którzy "ogrywali bezpiekę"Nie było jeszcze w historii III RP zdemaskowanego kapusia, który by przyznał, że komuś zaszkodził.
Możnaby się zastanawiać po jaką cholerę ich w ogóle werbowano.
Jak jest ładna i w moim typie, to super. Chce takich cały harem! Z takimi to nie jakiś sparing seksualny, to ostra wojna. Trzeba walczyć!Kobieta to kobieta [emoji1] Nie za mądrą, nie za głupia, lecz w sam raz. Wyobrażacie sobie mieć w łóżku kogoś w stylu Randowej? Boże!