Alu
Well-Known Member
- 4 634
- 9 694
Rozumiem, że ideologia redaktora Leszczyńskiego jest taka, żeby zostawiać słabych i niezaradnych na pastwę strupieszałej i niewydolnej machiny państwa?
Ostatnia edycja:
To mała gnida. Gdy byłem w UPR, było tego pełno. Małe bezpłciowe capiące gnidy, w oschłych komuszych garniturach i zawsze w skarpetkach ze sztucznego tworzywa. O dyskusji ideologicznej z takimi osłami nie było mowy. To były kompletne pizdy, które w wolnorynkowym systemie nie byłyby w stanie przekazać swego DNA.Ból dupy prezesa UPR (a może zazdrość?)
....
Czy można nazywać wolnościowcem kogoś kto koncentruje się na pluciu jadem w kierunku lidera zamiast cieszyć się z pierwszego w historii Polski sukcesu wolnorynkowej partii. Czy może parszywą gnidą?
A nie mówiłem.Potwierdza się tylko to co Krzysio bodajże pisał - że obok Korwina zawsze było kretowisko.
Ich szczekanie to chorał ku sławie Krula Szczekajcie dalej psy i ujadajcie głośniej.Łachudry szczekają, karawana jedzie dalej.
Najśmieszniejsze, że to są ludzie, którzy twierdzili, że Krul im przeszkadza w przekroczeniu progu wyborczego.
No i teraz wychodzi na to, że to jednak oni Krulowi przeszkadzali a nie on im.
Ten Jozwiak to od zawsze był dla mnie złamanym chujem. Kiedy był w komitecie z inną cipą Jurkiem to jako główny punkt swojego programu zrobili niedoprowadzenie do powstawania "dzielnic uciech".Ból dupy prezesa UPR (a może zazdrość?)
Przemówił Janusz Mikke – moment historyczny niczym przejazd Lady
Zainaugurował swoje działania (choć to słowo zdecydowanie na wyrost) Parlament Europejski. Tym razem w nowym składzie. W składzie, w którym są też i specjaliści od oceny gwałtów, kar cielesnych dla żon oraz Hitlera i zasobów jego wiedzy, pod przywództwem samego Janusza Mikke, przez wyznawców nazywanego Jego Królewską Mością (co chyba jest realizacją upodobań narcystycznych lidera KNP, albowiem nie dość, że nie protestuje i nie prostuje tego typu żenujących określeń swojej osoby, to jeszcze dodatkowo, niejako sam, o nie prosi).
Czy można nazywać wolnościowcem kogoś kto koncentruje się na pluciu jadem w kierunku lidera zamiast cieszyć się z pierwszego w historii Polski sukcesu wolnorynkowej partii. Czy może parszywą gnidą?
Ten Jozwiak to od zawsze był dla mnie złamanym chujem. Kiedy był w komitecie z inną cipą Jurkiem to jako główny punkt swojego programu zrobili niedoprowadzenie do powstawania "dzielnic uciech".
Nie mogę znieść tych klerolubnych kolesi z cienkimi głosikami.
Wywiad dla BBC.
"Chcę być znienawidzony przez tych ludzi" - pięęęękne. Korwin ryje systemWywiad dla BBC.
UPR to obecnie taki plankton, że już partia libertariańska jest chyba potężniejsza.A ja tak się łudziłem, że UPR obróci RN w stronę wolnego rynku, a tu jest na odwrót.
To jest to!"Chcę być znienawidzony przez tych ludzi" - pięęęękne.