Ból dupy Układu w/s Korwina!

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
No i dyskusja zeszła na jakieś prywatne sprawy. Ilekroć wyrażam swoje podejrzenia wobec działalności Barda, zaraz pojawiają się pikanterie jak w Pudelku i cały sens idzie w kosz. Dajcie może se siana z gadaniem, kto kogo, z jakiego powodu opuścił, bo słabo się robi. Trochę moja w tym wina. Lepiej chyba nie tykać tego tematu, jak słowo daję.

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Jak ktoś tutaj napisał o swoich nieudowodnionych przypuszczeniach to zaznaczył, że to tylko nieudowodnione przypuszczenia i kwestia interpretacji danych wydarzeń z dzieciństwa i ich wpływu na dorosłe życie Martina.
Wpływ dzieciństwa jest absolutnie niezaprzeczalny u każdego z nas, a że realizuje się najczęściej nieświadomą drogą, trudno dowodzić samego procesu. Jednak z całą pewnością skutki mówią o przyczynach. Sęk w tym, że nie jest to wątek o sprawach tak subtelnych, a to, że Bard wywlókł swoje rozterki na światło dzienne, niekoniecznie musi stać się obiektem forumowej analizy, zwłaszcza, że chciałem zwrócić uwagę na zupełnie inną kwestię - aktywność publiczną o charakterze politycznym. Tyle chyba.

adex26

Active Member
112
106
Jak tak czasem oglądam ludzi gadających z Korwinem w TV to nie dziwi mnie, że nie chcą legalizacji broni palnej. Przecież gdyby tylko zalegalizowali, to szybko by się ich lewackie pierdolenie i socjotechnika skończyły. I to byłoby piękne.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Paweł Śpiewak: Na tej aferze zyskuje Korwin. Rząd w ten sposób produkuje demona

To skończy się klęską wyborczą PO - nie potrafię sobie dzisiaj wyobrazić innego scenariusza. Widać, że liczni Polacy mają dość takiej sytuacji. Przejawia się to ciągłym wzrostem poparcia dla Korwin-Mikkego. To dowód na wzrost nastrojów radykalnych wśród Polaków i rozczarowanie obecną polityką. W ten sposób obecne władze produkują demona, to już jest ewidentne.

Korwin-Mikke żydowski antysemita rusofil, a teraz wkraczamy do świata metafizycznego - DEMON!!!

orcen92

Active Member
151
205
@Staszek Alcatraz
Od dawna wiadomo, że jest demonem:
comment_kkCgjYMFtPIfCXhDSGkTwKQQC6q1koV8,w400.jpg

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Myliłem się. Wilders okazał się być normalnym, a rozwalenie porozumienia było robotą Floriana Philippot z FN. Czyżby Philippot był prowadzony przez B'nai B'rith?

Jesteś pewien? Wydaje mi się, że media podchwyciły Twoją wypowiedź ;)

Także Wilders przyznał, że rozważano zaproszenie do frakcji Nowej Prawicy Janusza Korwin-Mikkego, ale ostatecznie porzucono ten plan. Według mediów Wildersowi przeszkadzały "homofobiczne poglądy" lidera polskiej partii.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Jesteś pewien? Wydaje mi się, że media podchwyciły Twoją wypowiedź ;)
Dobre. Gdyby to media mnie podchwytywały częściej, to założyłbym bloga z poradami, jak przeprowadzać odjebkę czerwonych. ;)
A z drugiej strony okazało się, że dobrze wyczułem temat. I dobrze, że KNP w tym sojuszu nie ma. Bo w takich sprawach politycy powinni mówić wprost i zachowywać się poważnie, a nie cichcem zmieniać zdanie. FN i Wilders sami się wzajemnie wykończą takimi podchodami od tylca.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Dobre. Gdyby to media mnie podchwytywały częściej, to założyłbym bloga z poradami, jak przeprowadzać odjebkę czerwonych. ;)
A z drugiej strony okazało się, że dobrze wyczułem temat. I dobrze, że KNP w tym sojuszu nie ma. Bo w takich sprawach politycy powinni mówić wprost i zachowywać się poważnie, a nie cichcem zmieniać zdanie. FN i Wilders sami się wzajemnie wykończą takimi podchodami od tylca.

W sumie ciekawie byłoby, gdybyś zrobił jakiegoś bloga czy coś, anonimowy to i tak w końcu nie jesteś :)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Krzysio nawet przy wszystkich technologicznych zabezpieczeniach byłby niesłychanie łatwy do stylometrycznego rozpoznania. W końcu kto tak często tak barwnie dehumanizuje innych (pod)ludzi? To coś tak jakby zamknąć mieszkanie na parterze trzema trudnymi do sforsowania drzwiami i zostawić otwarte okno.

Ja raczej widzę go jako prowadzącego swój własny program dla dzieci w konwencji Adama Słodowego, tylko pokazującego szkrabom jak zrobić poprawny węzeł, aby lewak się ze sznura nie wyplątał, itp, itd. :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
W sumie ciekawie byłoby, gdybyś zrobił jakiegoś bloga czy coś, anonimowy to i tak w końcu nie jesteś :)
Niestety nie mam przełożenia na media i nie jestem opiniotwórczy. :(
Ja raczej widzę go jako prowadzącego swój własny program dla dzieci w konwencji Adama Słodowego, tylko pokazującego szkrabom jak zrobić poprawny węzeł, aby lewak się ze sznura nie wyplątał, itp, itd. :)
To jest świetny pomysł. Tylko potrzebni są aktorzy, do grania lewaków i dzieciaki do komentowania. Gdzieś w świecie, gdzie jest Polonia, to wypożyczając dzieciaki i "obcych" do roli lewaków (cudzoziemcy nie znający języka by się nie połapali o co biega) dałoby się nakręcić ze dwadzieścia odcinków.
Ledwo rzuciłeś temat, a już mam pomysł na dwa odcinki o minach domowej roboty, gdzie inicjatorem zapalnika byłby kryształ piezo z zapalniczki lub zapalarki do gazu.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Bloga chętnie bym poczytał czemu nie. Można zresztą połączyć jedno z drugim, instruktaż produkcji napalmu z soczystym komentarzem wolnościowym.
Kiedyś myślałem, że na pewno masz bloga i wygooglałem prawdopodobnie twój blog na Operze - była tam jedna fota i pojedynczy wpis ale to było wszystko.

Ostatnia edycja:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Bloga chętnie bym poczytał czemu nie. Można zresztą połączyć jedno z drugim, instruktaż produkcji napalmu z soczystym komentarzem wolnościowym.
Ja alchemią bawiłem się w młodości, dawno temu. Od tamtego czasu zmieniła się dostępność odczynników. Poza tym dziś publikowanie takich rzeczy jest nielegalne. :(

Kiedyś myślałem, że na pewno masz bloga i wygooglałem prawdopodobnie twój blog na Operze - była tam jedna fota i pojedynczy wpis ale to było wszystko.
Był, ale jakoś nie miałem weny do tego.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Poza tym dziś publikowanie takich rzeczy jest nielegalne. :(
Ale z tym napalmem to była przenośnia. Bardziej miałem na myśli porady pod Tora, kryptoanarchizm dla gimbazy (z obrazkami:) jak i zaawansowanich. No i blog polityczny. Ale jak nie masz weny - sam chciałem kiedyś (popularnonaukowy), ale mi weny zabrakło więc rozumiem.

deith

Active Member
230
169
Właśnie emocje pokazują szczerość. Ale JKM się powoli wyrabia, już coraz więcej masakrowania faktami, a mniej gadania o pierdołach. Oby trend się utrzymał.
Coś trochę wolno mu to idzie, ale może to jakaś bardziej przemyślana strategia była/jest.

Do góry Bottom