Ból dupy Układu w/s Korwina!

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Stokrotka dostała wścieklizny? Przecież jak jest "sam na sam" z towarzyszami to zawsze taka ugodowa...

D

Deleted member 4476

Guest
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Wierzysz w to? Uważam, że nic już się nie zmieni.
Korwin może teraz powiedzieć i zrobić wszystko, a kuce i tak zagłosują.
Chyba, że dobry szwindel odkręcą.

D

Deleted member 4476

Guest
No jasne, że ci co zostali Krulem do samego końca to zostaną z nim choćby nie wiem co odwalił. Ale programy Stokrotki nie są raczej kierowane do nich, tylko do tej większej części społeczeństwa żeby ją przekonać o tym, że Krul jest faszystą albo utrzymać ich w tym przekonaniu.
Sam znam parę osób słabo rozeznanych, które miały głosować na Korwina w tych wyborach, potem było ich lekkie wahanie bo coś mówili w twn, że niepełnosprawni, a teraz Wipler może przywróci im "wiarę" takimi wystąpieniami.
W dodatku robią się coraz bardziej bezczelni i nie starają się już nawet sprawiać pozorów, nie mają już żadnych zahamowań. Niektórzy to dostrzegają i mogą zacząć sympatyzować z Korwinem.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...-kartke-rzadzacym,wid,16622334,wiadomosc.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
No jasne, że ci co zostali Krulem do samego końca to zostaną z nim choćby nie wiem co odwalił. Ale programy Stokrotki nie są raczej kierowane do nich, tylko do tej większej części społeczeństwa żeby ją przekonać o tym, że Krul jest faszystą albo utrzymać ich w tym przekonaniu.
Sam znam parę osób słabo rozeznanych, które miały głosować na Korwina w tych wyborach, potem było ich lekkie wahanie bo coś mówili w twn, że niepełnosprawni, a teraz Wipler może przywróci im "wiarę" takimi wystąpieniami.
W najnowszym sondażu KNP - 7%

Pojawiła się także nowa grupa wyborców - "odmawiam udzielenia odpowiedzi" - 3% :>

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Ja coś czuję, że się KNP nie załapie. Takie mam wrażenie, że wyniki KNP z reguły były jakiś punkt niżej niż sondaże. Teraz sondaże oscylują wokół 5%, obstawiam coś koło 4.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Co ma Fijor do Korwina??? Po stokrocie taki atak niespecjalnie pachnący jest...

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Ja coś czuję, że się KNP nie załapie. Takie mam wrażenie, że wyniki KNP z reguły były jakiś punkt niżej niż sondaże. Teraz sondaże oscylują wokół 5%, obstawiam coś koło 4.
Powiedzmy, że sondaże oscylują koło 5%, ale nie bierzesz pod uwagę, że te 5% jest z puli łącznie z niezdecydowanymi. Wyłączając niezdecydowanych to jest już 7%.

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466

Z reguły? A kiedy to było? Ostatnio JKM nie był zarejestrowany w połowie okręgów więc ciężko żeby wszedł. I proszę nie mnożyć jego wyniku przez 2 bo dobrze wiemy, że na wynik wpływa znacznie więcej czynników. Ile osób w ogóle nie poszło sądząc, że nie ma szans, ile w tym wypadku podstawiła na inne partię (popularnego wtedy Palikota chociażby)? Sądzę, że przy rejestracji wszystkich okręgów już wtedy mógłby przekroczyć próg. No i nie zapominajmy, że wybory do PE mają niską frekwencję a wyborcy Korwina są zwykle bardziej zdeterminowani.

Zresztą, sondaże zwykle dają mu więcej. Po 7% nieraz mają a nawet i więcej.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Po prostu pamiętam wszystkie kampanie Korwina, od czasu kiedy przestał być posłem ;) Ten entuzjazm i przebicie progu na wyciągnięcie ręki to już był kilka razy. Chociaż tym razem główny nurt daje mocny rezonans, więc nie wykluczam oczywiście.

military

FNG
1 766
4 727
Piękny w końcówce ten moment, kiedy obie tępe strzały milkną i słuchają z niedowierzaniem, tak jakby miały przebłysk inteligencji i zorientowały się, że są masakrowane.

oqrva.png

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Co ma Fijor do Korwina??? Po stokrocie taki atak niespecjalnie pachnący jest...
Zaciekle tłumaczy, że tekstami o kobietach zamiast o redystrybucji, Mikke wystawia złą opinię ludziom go wspierającym.
Pytanie: czemu Fijor robi to akurat teraz, w momencie najtęższego gromienia Korwiego przez wszystkie media i polityków? Czemu, wiedząc jaki ma wpływ na młodych ludzi, powiela zachowania układu? Czemu AKURAT WŁAŚNIE TERAZ zniechęca? Dopiero się obudził?

ps: He he jeszcze nie oglądałem TVN-wskiej piździanej masakry, bo się umówiłem z Żoneczką na wspólnego wkurwa późnym wieczorem ;) Nie ma to jak we dwoje powyżywać się na tej kurwiej nędzy tvn-owskiej.

Do góry Bottom