Próbowaliśmy zrobić jakąś analizę tego filmu, ale… materiał z serwisu youtube jest zbyt słabej jakości.
W najnowszym sondażu KNP - 7%No jasne, że ci co zostali Krulem do samego końca to zostaną z nim choćby nie wiem co odwalił. Ale programy Stokrotki nie są raczej kierowane do nich, tylko do tej większej części społeczeństwa żeby ją przekonać o tym, że Krul jest faszystą albo utrzymać ich w tym przekonaniu.
Sam znam parę osób słabo rozeznanych, które miały głosować na Korwina w tych wyborach, potem było ich lekkie wahanie bo coś mówili w twn, że niepełnosprawni, a teraz Wipler może przywróci im "wiarę" takimi wystąpieniami.
10% minimum przy takiej frekwencji, osobiście obstawiam 12%.Ja coś czuję, że się KNP nie załapie. Takie mam wrażenie, że wyniki KNP z reguły były jakiś punkt niżej niż sondaże. Teraz sondaże oscylują wokół 5%, obstawiam coś koło 4.
To jest akurat dobra reklama. Gdyby nawet zrobić im taki materiał, to by były jaja. Przecież nad żadnym z polityków UFO nie lata. A tu nadczłowiek, co ma kontakt z kosmitami. Jeszcze kilka wypowiedzi wróżek i jasnowidzów sławiących krula i zamiast 5% 10-15%
Powiedzmy, że sondaże oscylują koło 5%, ale nie bierzesz pod uwagę, że te 5% jest z puli łącznie z niezdecydowanymi. Wyłączając niezdecydowanych to jest już 7%.Ja coś czuję, że się KNP nie załapie. Takie mam wrażenie, że wyniki KNP z reguły były jakiś punkt niżej niż sondaże. Teraz sondaże oscylują wokół 5%, obstawiam coś koło 4.
10% minimum przy takiej frekwencji, osobiście obstawiam 12%.
Ja coś czuję, że się KNP nie załapie. Takie mam wrażenie, że wyniki KNP z reguły były jakiś punkt niżej niż sondaże. Teraz sondaże oscylują wokół 5%, obstawiam coś koło 4.
Zaciekle tłumaczy, że tekstami o kobietach zamiast o redystrybucji, Mikke wystawia złą opinię ludziom go wspierającym.Co ma Fijor do Korwina??? Po stokrocie taki atak niespecjalnie pachnący jest...