Ból dupy Układu w/s Korwina!

Kacper Rupiński

Laureat Pokojowej Nagrody Nobla
100
34
Przyznam, że jakieś pół roku temu miałem w dupie Korwina i to całe KNP, ale teraz jak jest ten shitstorm w mediach, to chyba się nawet na wybory przejdę. :D Koleś dostarcza niezłej beki, orze lewactwo, aż miło, no i pokazuje poziom dziennikarstwa w tym kraju. Mimo tych jego dziwactw nie sposób gościa nie lubić. :)

Co do przekroczenia tego progu, to w sumie żaden wynik mnie nie zdziwi. Zobaczymy jak policzą głosy.

Dzisiaj natomiast zapunktował u mnie Wipler - nie wiem czy bym wytrzymał siedząc z gadającymi pierdoły Szczuką i Olejnik. No i to porównanie Szczuki do Hitlera. Szacuneczek, udzielę mu azylu jak nadejdzie Akapowy Dzień Sznura. :D

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 4683

Guest
Heh.. Migalski..

7KDYI9C.png

Dolne zdjęcie wyraźnie dowodzi, ze nie każdy może nosić muszkę. Ci dwaj goście wyglądają w nich po prostu na parę nieuczciwych kelnerów.

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Poskakali, pokrzyczeli, wyżyli się…

Nie ujął bym tego w ten sposób. Wtedy nastąpił chwilowy wzrost zainteresowania sprawami okołpolitycznymi, sporo osób zauważyło jakim szambem są media.
Żeby nie było mi nie chodzi o to że teraz zacznie się chuj wie jaka rewolucja. Ale już samo to że ludzie ruszą tyłki i pojawią się na ulicy już dużo znaczy.
To może zachęcić ludzi do zaangażowania się później w różne inne działania.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Jeśli KNP nie wejdzie, to będzie znaczyło tylko o przekręcie a wtedy można się spodziewać dużego wkurwienia wśród ludzi, a w konsekwencji "wyjścia na ulicę". W chuj ludzi przychodziło na spotkania to i w chuj ludzi wyjdzie.

HH daje 7 %
Ewybory (próba 18 tys respondentów) 6.3

najnowsze badania z 20 maja. zakładana frekwencja - 50% także się dostaną.
Jak jutro to nagranie ze stokrotką się rozejdzie po znajomych na FB w repostach (a jest to prawdziwy HIT) i wszyscy ujrzą ten postkomuszy burdel i obraz "obiektywnych mediów", to myślę że zgarną conajmniej 2-3% spośród 16% niezdecydowanych.

Obstawiam na minimum 7% w tych wyborach (myślę, że może być i 10%)

p.s z rodzicami zwyczajowo nie rozmawiam na temat polityki. Wczoraj, późnym wieczorem rozmawiałem z matką przez telefon, padło pytanie czy idę na wybory. Mówię, że tak.
"A bo wiesz, my z ojcem głosujemy na Korwina. Trzeba dać szansę młodym z jego partii"

Kiedyś głosowali na PSL i SLD. Lekki szok :> Niech dalej stokrotki i Kraśki kręcą bekę w mediach..

Ostatnia edycja:
OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ja pierdolę, teraz skończyłem oglądać to widowisko żenady. Olejnik powinna dostać natychmiastowe wypowiedzenie dyscyplinarne za ... gwałt na fachu dziennikarza. Zero dyskusji o programie partii, za to ciągłe próby pętlowania tematu kobiet i Hitlera. Twarz Olejnik, gdyby wyciąć kadry, mogłaby posłużyć za instruktaż dla księży w kwestii opętania. Skrajna agentura - ale taka wiejska, ohydna, bezczelna, jawna, straganowa i wyjęta z katalogu najgorszych wzorców. Michalkiewicz ma chyba rację, że Katoland jest areną napierdalających się służb, które teraz ryczą jednym głosem.

Wipler na propsie, bronił dzielnie meritum, choć przy takim natężeniu ujadania żadne argumenty nie mają znaczenia. Przykład: Wipler chce gadać, co KNP ma do zaoferowania, a w reakcji - co? Pan nie chce z nami rozmawiać? Najtęższy oracz by się załamał, zwłaszcza jak przez cały czas stosowano zagłuszanie.

D

Deleted member 4683

Guest
Ja pierdolę, teraz skończyłem oglądać to widowisko żenady. Olejnik powinna dostać natychmiastowe wypowiedzenie dyscyplinarne za ... gwałt na fachu dziennikarza (....) Przykład: Wipler chce gadać, co KNP ma do zaoferowania, a w reakcji - co? Pan nie chce z nami rozmawiać? Najtęższy oracz by się załamał, zwłaszcza jak przez cały czas stosowano zagłuszanie.

Już nawet nie dziennikarz, ale zwykły moderator z forum hodowców dżdżownic zjarałby się ze wstydu.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Ktoś z KaNaPy w ogóle wpadł na pomysł by powiedzieć, że nie będzie się wypowiadać na temat fantazji seksualnych Korwina i jak Stokrotkę tak to kręci to niech sobie z dziadkiem Januszem idzie do wyra i sama to zbada?

D

Deleted member 427

Guest
Ktoś z KaNaPy w ogóle wpadł na pomysł by powiedzieć, że nie będzie się wypowiadać na temat fantazji seksualnych Korwina i jak Stokrotkę tak to kręci to niech sobie z dziadkiem Januszem idzie do wyra i sama to zbada?

Dobre. Właśnie takie riposty trzeba mieć przygotowane.

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
Pamiętam jak Andrzej Czuma został ministrem sprawiedliwości i w czasie powoływania go na to stanowisko niespodziewanym gościem w Pałacu Prezydenckim był właśnie Korwin. Potem w "Kropce nad i" Monika Olejnik zadawała mu (Czumie) głupie pytania typu "a co tam robił Janusz Korwin Mikke?" tonem jakby to było coś strasznego. Na koniec programu dodała coś w stylu: "uważam że nie powinno się poważnie traktować człowieka, który dyskryminuje osoby niepełnosprawne czy popiera karę chłosty" i szybko skończyła program nawet nie dając już Czumie dojść do głosu.

To było ładnych parę lat temu, kiedy JKM nie miał specjalnie dużego poparcia i był w TVN-ie traktowany w miarę neutralnie. Dlatego myślę że "Stokrotka" ma dodatkowo jakieś osobiste zatargi z Korwinem.

Najbardziej prawdopodobna przyczyna:

4:50 - JKM stwierdza: "Z całą pewnością akta Stokrotki, wiecie o kim mówię, prawda, nasz kolega partyjny Pruchno-Wróblewski, już nieżyjący, miał w ręku i nie ma żadnych wątpliwości, że Stokrotka nie była tajnym współpracownikiem bezpieki- to był oficer bezpieki!!"

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
oqrva.png

hmmm, olejnikowa to ma mine taką jakąś o milimetr oddaloną od miny typu "zaorałeś i sponiewierałeś mnie jak szmate, i zrobiło mi sie od tego mokro w majtkach, nie przestawaj" hehe

kurwa ale mi odpierdala, coś mi hormony jebią w dekiel, wiem że wiosna i ssaki świrują wtedy, ale kurwa bez przesady...
kurwa ruchał bym ją...
ja pierdole, ide se jakąś robote znaleźć...

Do góry Bottom