Ból dupy Układu w/s Korwina!

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Moje pytanie do zwolenników Janusza Korwin-Mikkego: Czy wy naprawdę niczego nie zauważacie?

http://wpolityce.pl/polityka/196787...ikkego-czy-wy-naprawde-niczego-nie-zauwazacie

Ból tyłka Karnowskich. Chyba poparcie nie chce spadać
W ogóle nie czytam artykułów publikowanych w miejscach, gdzie nie ma opcji komentowania lub komentarze nie wyświetlają się bezpośrednio pod artykułem. Nie oglądam też filmików na YT z wyłączoną opcją komentowania lub oceniania. Przyczyna jest prosta - jeżeli autor nie dopuszcza możliwości obiektywnego stwierdzenia przez odbiorcę, że opublikowany materiał jest kompletnym gównem, to oznacza, że materiał tym gównem faktycznie jest i nawet nie trzeba się z nim zapoznać by to stwierdzić :) Polecam takie podejście do tematu :)

C

Cngelx

Guest
Ostatnio edytowane przez moderatora:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
a to trza mieć konto by to przeczytać? bo ja nimom... no chyba że widze ino część arta...

D

Deleted member 427

Guest
sondaz1.jpg

http://informatorcodzienny.wordpres..._ids=667012806697528&fb_action_types=og.likes

I super, że Pitu Pitu ciągle działa:

https://www.facebook.com/pitupitu4

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Jak już wklejacie 2 razy link do tego samego artykułu to dajcie jakiś jego mirror. Nie mam konta na wyborczej i mieć nie zamierzam.
Trzeba usunąć końcówkę z tym "piano", parę razy odświeżyć, jak masz No-scripta to pozwolić na wykonywanie skryptów i powinno działać.

D

Deleted member 4476

Guest
W środę gabinet Cieni Kongresu Kobiet zaapelował do mediów, by nie zapraszały Korwin-Mikkego, bo to polityczny łobuz i cham. Apel media kompletnie zlekceważyły.

Kilka godzin później Korwin-Mikke w studiu TVP 1 jak zwykle wykrzykiwał swoje bzdury (nie przytaczam szczegółów, bo to nie ma być prezentacja jego poglądów). A dziś rano wystąpił w radiowej Trójce.

Po co Korwin-Mikkego zaprasza się do studia? Efekt jest zawsze ten sam i za każdym razem równie żenujący dla widzów i słuchaczy: Korwin zakrzyczy każdego rozmówcę, poobraża tych, których zawsze obraża, powtórzy wszystkie kłamstwa, które plecie od lat.

Powstrzymanie tego to nie jest cenzura, to nasza odpowiedzialność za to, co dajemy naszym czytelnikom, widzom, słuchaczom. Ot, taka dziennikarska przyzwoitość, by politycznego pajaca nie oblekać w szaty poważnego polityka.

Rzecznik TVP Jacek Rakowiecki nie rozumie mojego zdziwienia tym, że telewizja publiczna traktuje Korwin-Mikkego jak każdego kandydata, choć gołym okiem widać, że zwyczajny to on nie jest. I tłumaczy mi to tak: "W debatach przedwyborczych w TVP biorą udział na równych prawach reprezentanci wszystkich komitetów wyborczych, które zarejestrowały listy. To jest demokratyczny standard telewizji publicznej w państwie prawa".

Po pierwsze: dlaczego nie można zaprosić jakiegoś innego członka Nowej Prawicy?

Po drugie: tylko ktoś pozbawiony zdolności słuchania, czytania i patrzenia może wmawiać innym, że państwo prawa sprowadza się do dawania równych praw także oczywistym politycznym łajdakom. W państwie prawa ludzie mają prawo mieć poglądy, nawet najdziksze i najgłupsze i nie siedzieć za to w celi. Ale z tego wcale nie wynika obowiązek telewizji publicznej, by takie poglądy propagować. Nawet jeśli posiadacz tych poglądów gdziekolwiek kandyduje.

Obowiązkiem mediów, nie tylko publicznych zresztą, jest krytyczna analiza takich poglądów. To rzecz jasna jest o niebo trudniejsze niż posadzenie łobuza przed kamerą czy mikrofonem.

Premier Tusk wprost mówi, że Korwin-Mikkego pragnie powstrzymać, nie da mu wygrać, by "tego typu ludzie nie rządzili w Polsce. I że to jest w jakimś sensie "także jego zadanie i jego misja".

Nasza, dziennikarska misja, powinna być taka, by pokazać wyborcom, kim Korwin-Mikke jest naprawdę: żałosnym starszym panem.

Korwin odpowiada na ataki

Pankowski dla telegrafu
http://www.telegraph.co.uk/news/wor...urn-EC-building-in-Brussels-into-brothel.html
Tak, to ten Pankowski

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Żarty żartami, ale... Są ludzie nie zauważający nagonki na Korwina i to jest w tym wszystkim przerażające. Oglądają program Olejnik i tylko wyciągają z tego, że Korwin to faszysta.

Pal licho idiotów i innych kretynów, ale często takie zdanie mają normalni ludzie o "dobrym sercu". Wrogowie komuny, którzy mimowolnie łykają wszystko z TV jak kaczki. Nie bez powodu większość zwolenników Korwina nie ogląda TV, bo to największy rak i przeszkoda dla samodzielnego myślenia pod kątem wolnościowym.

Bo jak ktoś ogląda TV to musi być bardzo wyczulony, żeby nie złapać się na propagandę serwowaną przez każdą sekundę czasu antenowego. Człowiek z najlepszymi chęciami i tak jest podatny na "telewizyjne sztuczki" i jedynym ratunkiem jest jej całkowite odstawienie.

Może to zabawne, ale nawet Zimoch w swoich sportowych audycjach wali czasami propagandę. Zresztą całe Euro 2012 to była propaganda o wielkim zwycięstwie Polski i wspaniałych stadionach wybudowanych za wstawiennictwem władzy.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
O kurwa, kurwa, kurwa... Rozpierdolili mnie! :D

Patrzcie na ten tekst:

- Popularność Korwina nie rośnie pomimo jego… specyficznych wypowiedzi, ale raczej dzięki nim. Zagospodarowuje on pewien zaniedbany elektorat: musimy pamiętać, że znaczną część polskiego społeczeństwa stanowią ludzie bardzo źli. Politycy głównego nurtu nie chcieli sięgnąć po ich głosy, a Korwin-Mikke, zaprzeczając podstawowym zasadom etycznym, stanowi powiew świeżego powietrza.
Na początku w ogóle nie sądziłem, że może chodzić o demonizację wyborców, myślałem, że chodziło mu o to, że źli - w sensie rozgniewani jak na zwykłych, wkurwionych Słowian przystało. Trochę nie zgadzało mi się to z zasadami etycznymi, ale czytam dalej...

- Oczywiście politycy innych ugrupowań kradną, kłamią i przyjmują łapówki, ale zwykle mówią przy tym o wartościach rodzinnych, patriotyzmie czy sprawiedliwości – mówi dr Walczek. – Wyborcy potrafią wyczuwać hipokryzję i mają jej dość. Korwin, czego by o nim nie mówić, hipokrytą nie jest: pochwala przemoc, gwałt, krzywdzenie słabszych i dyktaturę otwarcie. Dla milionów Polaków to bardzo atrakcyjne hasła.
Buahahahahahaha. Dzień Sznura się zbliża. #takbędziewakapowe dni nadchodzą. Trzeba wyjść z jeszcze bardziej radykalnymi obietnicami wyborczymi - polityk na każdej latarni prawem, nie towarem!

adkorzen

Well-Known Member
190
354
COBS z dzisiaj. Tak pisze autor.
Trzeba było chyba posłuchać rady Cieka, nie czytać wpisów z wyłączoną możliwością komentowania jak w tym "sondażu"
Po pierwsze z tego co wiem nie ma czegoś takiego jak COBS, jest CBOS. Co już brzmi podejrzanie. Nie znalazłem innego źródła tego "sondażu", a poza tym tak jak napisał counter economist, KNP miała 4% ostatnio w CBOSie

Do góry Bottom