Ból dupy Układu w/s Korwina!

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Czy Migalski nie dawniej jak rok temu sam zebrał opierdol od wszystkich onych za faszystowską propozycję zniesienia obowiązku zapinania pasów?
Dostał lepszą propozycję. ;) A może mają na niego jakieś haki?
I pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno w Katowicach, uśmiechnięty Migalski podawał rękę JKM-owi.

Jeszcze zabawniejsze jest przyklejanie elektoratu Samoobrony do KNP - "bardzo słabo wykształceni mieszkańcy wsi i miałych miasteczek" ;)
Tu chodzi o tak zwane "wykształcenie humanistyczne", czyli o poddanie własnego ciała indoktrynacji, dokonywanej podczas studiów przez lewicowe świnie i inne odpady ludzkie, które pracowały wcześniej w ABW lub podobnych instytucjach. Według dialektyki czerwonych świń, inżynierowie zaliczają się do grupy "słabo wykształconych".

C

Cngelx

Guest
Przez tę kretyńską wypowiedź Czarzastego zacząłem się zastanawiać nad tym, żeby jednak iść postawić jebany krzyżyk.
Z racji tego, że poczułem się zmanipulowany dla podniesienia frekwencji to głęboko to przemyślę.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jak patrzę na tych "niepełnosprawnych" z KNP to mam wrażenie, że taki pobyt w KNP jest korzystny dla ich rozwoju intelektualnego.

Niby upośledzenie, ale nie widać tego. Gdybym nie widział to bym pomylił ze sprawnym, a przecież mają fizyczne schorzenia lub też umysłowe.

Wniosek? Niepełnosprawni do KNP... Po chuj biegać jak jest KaNaPa.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Cała nagonka na Korwina jest dla mnie zabawna i czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.
Czekam teraz na odcinek Korwina o Holokauście i zaoraniu Michnika.
Jestem teraz jak małe dziecko, które robi na złość starszym odradzającym głosowania na Korwina... A chuj zrobię im na złość.

Czekam na kolejny krok. Był faszysta to teraz komunista? Już mam - stalinista! Korwin stalinista!

Bill-Hader-Popcorn-reaction-Gif-On-The-Daily-Show.gif

Bo jeszcze uwierzę.

GoldenColt

Well-Known Member
817
3 627
Tego Pucka się nawet fajnie słucha. Nie tylko w sensie że dobrze gada, ale ma też dobrą dykcję, ładnie gestykuluje itd. Fajnie byłoby go zobaczyć w telewizji :)

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Miller nie wyklucza obecnie koalicji z PiSem. [w kontekście Korwina]

Będzie materiał wideo na sieci, to wrzucę

i ból dupy frondy
http://www.fronda.pl/a/polskie-kobiety-skazuja-korwina-na-niepamiec-brawo,37698.html

No piękna inicjatywa polskich kobiet. Oto solidarny głos kobiet z różnych partii: PO, SLD, PiS, Europa Plus Twój Ruch, Zieloni apelują do polskiego społeczeństwa - "Skażmy Janusza Korwin-Mikkego na niepamięć!"
Wspólnie na konferencji w Sejmie przeciwko liderowi Kongresu Nowej Prawicy wystąpiły: Danuta Huebner z PO, Wanda Nowicka z Twojego Ruchu, Magdalena Winiarczyk-Kossakowska z SLD i Agnieszka Grzybek z Zielonych. A Pani Małgorzata Gosiewska z PiS poparła apel kandydatek do Parlamentu Europejskiego telefonicznie. To pierwsza taka akcja wspólnego działania różnych opcji politycznych. Brawo!

Beka z estabilishmentu ponad podziałami :D

Ostatnia edycja:

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145

Szejnfeld atakuje. Korwin adwokatem Hitlera

Kurski: Korwin powinien dostać w mordę

Ostatnia edycja:

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
O Kurwa, co to się odjebało z Wiplerem u Stokrotki w TVN.

Podaję parę komentarzy, potem wrzucę materiał.

"Ten program przejdzie do historii antydziennikarstwa. Wipler tak okrutnie zaorał, że aż mi się ich szkoda zrobiło. Olejnik powinna stracić pracę w tempie ekspresowym po takim czymś, szczególnie po tym co pod koniec odjebała. Totalna masakra. Zaorał Olejnik, zaorał Hitlera, zaorał Szczukę.

Brawo panie Wipler. Pięknie widzieć tę frustrację czerwonych

Spoko, nie urodziłam się wczoraj i wiem, polityka...media... to ustawki, ale kurwa, żeby do tego stopnia zrobić taki cyrk?! Takie stronnictwo dziennikarskie nie powinno być tolerowane, a nawet jeśli kogoś się prowokuje, to powinno dać się mu szansę na odpowiedź, a nie zagdakać go i wkładać mu "z dupy" słowa w usta. Kurwa jestem zszokowana...

Wstydziłbym się na miejscu szefa TVN24. Moi dziennikarze świadczą o moim szacunku dla widza, to była szopka a nie wywiad.
"

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Też obejrzałem, Stokrota zachowuje się jakby wścieklizny dostała. To co się dzieje w mediach to jest dno i metr mułu, serio, takiej żenady to ja jeszcze nie widziałem.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Jak tylko będzie, to od razu wrzucę.. Hit roku. OBOWIĄZKOWY MATERIAŁ do pokazywania znajomym nie-libom żeby zrozumieli co się w tym kraju odpierdala. Nie żadne tam pogaduchy o aksjomatach i rothbardy.. Tylko właśnie to. Po jego obejrzeniu już nic nie będzie takie jak wcześniej.. Mózg rozjebany

Po prostu - szambo wybiło i ukazał się cały koncentrat postkomuny, całe to perfumowane przez lata gówno wylazło na wierzch i ukazało się w pełnej krasie. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem. Automasakracja układu, tvnu oraz stokrotki

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom