tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
Zasada #1: Tomkiewicz nie chce zostać politykiem
Te 26% kobiet głosujących na Mikke po prostu rozumie zjawisko medialnej manipulacji i wycinania wypowiedzi z kontekstu, choć trzeba przyznać, że Korwin dał tym łachudrom niezłą pożywkę i to jest wciąż wielki problem Króla.
Ciemny lud natychmiast spije gówno z ust tvn-wskich wyrobników i poda jako swoją własną myśl, a ludzie korzystający z dobrodziejstw mózgu wiedzą swoje. Zawsze wiedzą.
ps: Magda Łucjan - "Fakty"... no nie mogę
Te 26% kobiet głosujących na Mikke po prostu rozumie zjawisko medialnej manipulacji i wycinania wypowiedzi z kontekstu, choć trzeba przyznać, że Korwin dał tym łachudrom niezłą pożywkę i to jest wciąż wielki problem Króla.
Ciemny lud natychmiast spije gówno z ust tvn-wskich wyrobników i poda jako swoją własną myśl, a ludzie korzystający z dobrodziejstw mózgu wiedzą swoje. Zawsze wiedzą.
ps: Magda Łucjan - "Fakty"... no nie mogę
Marusik jest chyba spoko... Chociaż nie jestem pewien.
Słusznie powiedział, ale nie zaznaczył jednego: prezydent Obama to bardziej figura szachowa. A zresztą, może i słusznie, bo zaraz by się dowalili o to, co miał na myśli i skąd wie. Bo o przypuszczenia to nikt już nie pyta.– Nie jestem antyamerykański, jestem antyobamowski. Prezydent USA nie jest czarny, on jest czerwony. To człowiek, który zniszczył Amerykę, wprowadzając obowiązkowy system opieki zdrowotnej. Stany Zjednoczone prawie przez to zbankrutowały – powiedział Janusz Korwin-Mikke w programie "Dziś wieczorem" w TVP Info. Gościem był także Stefan Niesiołowski.
A ten uparcie swoje. No i być może nie bez racji, O ILE faktem jest, że zadziałała demon-kracja i większość mieszkańców zechciała przyłączyć się do wujka Putina. W takim przypadku nie wiem o co halo.Korwin-Mikke komentował swój wywiad dla Ria Novosti, w którym powiedział m.in., że powrót Krymu do Rosji był całkowicie naturalny. – To jest mój stary greps, mówię, że kocham Rosję im dalej jest od Polski. Krym nigdy nie był ukraiński i do aneksji powinno dojść już kilkanaście lat temu – tłumaczył lider Nowej Prawicy.
A co miał powiedzieć? Że jest złym przywódcą? Ośmieszyłby się tylko w oczach ludzi trzeźwo myślących. Putin jest: a) skuteczny, b) twardy, c) popiera go uderzająca ilość zaprawionych etatyzmem obywateli Rosji, d) dowodzi swoimi służbami, nie zaś odwrotnie.Przyznał, że podziwia Putina, ale jako prezydenta Rosji. – To jest dobry przywódca niewątpliwie, ale przywódca Rosji. To być może jest mój przyszły przeciwnik albo sojusznik – powiedział Korwin-Mikke.
Wtedy teksty o adoracji postępowania Fritzla będą zbawienne dla myśli wolnościowej.Ale jest zaleta tych wszystkich korwinowskich lekkich pedofilów gwałcących rurkowców, którzy sądzą, że Hitler nie wiedział o holocauście. Nierzadko słyszy się "JKM w kwestiach gospodarczych w sumie mądrze, gada, ale cała reszta....." To zawsze można wtedy zasugerować poczytanie o libertarianizmie
Najgorsze że oddałem na niego swój głos, bo w dolnośląskim było słabo..
Mogłem na Klaudię Witczak
Z dzisiejszego newsweeka:
"Działacz KNP, prywatnie ustatkowany 36-latek, spełniony mąż i ojciec, który pokazał mi ten film, przyznaje: - Korwinizm to ukąszenie, taki odwrócony bolszewizm. Jesteśmy jak sekta, a JKM to nasz guru. My wszyscy z niego."
Gdyby ktoś chciał cały przeczytać:
https://www.oboom.com/69I4R7KY/Newsweek_23-2014w.pdf
http://ul.to/7aj897ca/Newsweek_23-2014w.pdf
http://turbobit.net/2lmv2gjvusx1/Newsweek_23-2014w.pdf.html
http://catshare.net/7TAZChSv7EV4boft/Newsweek_23-2014w.pdf
W internecie dwa miesiące temu pojawił się taki film: Korwin, ubrany w czarny płaszcz i kaszkiet, stoi na czele ulicznego wiecu. Gdy ktoś podstawia mu segwaya, dosiada pojazdu i ku uciesze tłumu mężczyzn odbywa pokazową rundę. Kilka kroków za nim podąża ktoś w rodzaju giermka, nadworny fotograf owinięty we flagę Kongresu Nowej Prawicy. Całość robi osobliwe wrażenie: 72-letni dziadek, a w tle partyjne sztandary i tłum młodych psychofanów. Trochę jak na słynnym obrazie przedstawiającym Włodzimierza Lenina, który przy czerwonej fladze przemawia do bolszewików.