Staszek Alcatraz
Tak jak Pan Janusz powiedział
- 2 794
- 8 465
http://annagrodzka.mobile.natemat.pl/104579,demony-25-lecia4 czerwca mija 25 lat polskiej transformacji. Po wyborach do Parlamentu Europejskiego, w Polsce i w Europie krąży gorące pytanie: dlaczego młodzi głosują na oszołomów?
Racja, zapomniałem wrzucić to w cudzysłówKomunista wychował syna? Kiedy? Jak on cały czas najebany po spotkaniach z towarzyszami chodził.
Przeglądając sypiące się jak z dziurawego wora anty-Korwinowe artykuły, naszła mnie niepokojąca myśl.
Co jeśli gęsta propaganda ma za zadanie nie tylko dezinformować i dyskredytować, ale też przez swą nachalność i częstotliwość sprawić, że ludzie będą mieli dość słuchania i czytania o Królu - dokładnie tak było w przypadku zdarzenia w Smoleńsku. Na samo brzmienie "Smoleńsk" słuchacz lub czytelnik dostawał torsji. Oczywiście, przyczynił się do tego Macierewicz, robiący wszystko by odwracać uwagę od WSI i zwala na Rosję. Szemrany koleś moim zdaniem. Bardzo szemrany koleś.
A może to masochistki co lubią być bite?Te 26% kobiet głosujących na Mikke po prostu rozumie zjawisko medialnej manipulacji i wycinania wypowiedzi z kontekstu
Facet bijący żonę to "fajter" i "nerwus"?- A żonę pan kiedykolwiek...? - pada kolejne pytanie. - Nie przypominam sobie... Nie jestem typem jakiegoś "fajtera", nerwusa.
Nie ufam typowi. Zaczyna pierdolić już na starcie. Jeszcze kilku takich cwaniaczków o wódczanej prezencji rodem z PRL-u i KNP osłabnieFacet bijący żonę to "fajter" i "nerwus"?