Ból dupy Układu w/s Korwina!

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
635372223654911078.jpg

orcen92

Active Member
151
205
O kuźwa, Lisowi dupe urwalo juz, patrząc po tej okladce.

Perełka:
4 czerwca mija 25 lat polskiej transformacji. Po wyborach do Parlamentu Europejskiego, w Polsce i w Europie krąży gorące pytanie: dlaczego młodzi głosują na oszołomów?
http://annagrodzka.mobile.natemat.pl/104579,demony-25-lecia

Facet, który wychował syna, po czym obciął sobie conieco i każe nazywać się kobietą, mówi na wolnosciowcow "oszołomy"...

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Przeglądając sypiące się jak z dziurawego wora anty-Korwinowe artykuły, naszła mnie niepokojąca myśl.

Co jeśli gęsta propaganda ma za zadanie nie tylko dezinformować i dyskredytować, ale też przez swą nachalność i częstotliwość sprawić, że ludzie będą mieli dość słuchania i czytania o Królu - dokładnie tak było w przypadku zdarzenia w Smoleńsku. Na samo brzmienie "Smoleńsk" słuchacz lub czytelnik dostawał torsji. Oczywiście, przyczynił się do tego w niemałym stopniu Macierewicz, robiący wszystko by odwrócić uwagę od WSI i zwalić całość winy na stronę rosyjską. Szemrany koleś moim zdaniem. Bardzo szemrany koleś.

Ostatnia edycja:

orcen92

Active Member
151
205
Komunista wychował syna? Kiedy? Jak on cały czas najebany po spotkaniach z towarzyszami chodził.
Racja, zapomniałem wrzucić to w cudzysłów :oops:

Przeglądając sypiące się jak z dziurawego wora anty-Korwinowe artykuły, naszła mnie niepokojąca myśl.

Co jeśli gęsta propaganda ma za zadanie nie tylko dezinformować i dyskredytować, ale też przez swą nachalność i częstotliwość sprawić, że ludzie będą mieli dość słuchania i czytania o Królu - dokładnie tak było w przypadku zdarzenia w Smoleńsku. Na samo brzmienie "Smoleńsk" słuchacz lub czytelnik dostawał torsji. Oczywiście, przyczynił się do tego Macierewicz, robiący wszystko by odwracać uwagę od WSI i zwala na Rosję. Szemrany koleś moim zdaniem. Bardzo szemrany koleś.

Kurczę, chyba rozwiązałeś zagadkę...

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Te 26% kobiet głosujących na Mikke po prostu rozumie zjawisko medialnej manipulacji i wycinania wypowiedzi z kontekstu, choć trzeba przyznać, że Korwin dał tym łachudrom niezłą pożywkę i to jest wciąż wielki problem Króla.
Ciemny lud natychmiast spije gówno z ust tvn-wskich wyrobników i poda jako swoją własną myśl, a ludzie korzystający z dobrodziejstw mózgu wiedzą swoje. Zawsze wiedzą.

ps: Magda Łucjan - "Fakty"... no nie mogę :)

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Dokładnie... Przez takiego wafla KNP traci u mnie głos.
Głosowałem na partię z radykalnym programem i pomysłem na przyszłość.
Likwidacja niepełnosprawnych, bicie i katowanie żon, obozy pracy i co? Przez takiego "fajtera" mają u mnie dużego minusa.

simek

Well-Known Member
1 367
2 122
Niezbyt ciekawy ten Iwaszkiewicz, jestem trochę zawiedziony. Sam wywiad ogólnie niskich lotów, jakby go ten dziennikarz na piwko zapoznawcze zabrał: "a co to Pana boli?", "a co Pan lubisz robić w wolnym czasie?", "a co studiował, co po studiach?", "co tam u dzieci?".

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Krok #1: NIE kontynuować kontrowersji prywatno-obyczajowych, bo tuczą media.
Krok #2: ODMAWIAĆ udzielania odpowiedzi na pytania nie związane z wolnym rynkiem, ekonomią i gospodarką lub odpowiadać wymijająco.
Krok #3: Kolportacja na cały kraj ulotek tłumaczących jak dwulatkom, czemu nic nie ma za darmo i czym jest socjalizm. Niech każdy wiesza w swoim mieście.
Krok #4: W PE gadać RADYKALNIE o złodziejstwie fiskalnym i zniewoleniu w każdym niemal aspekcie.
Krok #5: dostać się do polskiego parlamentu.

Najważniejsze: nie przyjmować kretów do KNP. Żadnych agentów, TW, nikogo od Gowina, Palikota, PiS-u, SLD, PSL, PO czy z jakiejkolwiek innej partii układu. Tylko ewentualne sojusze! Nikogo z Kontestacji!!!

Do góry Bottom