Ból dupy Układu w/s Korwina!

D

Deleted member 4683

Guest

co do akcji - kol. Grzegorz, kol. Agata oraz kol. Łukasz wraz z kilkoma osobami z RN zostali zatrzymani przez Biuro Ochrony Rządu zanim jeszcze Donald Tusk pojawił się w Zielonej Górze, przekazani policji. Myślę że jutro poznamy więcej informacji.

~info z grupy sympatykow knp

Wiadomo jak się rozwinęła akcja ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

military

FNG
1 766
4 727
Pamiętajcie, jutro żadnych gadek o odjebce, żadnych tekstów o sznurach, nie słuchać Keltuza i przede wszystkim nie dawać lajków.

A myśleć o tym można czy też zakazują? Pewnie zakazują, bo jakby było można, to już dawno IMGW sprawdzałby prędkość wiatru na ich dyndających członkach.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Tusk ma niezły tupet... Kurwa, złodziej znany w całym kraju ma jeszcze czelność stawać przed kamerami i przekonywać rodaków do oddania głosu na niego. Równie dobrze mogą wystawić poszukiwanego listem gończym złodzieja znanego na cały świat, żeby przekonywał ludzi do oddania mu swoich pieniędzy. Oh, wait...

Po prostu zwykły skurwysyn i kanalia.

military

FNG
1 766
4 727
Cisza wyborcza w dobie internetu to najgłupsza rzecz na świecie. No bo wiecie... te wszystkie materiały tam SĄ. To nie telewizja, że jeśli w danej chwili nie puszczają, to nie zobaczysz, ani nie gazeta, że codziennie w kiosku nowy numer, a starego nie kupisz. W dodatku sama idea ciszy wyborczej do mnie nie przemawia. Miesiącami BOMBARDUJĄ cię propagandą, a teraz nagle miej jeden dzień na przemyślenia? Jeden dzień?! Po miesiącach urabiania?!? A skoro nie powinno się agitować na dzień przed wyborami, to może nie powinno się agitować w ogóle, tylko ogłosić program, upublicznić i liczyć, że wyborca uzna akurat twój za słuszny? No bo wiecie - to nie jest reklama produktu dla twojej przyjemności, tylko coś, co wpłynie na życie 40 milionów ludzi, i nie powinno się decydować po ładnych plakatach? No ale kim ja jestem, żeby oczekiwać rozsądku po etatystach.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
no i czy cisza wyborcza obowiązuje kogoś kto nadaje z innego terytorium? abo hehe co z innymi strefami czasowymi?

M

Matrix

Guest
Niech sobie ogłaszają, a naiwni posłuchają, o co chodzi, że w TV nie będzie Tuska, a w internecie będzie Korwin dominował, chociaż raz przez 24 godziny. Wszędzie w internecie Korwin, co ten internet wyprawia? Ja dalej chcę wiadomości z kraju i ze świata, a tu Korwin, a Tuska nie ma. W telewizji Tuska też niema . Cisza wyborcza to jeden dzień wolności.

military

FNG
1 766
4 727
Ciekawe jak do zakazu łamania ciszy wyborczej ma się gigantyczny billboard gościa z PSL tuż przy wejściu do mojej lokalnej okręgowej komisji.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 694
Muszę powiedzieć, że wkurza mnie ta cisza, wcześniej jakoś za bardzo nad tym się nie zastanawiałem... ale jak się nad tym poważniej zastanowić, to jest to bardzo poważne ograniczenie wolności słowa. W końcu przez 2 dni nie wolno się o pewnych sprawach wypowiadać a ostatnio nawet lajkować stron na facebooku pod groźbą 5 tys kary!

C

Cngelx

Guest
Muszę powiedzieć, że wkurza mnie ta cisza, wcześniej jakoś za bardzo nad tym się nie zastanawiałem... ale jak się nad tym poważniej zastanowić, to jest to bardzo poważne ograniczenie wolności słowa. W końcu przez 2 dni nie wolno się o pewnych sprawach wypowiadać a ostatnio nawet lajkować stron na facebooku pod groźbą 5 tys kary!
Serwer Facebooka znajduje się w USA, a cdn jest w Irlandii. Tam cisza wyborcza nie obowiązuje. Nawet jakby serwery były w Polszy to i tak chuja by mogli udowodnić

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112
Nie wiem jak skomentujecie ten program, Janusz trzy czwarte czasu śmiał się z kwiatkowskiego. Cóz miał zrobić innego.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Do PKW wiele osób zgłosiło informacje o naruszeniu ciszy wyborczej w internecie - zaznaczył Ryms. Dodał, że te sprawy są przekazywane policji. Członkowie PKW poinformowali, że doniesień takich jest jak na razie kilkadziesiąt. Wśród nich są również informacje dotyczące polubienia profili kandydatów na portalach społecznościowych.

l4jisu.jpg

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wybory-do-pe-pkw-doszlo-do-incydentow/bt9cw

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 4683

Guest
"O godz. 6.45 jeden z członków komisji usiłował wrzucić do urny wyborczej trzy głosy. Jak sam miał stwierdzić, zamierzał zagłosować za siebie, swoją żonę i syna. Z incydentu został sporządzony raport, a mężczyzna najprawdopodobniej zostanie odwołany z komisji."

no to jestem spokojny

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Prof. Krystyna Skarżyńska, SWPS:

Wynik JKM jest dla mnie pewnym zaskoczeniem. Świadczy o tym, że kupuje się w polityce to, co głośne i wyraziste i co obiecuje zmiany. Tymczasem program JKM jest konserwatywny światopoglądowo i gospodarczo. To jakie zmiany zapowiada? Grozi Europie, ale miejmy nadzieję, że w Parlamencie Europejskim będzie dosyć osamotniony.

Stratą jest to, że nie wszedł Twój Ruch, Europa potrzebuje głębszej integracji i być może racje ma Palikot, że Polacy jeszcze nie czują tego ducha czasu.

http://wyborcza.pl/1,137766,16029772,.html?wall=1

Do góry Bottom