Ból dupy Układu w/s Korwina!

D

Deleted member 427

Guest
dataskin napisał:
Oni się nie boją konkretnie JEGO. Korwin z 5, 7 czy nawet 20% nic nie zwojuje. Oni się boją zmian trendów, które idą, a które Korwinobecnie symbolizuje. Przemiany świadomości w społeczeństwie, upadku piorących mózgi mediów, itd.

Otóż to.

C

Cngelx

Guest
Ból dupy niszowego dziennikarza ze strony lovekrakow.pl

Według szacunków policji na płycie Rynku Głównego zgromadziło się ponad 3,5 tysiąca zwolenników Korwin-Mikkego. W znacznej mierze na spotkaniu pojawiły się osoby w wieku gimnazjalnym oraz licealnym.

To jest 3,5 tyś. ?

521400779713_kalinowski-900_822_547.jpg

Nie sądzę.

Już się nie wyświetla co powinno tylko np. to:

Kod:
 PDO->__construct('mysql:host=loca...', 'lovekrakow', 'lovekrakow', Array)

Osoby, które wiedzą co to znaczy mogą się pośmiać. ;)

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Niech Dziambor nie pierdoli, że nie rozwiesza plakatów. W Gdańsku, poza kilkoma bilboardami trepów ( ta jebnięta pielęgniarka ze strzykawką ), oraz Platformy nie ma właściwie innych, takich naklejanych z partyzanta plakatów. Poza KNP. Szczególnie Artur Erwin straszy z płotów i tablic. Największe zagęszczenie jest we Wrzeszczu, w okolicach Politechniki ( oczywiście, nie sugeruję tutaj nic o kucach z polibudy ;) )

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
I to nie byle jacy gimnazjaliści, bo tacy co kiblowali 10 albo i więcej razy. Widać, że tylko tępaki popierają Korwina. ;)

12% przedsiębiorców z sektora małych i srednich przedsiębiorstw, ale ciiii..

Wyżej jest tylko PO i doskonale sobie zdają z tego sprawę, dlatego tak obsrywają gacie ze strachu. Strata tej części elektoratu to dla nich początek końca.

https://libertarianizm.net/threads/...est-tak-nieskuteczny.4334/page-25#post-103558

Ostatnia edycja:
D

Deleted member 427

Guest
Ten Kuźniar to jakaś wyjątkowa menda. Jego ryj dobijał mnie nawet w czasach gdy oglądałem TVN ze świadomością, że to jakościowe dziennikarstwo jest (czyli, powiedzmy, na pierwszym roku studiów).

e68619f8000b1ef04d53b779

military

FNG
1 766
4 727
Podsumujmy: wyborcy KNP to skrajni prawicowcy, komuniści, faszyści, prorosyjscy zamordyści, spasieni bogaci kapitaliści, gimnazjaliści, menele spod budki z piwem... O czymś zapomniałem? Droga agenturo, chciałbym zauważyć, że sugerujecie, że na Korwina głosują dosłownie wszyscy - bogaci i biedni, świadomi i nie, prawi i lewi. Nie wiem, czy taki przekaz chcecie tworzyć. Strategia obrażania powinna być bardziej spójna, bo rzucanie wszystkim, co możliwe, z nadzieją, że coś się przyczepi, jest nieprofesjonalne nawet jak na niezbyt dobrze przeszkolone dzieci ruskich agentów.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Nie zmarnuj głosu.
Jest tylko jedna partia anty systemowa, ta druga to tylko kolejna wydmuszka systemu. Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje. Jednoosobowy lider tej wodzowskiej partii, to następna mutacja Tuska, Millera czy Palikota.
Nie zmieniaj polityków, zmień zasady.

Daję plusika komuś, kto zgadnie czyja dupa w boleściach wysrała taki tekst, przyłączając się do chóru ubeckich wujów. Oczywiście bez korzystania z wyszukiwarki :)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Zgaduję, że ktoś z PiSu, bo nie wymieniony jest Kaczyński.

military

FNG
1 766
4 727
Nie zmieniaj polityków, zmień zasady.

O co w tym chodzi, to mimo szczerych chęci nie rozumiem. Jak zmienić zasady? Czyje zasady? Własne? Ich zasady? Jak mam zmienić ich zasady? Czemu mam nie zmieniać polityków, którzy są nieefektywni i sami ustalają zasady? What the fuck?

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Były koalicjant PL, dla jasności :)
Nie znam się.

W wyborach prezydenckich podoba mi się to, że przegrani mają możliwość wesprzeć któregoś z kandydatów w drugiej turze. Macie jeszcze kilkanaście godzin, dla mnie zostalibyście bohaterami udzielając rzutem na taśmę poparcia Korwinowi zamiast bawić się w jakieś egzotyczne mariaże z lewako - demokrato - piratami, czy tam czymś. Za rok kolejne wybory, a Korwin nawyraźniej przygotowuje scenę na swoje zejście, pokazując inne twarze. Just sayin'

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 504
Niektórym kandydatom udzieliśmy poparcia (np. Janowi Szymonie), natomiast poparcie dla KNP jest bez sensu, nic nie daje i dużo psuje.

Do góry Bottom