Ból dupy Układu w/s Korwina!

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Kwaśniewski: PE nie nadaje się na burdel. Budynek jest zbyt przeszklony

http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/w...ie-na-burdel-budynek-jest-zbyt-pr,nId,1430739

Aleksander Kwaśniewski: Korwin-Mikkego należy traktować jako terrorystę

http://wiadomosci.dziennik.pl/wybor...mikkego-nalezy-traktowac-jako-terroryste.html

Palikot: Z Korwina wyrasta się jak z pampersów. Pusta rewolucyjność

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo...rwina_wyrasta_sie_jak_z_pampersow__Pusta.html

Michał Kamiński: Janusz Korwin-Mikke utoruje Jarosławowi Kaczyńskiemu drogę do władzy

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...625728,wiadomosc.html?ticaid=112c6f&_ticrsn=5

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Psychoanaliza w wykonaniu Palikota. Na celowniku muszka Korwin-Mikkego

- Psychoanalitycznie interpretując, muszka to jest zawiązany penis - tak to interpretował Freud. Połączenie impotencji z agresją, to jest Korwin-Mikke - mówił w Radiu ZET Janusz Palikot. Jacek Kurski z Solidarnej Polski wytknął z kolei szefowi Twoje Ruchu, że jest ojcem i bratem stylu Korwin-Mikkego.

http://wiadomosci.radiozet.pl/Polsk...-Palikota.-Na-celowniku-muszka-Korwin-Mikkego

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Palikot we wszystkim widzi penisy... Kryptogej? Zobaczycie, że jego romans z Biedroniem kiedyś wyjdzie na jaw.

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Z przedwczoraj

z komentarzy z jutuba:
"Prowadzący nazywa się Bartosz Kurek. Proponuje stworzyć listę tych tak zwanych dziennikarzy."

Podobna propozycja co u nas. Korzystając z okazji chciałbym sobie zaklepać tego "dziennikarza" na Dzień Sznura. Gdy ten dzień nadejdzie zwrócę się do Krzycha z pytaniem o jakieś fajne pomysły co z taką spierdoliną można zrobić.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Cyrk. Dzisiaj specjalnie moja babcia (82 lata) zadzwoniła do mnie pytać się czy nadal mam zamiar głosować "na tego okropnego Korwina", bo w telewizji pokazują jak to jest chory człowiek, jakie on straszne rzeczy mówi i w ogóle. Próbowałem jej wytłumaczyć parę spraw, ale zrezygnowałem bo nic nie dociera, dla niej to co mówią w telewizji jest święte ("dobrze, że nagonkę robią, bo takie rzeczy opowiadać..."). Na koniec oznajmiła, że przykro jej, że "taki inteligentny młody człowiek" jak ja, popiera takiego oszołoma, a Polska Ludowa, której ja nie pamiętam nie była taka zła, jeszcze przyrównała Korwę do Palikota, który też jest zły bo nienawidzi księży :).

Widać na ludzi starych, wychowanych przez komunę i kler, propaganda działa.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Pamiętajcie, jutro żadnych gadek o odjebce, żadnych tekstów o sznurach, nie słuchać Keltuza i przede wszystkim nie dawać lajków.

http://www.tvn24.pl/pkw-lajkowanie-...sza-wyborcza-takze-w-internecie,431478,s.html

Cisza wyborcza obowiązuje także w internecie - przypomina Państwowa Komisja Wyborcza i ostrzega, że nawet polubienie profilu kandydata lub udostępnienie jego zdjęcia będzie agitacją wyborczą. A niewiedza może okazać się kosztowna.

24.05 Dzień Bez Lajka :(

P.S. Fajny tekst słyszałem: "Masz wybór, albo oni ruchają ciebie, albo ty jesteś ruchany przez nich" :)

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
No i mamy wreszcie komplet wujów polskiej demokracji!

iPzt9zh71CIO6.jpg

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Podsumujmy: wyborcy KNP to skrajni prawicowcy, komuniści, faszyści, prorosyjscy zamordyści, spasieni bogaci kapitaliści, gimnazjaliści, menele spod budki z piwem... O czymś zapomniałem? Droga agenturo, chciałbym zauważyć, że sugerujecie, że na Korwina głosują dosłownie wszyscy - bogaci i biedni, świadomi i nie, prawi i lewi. Nie wiem, czy taki przekaz chcecie tworzyć. Strategia obrażania powinna być bardziej spójna, bo rzucanie wszystkim, co możliwe, z nadzieją, że coś się przyczepi, jest nieprofesjonalne nawet jak na niezbyt dobrze przeszkolone dzieci ruskich agentów.

To pokazuje ważną rzecz. Do tej pory panował pogląd że dzisiajsza nowoczesna i przyjazna propaganda jest dużo lepsza od tej starej z PRL i dzięki temu można ludziom wcisnąć dosłownie wszystko. Jednak kiedy pojawił się jakiś większy ruch przeciwko estabiliszmentowi wszystko im się rozjechało. Dużo pracy jeszcze przed wami wy skurwiali propagagandziści!

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
A co twoja babcia sobie wyobraża? Będzie ci mówić jak masz żyć i na kogo głosować? Trzeba ustawić do pionu i tyle... Traktować z szacunkiem, ale też przypomnieć o szacunku w stosunku do ciebie i twoich decyzji.

Tak musi być ze wszystkim... Moja babka też prawie na zawał zeszła jak się dowiedziała, że jestem ateistą. Bardzo religijna i kiedyś chciała, żebym był księdzem. No to odbyłem z nią poważną rozmowę i musiała się z tym pogodzić... Troszeczkę się gniewała, ale po tygodniu przeszło.

Trzeba postawić na swoim, a nie udawać innego niż się jest. Trzeba też bronić swoich wartości i poglądów, bo jak przed rodziną się boimy to przed obcymi też będziemy się bać.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Pamiętajcie, jutro żadnych gadek o odjebce, żadnych tekstów o sznurach, nie słuchać Keltuza i przede wszystkim nie dawać lajków.

24.05 Dzień Bez Lajka :(
Haha.. Ciekaw jestem jak to wyegzekwują u np. Korwina, który ma circa 3-4 tys. nowych lajków na dzień, nie wspomnę o profilach innych polityków i ugrupowań

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Cisza wyborcza obowiązuje także w internecie - przypomina Państwowa Komisja Wyborcza
Przypominam ryje. Jakieś propozycje co do wysokości kredytu zaufania wobec tych krawaciarzy?

eddf3a676a906ffeffd9073e760d8973.jpg

ps: Czy to prawda, co wyszło z PiS-u, że członkowie Komisji odbywali kursy w Moskwie? Bo jeśli to prawda ...

Ostatnia edycja:
OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Tusk nie rzuca słów na wiatr, realizuje zlecony plan.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tusk-apeluje-do-polakow-czy-chcecie-przezyc-wstyd/hcprx
- Chce się zwrócić do niezdecydowanych, a jest ich w Polsce sporo. Czy chcecie, by w Parlamencie Europejskim w waszym imieniu występowali ci, którzy zasłynęli w Unii z organizacji smoleńskich procesji? Czy ci, którzy mówią, żeby kobietom odebrać prawa? Czy ci, którzy są tam, żeby oznajmić, że Polska jest pod okupacją? Czy chcecie przeżyć ten wstyd? - powiedział Donald Tusk na konwencji wyborczej PO w Katowicach.

Czy drugim etapem zlecenia będzie fałszowanie wyborów?

Ostatnia edycja:

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Ale trzeba przyznać, że koleś Dziamborowi trochę dojebał tymi Korwinowymi tekstami o zachwytach nad Chinami i pociągiem do autorytaryzmu.
Wystarczyło powiedzieć że to nie zachwyt tylko świadomość że Rosja i Chiny mają kilkaset mld $ oszczędności, a Polska kilkaset mld$ długów.
Dziambor niepotrzebnie zaplątał się w liczenie podatków na obecnych emerytów. Wystarczyło powiedzieć, że rząd doprowadził do katastrofalnej sytuacji z emeryturami i potrzebny będzie okres przejściowy

Soyka, Pszoniak, Varga i Lizut. Nagorszy był niestety Pszoniak
Oto próbka: Chory, świr, przetrącony, pieprznięty, kompletne zero, szczekanie .
http://audycje.tokfm.pl/audycja/94 1 pozycja od 14.50

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Znajoma, która akurat przebywa w Krakowie mówi mi że to nie było 3,5k a z 7k dla niej (ale nie ręczę za jej liczenie na oko), ludzie z rynku się "wylewali" a w komunikacji miejskiej były rozmowy typu "co to będzie jak ta hołota dojdzie do władzy".

No tak na oko to chyba bliżej 7k niż 3k. Być może - nawet więcej. Zapodaję zdjęcie panoramiczne

comment_QcLAKHcloeqr2QaMkfxNVJWqUD9UrUEp.jpg

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Nie, żebym chciał osłabić sukces, bo widać, że jest lud, ale takie zdjęcia nic nie mówią - trzeba widzieć to z góry. Pod takim kątem nawet rzadko porozstawiani ludzie robią wrażenie gęstego tłumu.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Układ widzi, że napieprzanie przez media nie daje efektu, więc ucieka się do coraz bardziej żałosnych manipulacji

z wykop.pl "Przed chwilą dzwonił do mnie ankieter TNS. Nie było opcji wyboru KNP!! Pomieszkuje czasem w Słupsku, więc pytania były o kandydatów z tego okręgu (pomorski, ale ludzie zblizeni do Słupska). Były pytania o palikociarnie, po, pis, sld i jakieś komitety krzaki. Nie bylo opcji KNP. W takim razie wszedzie odpowiedzialem, ze na zadnego z wymienionych"

Nie wiem, na ile te słowa są prawdziwe.. Zobaczymy w następnym sondażu TNS

Do góry Bottom